Jump to content

Zelena trava doma mog - Wimbledon '23

Recommended Posts

Posted (edited)
  On 7/16/2023 at 2:25 PM, Indig0 said:

Kako da se složim sa čovekom koji tvrdi da igrač koji izgubi set sa 6-1 ima nadmoć bilo kakve vrste 😅

Ko da u košarci izgubiš sa 30 razlike a tvrdiš da si bio nadmoćan i da nisi imao sreće.

A da, teško mogu da se složim sa tobom, kao sa  nekim ko toliko #duboko prati tenis, nakon tvrdnji da je realna kvota na Alcaraza 1.30 u sf Rg-a 🤣🤣🤣

Expand  

Pa posto ne gledamo isti mec ne mozes ni da vidis da Djokovic nije dobio poen iz razmene od onog najduzeg poena koji je bio pre 20 minuta, ali ok, gledaj ti svoj, a ja cu svoj mec, da ne gubimo vreme jedan na drugog

Edited by McLeod
  • Love 1
Posted
  On 7/16/2023 at 2:26 PM, Issey said:

Ne može u kontinuitetu, zato i gubi od Novaka koji igra bez prvog servisa. Ako izgubi ovaj set, kreće all-in i tu je najzajebaniji...

Expand  

Pa mnogo je teze raditi ovo u kontinuitetu sto je uradio u ovom gemu, a on pokusava. I sad ce opet da se naprzi, ispromasuje za dva gema i to je kraj meca.

Umesto da jednostavno drzi loptu u igri i ceka, ima preimucstvo kad se razvije poen.

jeste ovo lepo, atraktivno, impresivno, ali ne dobija se Djokovic tako.

Posted
  On 7/16/2023 at 2:25 PM, Dracarys said:

Alkaras nema sigurne poene u rukama. Nema sposobnost da se vadi kao Novak. 

Expand  

Jezik pregrizo :classic_tongue:

Meni deluje da Novak gubi servis do kraja seta pa bi morao da napravi brejk što pre.

Posted
  On 7/16/2023 at 2:30 PM, McLeod said:

Pa mnogo je teze raditi ovo u kontinuitetu sto je uradio u ovom gemu, a on pokusava. I sad ce opet da se naprzi, ispromasuje za dva gema i to je kraj meca.

Umesto da jednostavno drzi loptu u igri i ceka, ima preimucstvo kad se razvije poen.

jeste ovo lepo, atraktivno, impresivno, ali ne dobija se Djokovic tako.

Expand  

Možda, ali jedino tako ima šansu. Moje mišljenje. Ajd da vidimo...

Posted
  On 7/16/2023 at 2:31 PM, Issey said:

Možda, ali jedino tako ima šansu. Moje mišljenje. Ajd da vidimo...

Expand  

🙂 Evo i ovaj poen. Djokovic nema resenje kad se ovako razvije, ne moze da ga probije, a mislim i da ne sme. Jer zna da moze da ga izbusi i tako mu jos vise da samopouzdanje.

Previse mu je los servis danas, pravo je cudo sto ostaje u ovom setu, samo na glavu i na pametnu igru.

Posted
  On 7/16/2023 at 2:29 PM, 40Wins said:

Ozbiljan igrac mali. Nadzire se 10+ grend slemova... Ne znam kako ce Djolo izvuci ovo danas kad mali opusti ruku.

Expand  

Kao što uvek dobija mlade lavove koji pokušavaju da mu skinu skalp... Ključne poene će odigrati bolje

Posted (edited)

Sad dva puta losa anticipacija, ali ok, ne moze sve da mu se prebacuje, pametno je konstruisao poen Djokovic. I onda ponovo poklon iz nervoze.

Edited by McLeod
Posted

Новак има свој план игре. Држи се тога, има искуство, добар ритерн. Омиљена подлога. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...