Helena Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Džingis kan bila na ES Pojma nisam imala, a plesala ko blesava 😁 Ah, Sliman ❤️
Stiletto Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Vala Ruslana još uvek izgleda ko bomba. A na Ribaku se baš vide godine.
McLeod Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Ribak ima svoju sliku na tavanu ja nemam drugo objasnjenje za ovog coveka. 1
McLeod Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago Just now, Stiletto said: Vala Ruslana još uvek izgleda ko bomba. A na Ribaku se baš vide godine. Obrnuto. Ruslani svaka cast al u licu kao da ima 60.
Helena Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Mislim, ako neko hejtuje ESC, pogledajte ovo i šutitete zauvijek Joj, stvarno mi se sviđa Izrael 💯
Iryna Zarutska Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago Inače Belgija uopšte nije loša Meče. Ne znam što ih toliko hejtuješ, catchy je.
McLeod Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Samo u snipetu, prazna pesma i ona je ocaj. Ona, Litvanija, Austrija, Britanija ili Nemacka ce biti poslednji.
Stiletto Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago 9 minutes ago, Helena said: Džingis kan bila na ES Pojma nisam imala, a plesala ko blesava 😁 Ah, Sliman ❤️ Jesam imao tada samo devet godina, ali ovo je nemoguće zaboraviti
Helena Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Starija sam od tebe, imala sam 11 a nisam ni znala. Shame on me
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago 9 minutes ago, Issey said: Britanac poslednji sa nulom... Bas razmisljam koliko dobre muzike su doneli do nasih usiju britanci, a ne secam se da su imali ikada pristojnu pesmu na pesmi evrovizije... Meni se najvise dopada Izrael i Francuska 🤷♀️ (koja me poseca na peti element diva song)
McLeod Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago Nema vise appeal glasaca Ukrajina pogotovo ova pesma. Ovo su male razlike. Mene sokira sto Svedska ima nula trenutno.
nonick Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago Ma Italija je najbolja, bez zezanja. Sve ostalo jedno pet mesta ispod. 1
Recommended Posts