Jump to content

FK Crvena zvezda 2023/2024 - Slavni dani nase buducnosti?🏆

Recommended Posts

Posted

Loše igramo, nezainteresovani totalno. 

Jedno krilo  igra za sebe, drugo, kao i obično - ne igra ništa, ne zna. 

Kangva i pasevi -katastrofalno sporo. 

Posted
Just now, Poseidon said:

Loše igramo, nezainteresovani totalno. 

Jedno krilo  igra za sebe, drugo, kao i obično - ne igra ništa, ne zna. 

Kangva i pasevi -katastrofalno sporo. 

A tek Lucic i Mitrovic

njih dvojica su posebna prica

Posted
Just now, tsva said:

A tek Lucic i Mitrovic

njih dvojica su posebna prica

Na Mitrovića sam i mislio, Bukari sebičan, on užasan i ovi mogu da skupljaju. 

Stamenić jedini u vezi daje brz pas, ovo ostalo kao da nisu jeli od prošle utakmice

Posted

Вождовац одлично тактички стоји. Играју дисциплиновано своју игру. Ми без игре. Тражимо се, солирамо. Понекад успемо да остваримо предност и да се створи вишак на трен али то не користимо како треба. Красо, Олajника без доприноса. Потребно је повремено овако нешто.  Дегенек позади непоуздан данас. Букари игра своју игру себичну, Кангва недисциплинован при повратку позади кад се бранимо. 

Posted

Mora da se menja formacija 2 spica su totalno nepotrebni, samo guzvu prave. Nek proba sa Krasoom u sredini levo Olajinka i desno Bukari sa dva u veznom redu. I nek udje Kosta umesto Lucica.

Posted

Ne može ovako. Treba nam ovakav šamar. Igrači da se uozbilje a uprava da vidi da nam pod hitno treba štoper, vezni i napadač. O svemu ovome pričamo već dugo da može da se desi. Zamislite tek ekipe iz LŠ šta će da nam rade pored ovakve odbrane. 

Posted

Klasican primer onoga sto sam pricao, zbog cega bih Mitrovica upakovao sa sve masnicom za 4-5m. Na postavljenu odbranu on je 0. Dva puta probao da pretrci igraca koji ga ceka i zna sta ce ovaj da uradi, jednodimenzionalni igrac i tjt.

A u ovoj formaciji ti ofanzivni bekovi treba da budu alfa i omega ekipe u napadu. 

Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

Opljuni nekada strance. Budi dosledan.

Kad vi opljunete domacu stoku i ja cu strance.

Lucic da je stranac sad bi mu kevu opstili al posto nije smo sutite a decko invalid u glavu.

Posted

Treba nam onaj decko od 18 leta iz Nordsjelanda. On u dva koraka pretrci postavljenu odbranu.

Lepo je sto ipak nije Terzina liga.

Posted

Dva lepa gola igraca Voždovac... brzi jednostavni pasovi i odmah sansa.

Previse smo spori, nema oštrine,  energije, kasne pasovi ( Stamenica,  Kangve,  Mitrovica itd ), pojedini su previse sebicni ( Bukari) , Kraso u prvih 20ak minuta previse nonsalancije...  

Posted
Just now, tsva said:

Lucic da je stranac sad bi mu kevu opstili al posto nije smo sutite a decko invalid u glavu.

Ne vidim da se ni Kangvi a pogotovo Olayinki bilo sta psuje, prosto, losi su obojica danas, Kangva pogotovo i o nema veze sa tim odakle je. Ne igraju za kikiriki , a Lučić je dosad u prvenstvu dao više od obojice 😉

Posted
Just now, tsva said:

Treba nam spic centarfor a ne da neki glume istog kao na primer Lucic.

Pa eto sad se vidi da ne moze onako kako je neko pomislio da moze. Opeomene ne dolaze nikad slucajno i uvek dolaze blagovremeno.

Posted
2 minutes ago, tsva said:

Lučić da je stranac, ti ga prvi ne bi pomenuo. 

Jbg, tako je i u pravu su ovi koji kažu da nemaš iste principe. 

Lučić je do ove utakmice bio jedan od najboljih mlađih igrača i hajde da pričamo da je stoka i invalid čim odigra loše. Mislim, blamantno je i čitati.