Stiletto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Pevački Princ pokidao. Bukvalno je zvučao kao sa CD-a. Kao što napisah, uz Austrijanca i Izraelku top tri vokala na ovogodišnjem ES. Kad posle njega čujem kako se ova Finkinja bori s notama ko grešan s dušom, nije mi dobro. 1 1
Klotzen Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Ovi davljenici niko mi nije odskočio tako da ne bi ni dinara uložio ko će biti 10. Za Litvaniju i dalje nisam siguran, trebali su malo energije da unesu u nastup. Ako on isapdne onda Princima više šansi da prođe. Jermenin mi je nekako najviše ostao u pamćenju no nije Princ bio loš. Čekam da izađe na YT da vidim da li su promenili kadrove kod vuče pošto mi nije izgledalo rđavo kao pre. Zaboravih da prokomentarišem i da je Čehov nastup bio dosta mlohav. Nije tu kladionica bez razloga obalila njegovu kvotu. Edited 5 hours ago by Klotzen
Helena Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sad gledajući rekapitulaciju, ne znam koja vlaška magija nam može pomoći za prolaz
Klotzen Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Iako na prvi pogled nije izgledalo ispostavilo se da je ovo polufinale bilo za klasu jače od utorka. Sad sam vratio da vidim Princa ponovo. Za razliku od one probe sada nema kikice pa mu se cela kosa rascvetala pa nije izgledalo smešno. Takođe malo suptilnije je legao na pod a ne ko na probi gde se zavalio ko seljak u seno 🙂 . U svakom slučaju kadar iz ptičje perspektive je po meni loš, dok plesači u prvom planu deluju odlično dok ga vuku. Možda onaj iz ptičje persepktive da zamene sa kadrom sa strane ali bojim se da je kasno za promene. Edited 5 hours ago by Klotzen 1
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Meni je ovo polufinale lošije nego prvo, bukvalno tiha jeza šta smo slušali večeras. Fenomenalno kadriranje gde svaki nastup izgleda kao spot i prateća multimedija vade stvar.
Jurgen Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Neverovatno koliko je Duška operisana od humora i zabave. Svake godine sve dalje gađa od smisla ESC
Stiletto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Kraljina ko je podigao "krvave su vam ruke" u prenosu. Edited 5 hours ago by Stiletto 3
Klotzen Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Izgleda da je Čeh flopnuo, bojim se da smo i mi završili priču. Dva puta smo bili na ekranu i tropa.
Helena Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Da, Grci. Ok zadnjih par godina smo se svakako privlačili.
Jurgen Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Tako nam i treba svaki put kad pošaljemo neku "našu" žalopojku. Mogli smo lepo da pošaljemo Harem Girls pa i da flopnemo pokazali bismo nešto novo.
Stiletto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Tropa. Bez Čeha, bez Gruzije a prošla Malta i Finska, pa i Grčka. Ja sam očigledno operisan od Eurosong muzičkog ukusa. Ni jedna Ex Yu država u finalu, ne znam je li to ikada bilo. 1
Klotzen Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Australijanac je na kraju najveći flop, za njega se mislilo da je sigurica. Ja nisam iznenađen sa našim ispadanjima, ovde je pola pesama balada ili pesme sporog tempa i jedni drugima su jeli glasovi. Zato su se Luksemburg i Jermenija sa prosek pesmama prošetali jer su zanimlijviji. Mi moramo da shvatimo da pesma mora da ima momenat za pamćenje inače je svi zaborave. Recimo Grkinju su svi upamtili zbog sjajnog refrena dok je naš refren kiselo mleko. Ne vredi mnogo komentarisati. Nije najgori, najgoru našu pesmu "Cipela" teško će ikada iko nadmašiti, no i Cipela je valjda bila 11. u polufinalu, videćemo koji je Princ bio. 1
diego Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Issey said: Neke gore naše pesme su videle finale... A neke i nisu bile pesme, npr. Kontraktino recitovanje bez ikakve melodije. Princ ima lepu pesmu, i dobro peva, ali se "moli pred pogresnom crkvom" jer je Evrovizija em namestena em se ne gledaju pesme i pevaci nego nesto trece.
Jurgen Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Stiletto said: Tropa. Bez Čeha, bez Gruzije a prošla Malta i Finska, pa i Grčka. Ja sam očigledno operisan od Eurosong muzičkog ukusa. Ni jedna Ex Yu država u finalu, ne znam je li to ikada bilo. Gruzija može da pošalje i Bili Ajliš ispada u polufinalu
Jurgen Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Zanimljivosti: Sve 3 balticke drzave u finalu (Estonija, Litvanija, Letonija) Sve nordijske zemlje (Island, Danska, Norveska, Svedska i Finska) Nijedna Ex-Yu drzava Samo dve "slovenske" zemlje - Ukrajina i Poljska. Jermenija je jedina kavkaska zemlja u finalu.
Helena Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 21 minutes ago, Jurgen said: Tako nam i treba svaki put kad pošaljemo neku "našu" žalopojku. Mogli smo lepo da pošaljemo Harem Girls pa i da flopnemo pokazali bismo nešto novo. Da oni klinci nisu pokupovali glasove, one bi išle. Posle koliko godina nismo u finalu?
Jurgen Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Helena said: Da oni klinci nisu pokupovali glasove, one bi išle. Posle koliko godina nismo u finalu? 2017, nije svejedno bi isao Princ.
Klotzen Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Interesantno je da je Princ pre par godina izjavio da na ESC uvek šaljemo sranje pesme 🙂 Posle pesme u publici se videla zastava "Ruke su vam krvave". Ova naša voditeljka uopšte nije spomenula Teyu da je jedan od autora Austrijske pesme.
Helena Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 16 minutes ago, Jurgen said: 2017, nije svejedno bi isao Princ. Kako, one su imale 10 SMS glasova, Princ 8, ukupno princ 18, Harem 17. Ne razumem.
Jurgen Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 39 minutes ago, Helena said: Kako, one su imale 10 SMS glasova, Princ 8, ukupno princ 18, Harem 17. Ne razumem. Pa 10 - 8 = 2 12 - 10 = 2 Razlika bi ostala i dalje 1 poen za Princa
Helena Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Da, samo sam ja računala da bi bio drugačiji raspored glasova u korist haremki. Ali, Princ je pobedio valjda u SMS glasovima te godine kad nije otišao. 😉
Recommended Posts