Jump to content

KK Crvena Zvezda 23/24 - Uzivo

Recommended Posts

Posted
Just now, djurava said:

Javora docekati u Bgd kako dolikuje

Ne dozvoliti mu da uđe u halu...pa po cenu da izgubimo službenim rezultatom...

• Like 1
Posted

Ona sekira nad nedovicem pre kosa veselog nije mogla da se ne svira. Ali sta smo odigrali u zadnjih cetri minuta nije bilo sanse da dobijemo

Posted

Brate, ja nekad razumem sudjije, on stop prigovaranja, kukanja, vredjanje i slično… Ali isto, kako  možeš da daješ 2 tehničke u zadnjoj minuti neizvesne utakmice zbog emotivnije reakcije igrača?!Gde ti je samovest jbt

Posted
1 minute ago, Nini3112 said:

Kakva je ovo tehnicka????

Prestup protivnickog igraca kod izvodjenja auta u zadnje 2 minute je automatska tehnicka. Mitrovic ispao glup.

Sferopoulosova tehnicka je bila isto blesava u trenutku kad je bila licna Veselog u napadu za 2+1. To nam je slomilo kicmu, a pomoglo i nije da smo imali 3 napada za vodstvo gde smo usrano izgledali, a to bilo u momentu kad su se nudili i bili u kanalu. Malo prisebnija i hrabrija ekipa bi to kaznila. Recimo KKP...

• Like 6
Posted (edited)
1 minute ago, Irski_srbin said:

Brate, ja nekad razumem sudjije, on stop prigovaranja, kukanja, vredjanje i slično… Ali isto, kako  možeš da daješ 2 tehničke u zadnjoj minuti neizvesne utakmice zbog emotivnije reakcije igrača?!Gde ti je samovest jbt

Ima je Javor ali kad je Rumeni s druge strane 🤢

Edited by Abizolirni
Posted

Normalno je da ce par odluka otici na stranu Barse na kraju, jbg, moras da se postaras da im ne das materijala za to.

Bas steta, dobri smo bili generalno, ali toliko gluposti kad je trebalo da preokrenemo

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Sector said:

Jeste Javor je kriv što nam je svaka sezona u EL ista.

Fener će nas izuti bez pola tima. 

O cemu ti druze pises?

Direktno su uticali na rezultat zadnjib 2 minuta.Bezobrazno smo pokradeni.

Koji smo to mi navijaci jbt?