Miki28 Teoljub Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Samo je pitanje trenutka kad ce ga Novak dokrajciti. Mali svoje minute ne koristi. Mjogo boljinu 2 setu a 3-3, Novak bi to potpisao prije meca Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 (edited) 2 minutes ago, Indig0 said: Kako da se složim sa čovekom koji tvrdi da igrač koji izgubi set sa 6-1 ima nadmoć bilo kakve vrste 😅 Ko da u košarci izgubiš sa 30 razlike a tvrdiš da si bio nadmoćan i da nisi imao sreće. A da, teško mogu da se složim sa tobom, kao sa nekim ko toliko #duboko prati tenis, nakon tvrdnji da je realna kvota na Alcaraza 1.30 u sf Rg-a 🤣🤣🤣 Pa posto ne gledamo isti mec ne mozes ni da vidis da Djokovic nije dobio poen iz razmene od onog najduzeg poena koji je bio pre 20 minuta, ali ok, gledaj ti svoj, a ja cu svoj mec, da ne gubimo vreme jedan na drugog Edited July 16, 2023 by McLeod 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Auuuu kakav poen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Ozbiljan igrac mali. Nadzire se 10+ grend slemova... Ne znam kako ce Djolo izvuci ovo danas kad mali opusti ruku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 2 minutes ago, Issey said: Ne može u kontinuitetu, zato i gubi od Novaka koji igra bez prvog servisa. Ako izgubi ovaj set, kreće all-in i tu je najzajebaniji... Pa mnogo je teze raditi ovo u kontinuitetu sto je uradio u ovom gemu, a on pokusava. I sad ce opet da se naprzi, ispromasuje za dva gema i to je kraj meca. Umesto da jednostavno drzi loptu u igri i ceka, ima preimucstvo kad se razvije poen. jeste ovo lepo, atraktivno, impresivno, ali ne dobija se Djokovic tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 3 minutes ago, Dracarys said: Alkaras nema sigurne poene u rukama. Nema sposobnost da se vadi kao Novak. Jezik pregrizo Meni deluje da Novak gubi servis do kraja seta pa bi morao da napravi brejk što pre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Za koga navija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Just now, McLeod said: Pa mnogo je teze raditi ovo u kontinuitetu sto je uradio u ovom gemu, a on pokusava. I sad ce opet da se naprzi, ispromasuje za dva gema i to je kraj meca. Umesto da jednostavno drzi loptu u igri i ceka, ima preimucstvo kad se razvije poen. jeste ovo lepo, atraktivno, impresivno, ali ne dobija se Djokovic tako. Možda, ali jedino tako ima šansu. Moje mišljenje. Ajd da vidimo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 1 minute ago, Issey said: Možda, ali jedino tako ima šansu. Moje mišljenje. Ajd da vidimo... 🙂 Evo i ovaj poen. Djokovic nema resenje kad se ovako razvije, ne moze da ga probije, a mislim i da ne sme. Jer zna da moze da ga izbusi i tako mu jos vise da samopouzdanje. Previse mu je los servis danas, pravo je cudo sto ostaje u ovom setu, samo na glavu i na pametnu igru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 3 minutes ago, 40Wins said: Ozbiljan igrac mali. Nadzire se 10+ grend slemova... Ne znam kako ce Djolo izvuci ovo danas kad mali opusti ruku. Kao što uvek dobija mlade lavove koji pokušavaju da mu skinu skalp... Ključne poene će odigrati bolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 (edited) Sad dva puta losa anticipacija, ali ok, ne moze sve da mu se prebacuje, pametno je konstruisao poen Djokovic. I onda ponovo poklon iz nervoze. Edited July 16, 2023 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Новак има свој план игре. Држи се тога, има искуство, добар ритерн. Омиљена подлога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Je li ovo Goranov mali u loži? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Koja je faca Bred Pit 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 1 minute ago, alcesta said: Je li ovo Goranov mali u loži? Zli jezici bi rekli da nije, ali zvanicno jeste 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Uh, samo da se ne povredi 1 minute ago, McLeod said: Zli jezici bi rekli da nije, ali zvanicno jeste 😛 Grozan si 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Jebem ti kad ovako prokliza svaki put me presece, ja sam bukvalno ovako polomio nogu kao klinac. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Ne sviđa mi se kako razmrdava ovu nogu sad, nadam se da neće biti nekih posledica posle meča. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Hahahah sta radi mali krv ti jebem Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Od svih poklona Karlosa ovaj je bio Audi A8 ranga otprilike. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Zato mu je sad Novak dao kraću loptu da vrati poklon Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Ja stvarno ne razumem sta radi decko. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Sve od Španca sad zavisi... Počeo je da igra kako mora... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Just now, McLeod said: Ja stvarno ne razumem sta radi decko. 😄 Niko ne razimije, Ferero gleda i ne vjeruje Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 16, 2023 Share Posted July 16, 2023 Just now, Miki28 said: Niko ne razimije, Ferero gleda i ne vjeruje Potpuna dominacija u poenu on igra dropsot. Kako, zasto? 😄 Malo i smesno sad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts