Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ihh koliko je Real progutao vrhunskih igrača i trenera, što ne bi i jednog Alonsa. 🤷‍♀️

Ko zna koliko će ih još promjeniti u narednom periodu dok Barsa bude dominirala. 

Posted

Barsa ne dominira uopste, u tome je i vic.

Bilo je perioda kad je Barsa bila za klasu bolji tim, sad nije uopste bolji, Real svojom samodestrukcijom sebe spusta ispod njih.

Posted

Pokupili su im sve trofeje, na to mislim. Pobjedili su ih prošle sezone u sve do jednom El klasiku, u svim takmičenjima. I ove sezone će osvojiti tri trofeja, a za ligu šampiona će vidimo. Svakako su jedni od favorita. 

Posted

Ova ista Barca je u ligi razbijena na proste faktore i samo je uzasna realizacija Reala bila razlog sto nisu nabijeni 3-4 razlike. Pa i neki dan uz sav posjed, Realove rupe u sredini i povrede, Real je imao kud i kamo vise cistih sansi. Nije ova Barca ni blizu nekog dominantnog tima, imaju rupa i vise od Reala ali nisu ni blizu toksicna sredina ko Real i Flickov autoritet se ne dovodi u pitanje. Xabi je imao bukvalno identican omjer pobjeda, poraza i remija kao Flick u prve 34 utakmice prosle sezone. Jedan se ni u jednom trenutku nije dovodio u pitanje i uprava nije pustala igracima da ga buse, drugom se jebala majka jer je opravdano izvadio Viniciusa u Klasiku gdje je pri tome imao +5 u odnosu na Barcu i start od 13 pobjeda u 14 meceva. Barcelona cak ni od ovako sakatog Reala nije bolji tim. 

Posted
27 minutes ago, Dzo23 said:

Pokupili su im sve trofeje, na to mislim. Pobjedili su ih prošle sezone u sve do jednom El klasiku, u svim takmičenjima. I ove sezone će osvojiti tri trofeja, a za ligu šampiona će vidimo. Svakako su jedni od favorita. 

Za domace trofeje tek treba da vidimo, za Ligu sampiona su favorit u rangu Borusije Dortmund otprilike. Ne bi bilo nezamislivo, ali ima 5+ timova ispred, ukljucujuci Real.

Posted

Ne treba preterivati MC. Slažem se da nisu dominantni, daleko su od dominacije i jedni i drugi, ali nisu baš u rangu Borusije i Čelsija.

Ja se otprilike slažem sa kladionicama po pitanju favorita u LŠ.

Arsenal, Bajern, Siti, PSG i tu su negde Barselona, Real i Liverpul. Ostali nemaju nikakve šanse.

Inter mi je dosta tanak ove sezone, kao i generalno italijanski klubovi.

• Like 1
Posted

Ipak sam iznenađen odlaskom Alonsa. 

Oterati ili naterati ga da ode tek nakon jedne polusezone je baš golemi kretenluk, čak i Real Madrid. Radi se o vrlo dobrom treneru, kojem treba malo vremena da uspostavi sistem. Sa još nekim promenama u timu, uveren sam da bi ga pronašao. 
Neverovatno kako su ga brzo "potrošili" u Realu, jedan od većih loših poteza F.Pereza. Xabi će pokazati da je trener za najveća dela, uveren sam u to.

Mbappe osim što je razmaženko je i kulov. Tu stranu njegove ličnosti nisam video do sada.

Posted
1 hour ago, Ludi za Poli said:

Mislim da Mbappe od svih zvijezda u ovom tjeranju Alonsa ima najmanje “zasluga”. Vinicius, Valverde i vrlo vjerovatno Bellingham su tu glavni bili. 

Mozda ali opet kad je verovatno video Mbappeovu reakciju na ono prizivanje spalira Barsi onda mu je bilo jasno da treba da se povuce jbg.

Mozda je to bila kap koja mu je prelila casu i jos mu je samo falilo da Mbappe "zakuka".

Posted

Mbape mora da bude broj jedan dva tri cetiri i pet posle ovoga jer sta god da se desavalo pre i da nije imao nikakvu ulogu u haosu koji je ocigledno postojao, ovakvo ponizenje pred desetinama hiljada ljudi i najvecim rivalom nije doziveo niko nikad a da sam ja svestan toga.

Posted

Jebiga, sa stanovišta bilo kog predsednika kluba, Mbape i Vinisijus su ti koji prodaju ulaznice od 200 € i dresove od 150 €, ne Alonso ili Ančeloti.

Posted

Tom logikom se vodio i kad je Del Bosquea otjerao pa je i sam morao podnijeti ostavku zbog uzasnih rezultata. Najgore je sto ce i Arbelou koji je fakat perspektivan trener i imao je vrhunske rezultate u Canteri na isti nacin potrosit i ispljunut. Ova ekipa je po egu gora od one threepeat ekipe, a nisu im ni do clanaka sto se klase, rutine i pobjednickog mentaliteta tice. Treba njima jedan Conte il Mourinho da ih natjera da krv propisaju.