atmsfr lnČ Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 Ovo sto “igra” Forest je sramotno Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 Fino poluvreme.Arteta isprobava novu taktiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 Poprilicno plesemo. Forest deluje kao kandidat za ispadanje, ali kontam da je vise zbog nas nego zbog njih. Trebalo bi da budu jaci ove sezone. Timber se izgleda povredio, poceli smo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 Uhh ne valja ovo, ovakve povrede obicno nisu bezazlene Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 Na kraju morali da strepimo.Haverc loš danas.Ostali dobri. Nadam se da se Timber nije ozbiljnije povredio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 VAR sudija na mecu Everton-Fulam treba da dobije dozivotno suspenziju! Kako ono igranje rukom nije penal??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 Tonali odmah prvjenac Zamalo i 2 gol za njega. Fenomenalan pocetak utakmice 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 Strahovito deluje Newcastle za sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 Bam 1-1. Premijer liga!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 Op op bice vrhunska tekma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 Ludilo od utakmice 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 Zao mi Mingsa ali brate mili, covjek na 1m od aut linije i ukazuje mu se pomoc 5 minita pa jos nosila preko cijelog terena umesto da izadju odmah kod aut linije? I onda se bune igraci sto je ove godine tolika nadoknada? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 Meni ovo kolko mi se nije svidjalo na svetskom sad mi sve deluje bolje i bolje sa nadoknadom. Tonali je razbio kako je odigrao cak i da nije postigao gol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 (edited) 4 minutes ago, Nele said: Meni ovo kolko mi se nije svidjalo na svetskom sad mi sve deluje bolje i bolje sa nadoknadom. Tonali je razbio kako je odigrao cak i da nije postigao gol. Od jednog klasika, posle povrede Mingsa dobili smo Italijansku ligu sa izlezavanjem i seckanjem igre. Tesko sranje. Ovo je imalo sve predispozicije da bude antologijska utakmica u prvih 25min ali onda Madley stupa na scenu Edited August 12, 2023 by Miki28 typo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 Svedjo viljuskom BOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 Nevjera sta promasi Cash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 (edited) Ovog Wilsona treba da je sramota sta promasi lik. Ne zna se ko je veci mister promasaj, Cash ili Wilson. Ipak vrvt Wilson posto je napadac Edited August 12, 2023 by Miki28 typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 Ajmo malo hot take Newcastle ce da bude ispred Arsenala ove godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 21 minutes ago, Nele said: Ajmo malo hot take Newcastle ce da bude ispred Arsenala ove godine Nece ali ce biti ispred Utd. Arsenal je sampion 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 43 minutes ago, Nele said: Ajmo malo hot take Newcastle ce da bude ispred Arsenala ove godine Bice ispred Liverpula i Junajteda, mozda i Celsija. Mozda i Arsenala i Sitija, ko zna. Ovo je top 3 nivo, ekipa je skockana i gladna, sjajno vodjena. Iskreno, bas ne lici na klasicnu arapsku, ovo je bas zdrava prica, stari jaki klub, nemam nista protiv. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 45 minutes ago, Miki28 said: Nece ali ce biti ispred Utd. Arsenal je sampion I Liverpul ce da bude ispred Utd zato ih nisam ni pominjao 🙃 Nzm meni ni prosle ni ove sad bez trolovanja Arsenal ne deluje kao sampionska ekipa, ovo danas ajde prva je utakmica ali dosta tanko, fali im neki klasican centarfor. Ne znam sto Vlahovica nisu pojurili ubedjen sam da bi pojeo u Arsenalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojan Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 23 minutes ago, Nele said: I Liverpul ce da bude ispred Utd zato ih nisam ni pominjao 🙃 Nzm meni ni prosle ni ove sad bez trolovanja Arsenal ne deluje kao sampionska ekipa, ovo danas ajde prva je utakmica ali dosta tanko, fali im neki klasican centarfor. Ne znam sto Vlahovica nisu pojurili ubedjen sam da bi pojeo u Arsenalu. zato sto su druge pozicije dosta vise skripele, a u spicu imas zesusa i nketiju kome su dali poverenje sa solidnim ugovorom i 14icom prosle godine, plus haverc i trosar koji su se pokazali da mogu da pokriju to. Takodje ne znam koliko bi se vlahovic uklopio u zamisli artete, kontrola lopte je diskutabilna (po meni cak i losije nego kod nketije) Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 Vlahovicev veliki kvalitet je link up, zbog cega je doveo Haverca (koji se i tu gubi), ne bi on i imao nesto loptu u nogama i driblao, on bi u Arsenalu tipski igrao ono sto Haland igra u Sitiju. Ne bi imao Halandove brojke, ali 20-ak golova bi bilo sasvim okej i dostizno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 12, 2023 Share Posted August 12, 2023 Za one koji su propustili, evo golova sa Njukasla, brutalni su bili. https://www.youtube.com/watch?v=tSZR1d0erTI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 13, 2023 Share Posted August 13, 2023 Njuka - Vila lepotica od utakmice. Polako s Njukasl...oni tek treba da iskuse igranje na dva podjednako zahtevna fronta...četvrto mesto im je maksimum,a u zavisnosti od izdanja Čelzija će verovatnije biti peti.. Moja neka predikcija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts