Урош19 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Bitno da se zvezdama titraju jajca, ko jebe potencijalno top trenera u narednih 20 godina 1
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ihh koliko je Real progutao vrhunskih igrača i trenera, što ne bi i jednog Alonsa. 🤷♀️ Ko zna koliko će ih još promjeniti u narednom periodu dok Barsa bude dominirala.
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Barsa ne dominira uopste, u tome je i vic. Bilo je perioda kad je Barsa bila za klasu bolji tim, sad nije uopste bolji, Real svojom samodestrukcijom sebe spusta ispod njih.
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pokupili su im sve trofeje, na to mislim. Pobjedili su ih prošle sezone u sve do jednom El klasiku, u svim takmičenjima. I ove sezone će osvojiti tri trofeja, a za ligu šampiona će vidimo. Svakako su jedni od favorita.
Ludi za Poli Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ova ista Barca je u ligi razbijena na proste faktore i samo je uzasna realizacija Reala bila razlog sto nisu nabijeni 3-4 razlike. Pa i neki dan uz sav posjed, Realove rupe u sredini i povrede, Real je imao kud i kamo vise cistih sansi. Nije ova Barca ni blizu nekog dominantnog tima, imaju rupa i vise od Reala ali nisu ni blizu toksicna sredina ko Real i Flickov autoritet se ne dovodi u pitanje. Xabi je imao bukvalno identican omjer pobjeda, poraza i remija kao Flick u prve 34 utakmice prosle sezone. Jedan se ni u jednom trenutku nije dovodio u pitanje i uprava nije pustala igracima da ga buse, drugom se jebala majka jer je opravdano izvadio Viniciusa u Klasiku gdje je pri tome imao +5 u odnosu na Barcu i start od 13 pobjeda u 14 meceva. Barcelona cak ni od ovako sakatog Reala nije bolji tim.
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 27 minutes ago, Dzo23 said: Pokupili su im sve trofeje, na to mislim. Pobjedili su ih prošle sezone u sve do jednom El klasiku, u svim takmičenjima. I ove sezone će osvojiti tri trofeja, a za ligu šampiona će vidimo. Svakako su jedni od favorita. Za domace trofeje tek treba da vidimo, za Ligu sampiona su favorit u rangu Borusije Dortmund otprilike. Ne bi bilo nezamislivo, ali ima 5+ timova ispred, ukljucujuci Real.
Oi! Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne treba preterivati MC. Slažem se da nisu dominantni, daleko su od dominacije i jedni i drugi, ali nisu baš u rangu Borusije i Čelsija. Ja se otprilike slažem sa kladionicama po pitanju favorita u LŠ. Arsenal, Bajern, Siti, PSG i tu su negde Barselona, Real i Liverpul. Ostali nemaju nikakve šanse. Inter mi je dosta tanak ove sezone, kao i generalno italijanski klubovi. 1
Shunsuke Nakamura Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Trougao Arsenal, Bajern, PSŽ. Jedan od ta tri će biti novi šampion Evrope.
Drug Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ipak sam iznenađen odlaskom Alonsa. Oterati ili naterati ga da ode tek nakon jedne polusezone je baš golemi kretenluk, čak i Real Madrid. Radi se o vrlo dobrom treneru, kojem treba malo vremena da uspostavi sistem. Sa još nekim promenama u timu, uveren sam da bi ga pronašao. Neverovatno kako su ga brzo "potrošili" u Realu, jedan od većih loših poteza F.Pereza. Xabi će pokazati da je trener za najveća dela, uveren sam u to. Mbappe osim što je razmaženko je i kulov. Tu stranu njegove ličnosti nisam video do sada.
Ludi za Poli Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mislim da Mbappe od svih zvijezda u ovom tjeranju Alonsa ima najmanje “zasluga”. Vinicius, Valverde i vrlo vjerovatno Bellingham su tu glavni bili.
Miki28 Lakers in 5 Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago Zaista neprihvatljivo ponasanje igraca Reala, posebno Mbappe.
Recommended Posts