Perkos2 Posted June 28, 2023 Share Posted June 28, 2023 35 minutes ago, merosina said: Azarov,Kangva i Rus imaju visemilionske ponude i ako nisu imali sporedne uloge prethodne sezone. Ako je istina da prvog trazi Å ahtior, drugog englezi, a treceg Bazel. Dovodi se pitanje sta Milojevic nije video kod njih, sto su skauti drugih klubova videli i to za igrace sa manje zapazenom ulogom zele da plate vise milionske cifre MilojeviÄ se nije niÅ”ta pitao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 28, 2023 Author Share Posted June 28, 2023 2 hours ago, Kosjan WillaviÄ said: Ima li nekih naznaka da ce se povecavati broj stranaca u domacoj ligi? Ā Ima.Ā Radi se na tome. Tako su mi rekli.Ā Ā Ne vidim razlog da tako ne bude s obzirom da nas ocekuje najmasovnije ucesce nasih klubova u Evropi. Odnosno da nikada bolje startne pozicije nismo imali, te imamo sansu da uradimo nesto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan MiÄiÄ Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 15 hours ago, Pero_Cameron said: Primio je gol nakon sto je stoper Izraela na tacni dodao loptu igracu Andore i ovaj nije imao problema da postigne gol. Bar se informisi pre nego sto pises, bar danas svaka utakmica ima online Ne znam kako da mu saopstim da je najbolji golman svetskog prvenstva primio dva od Saudijske Arabije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandar Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 (edited) 4 hours ago, Dragan MiÄiÄ said: Ne znam kako da mu saopstim da je najbolji golman svetskog prvenstva primio dva od Saudijske Arabije. Saudijci jedini pobedili svetskog prvaka. Malo li je š Ali bez zajebavanja, ja sam rekao da Äe najveÄi teret odlaska Borjana pasti na pleÄa prvo golmana koji ga menja pa onda na trenera. I normalno da Äe se Terza izvuÄi opet iz svih govana a nas uvaliti u joÅ” dublja. Tako je od 2019-te pa ne vidim zaÅ”to bi TerziÄ menjao kurs i planove svoje i ko zna koga. Ipak Äekamo start u naÅ”oj ligi za malo bolju ocenu Å”ta nas Äeka Edited June 29, 2023 by Alexandar 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnÄ Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Meni je to pravilo o strancima preglupo ā¦ Treba samo da budu obavezna 3 bonusa i to iz OS. 2 u startnoj obavezno 1 moze i na klupi . Niko osim Zvezde i Partizana svakako nece da ima vise od 3-4 stranaca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 CZV - Borac (BL) live... Ā Ā Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Zgoditak Mitrovica. Probijen bunker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnÄ Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 (edited) Svidja mi se ovo sto pokusava Bahar sa Kangom kao deep-lying playmakeromā¦ Videcemo u Rusiji da li ce to da funkcionise protiv jacih ekipa. Edited June 29, 2023 by Nele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Nedeljkovic bas obecava.Ā 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnÄ Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Bruka koliko je Kosta takticki pismen i tehnicki dobar za desnog beka, zna cak i da podigne loptu kad centrira š Defanzivu bas ne mozemo da vidimo mada je zaustavio dva puta njihovog crnca š Ā Ā Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Ne vidim razlog zaÅ”to ne bi mogao da igra na 80%Ā utakmica u domaÄoj ligi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Gobelja i Srnic ni na klupi, ovo nije moja Zvezda. 9 1 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Å ljiviÄ asistencija,LuÄiÄ gol ... bravo bre ... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Nisam siguran da smo u nekom skorijem periodu imali bolju ekipu. Pitanje je ko ce ovdje ispasti i cini mi se da cemo se ogrijesiti o klince. Jos taj Late ako bude valjao.. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnÄ Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Klinci stvarno svi polozili i sa vise nego prelaznom ocenom. Ā Ako mora neko da se proda ja glasam za Mitrovica i Pruceva (ako ima zainteresovanih) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Ova ekipa ima ozbiljan potencijal i mislim da je Bahar pravi Äovek za ovu, hajmo reÄi, "tranziciju"...TeÅ”ko da bi neki naÅ” trener ovo mogao da iznese. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Mali NedeljkoviÄ može biti baÅ” dobar. U drugom poluvremenu LuÄiÄ i Å ljiviÄ su doneli lepu energiju,trÄali izmedju linija,tražili loptu i na kraju njihova saradnja koja je rezultirala pogotkom. Klinci se ozbiljno nameÄu,Bahar Äe biti na slatkim mukama. Ā Ā Ā Ā 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandar Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 OdliÄno igraju ovi naÅ”i mladi, grizu. Äak su mi u obe utakmice druga poluvremena bila dopadljivija. BiÄe neÅ”to, Äini mi se od Ade. Kraso i Olayinka znaju, imaju dobru kontrolu lopte, biÄe dobri. Jbga, nema ceduljica. Nadam se svemu dobrom pa i nekom veÄem uspehu. ako ovako nastavi da se radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Kraso ima butine kao balvan. Ne znam ko onog lika moze pomjeriti. I cinjenica je da je igrao malo povucenije, neki poluspic, nije spic. Ja sam bas optimista pred ovu sezonu. Samo posloziti kako treba, definisati prvih 11 a ne rotirati svaku utakmicu i na konju smo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 47 minutes ago, Nele said: Klinci stvarno svi polozili i sa vise nego prelaznom ocenom. Ā Ako mora neko da se proda ja glasam za Mitrovica i Pruceva (ako ima zainteresovanih) Ā I Kangvu. Jbg, kvalitetan igrac ali guzva je u vezi, treba on i dalje da se razvija aĀ vidim da ni on nema nista protiv da predje u taj Notingem Forest. Ima ko da zameni svu trojicu.Ā 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnÄ Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Cudna je bas bila postavka kad su usli Kraso i Olajinka 3-5-2 cini mi se ā¦ Kraso je bas povuceno delovao vise kao da je bio u sredini nego u napadu ā¦ Svakako se videlo da je tehnicki odlican. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 šŖšŖšŖšŖšŖ 5 15 4 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 12 minutes ago, Miki28 said: šŖšŖšŖšŖšŖ Neka peva ova kuca... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Ovaj Bahar Äe biti ili najbolji trener Zvezde ili Äe ga oterati kao BajeviÄa 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted June 29, 2023 Share Posted June 29, 2023 Ee da sam i ovo docekao, neki virus meĀ safatao 2 dana sam vise mrtav nego ziv, ovo me je bukvalno izlecilo, aj jos Srnic, pa da peva kuca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts