Helena Posted March 5 Posted March 5 U begu od vesti i stranih i domaćih, slušala sam reakcije na našu pesmu. Većini se sviđa, ne znači da će glasati. Kostimi dobri, stejdž dobar ( ja nisam ni primetila stalak - mač koji na kraju gori ), generalno dobro odrađeno. Velikom greškom smatraju zakasneli kreščendo. 1
McLeod Posted March 6 Posted March 6 Imamo odredjena pomeranja. Australija je izbacila dobru studijsku verziju pesme i skocila u top 5, a Finska povecava prednost na vrhu.
RatzenStadt Posted Tuesday at 07:09 PM Posted Tuesday at 07:09 PM Rumunija zajahala talas goth girls popularnosti na netu... Steta sto likovi sa mommy issues ne gledaju ES xd. Kakogod, moj glas ce dobiti, jer sam sucker za tom estetikom 😄 1
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Meni se sve vise svidja, mada je za zanr takvih pesama u poslednje vreme tankoza. Glupo bi bilo da neka krs trol pesma pobedi, mada to ce se desiti jednog dana, to ce morati da zatvori krug ovih nepravdi. Posto ce je Finska po svemu sudeci nastaviti, iskreno ne vidim zasto, ali je hype train real.
McLeod Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mislis ove godine? Norveska mi je apsolutni broj 1. Svidja mi se Australija, Rumunija i mi uslovno, mora u obe dosta da se popravi, svidja mi se Hrvatska, Estonija (iako je klise i outdated, nekako mi je lepo da ih vidim na ESC posle toliko godina), Kipar iz nekog cudnog razloga, mislim da ce Antigoni imati Fuego arch, deluje mi dosta harizmaticno i jako uzivo, mada Kipar cesto usere staging i koncept, Crna Gora i Danska. Danska je bas dark horse odlican je ovaj lik uzivo, iscedio je suvu drenovinu iz one pesme. I nisam jos stigao da cujem ove poslednje.
Klotzen Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Neće Grk pobediti, nije to u rangu Cha Cha Cha ili Europapa. To je neka druga verzija Espreso Makijato i ako uđe u top 5 neka bude prezadovoljan. Problem je recimo taj spot pretočiti u nastup na bini i to će mu biti glavni problem koji treba da reši. Meni je ova godina dosta ujednačena, kao 2021. kada su 3 pesme bile realni pretendenti na pobedu. Finska je opravdano u prednosti, odličan nastup, čovek peva odlično tako da znamo da će to biti odlično. Iza njih su Danska i Švedska ali po meni oni ne mogu da ugroze Fince. Ostaje da vidimo FRA i Australija nastup da vidimo da li oni mogu dovoljno time da uzdignu svoj nastup da se uključe u borbu za pobedu. FRA je retko kad imala neki super nastup tako da sumnjam u njih ali Australija zna da uradi dobar nastup. Akylas isto treba znatno bolji nastup no njega će žiri da saseče sigurno pa neće moći da vija Fince. Ima još nekih interesantnih pesama ali će flopovati ili kod žirija ili kod publike tako da sumnjam da mogu da pobede. Meni je dobra naša pesma ali definitivno treba tu dosta da se popravi da bi mogla u top 10 kako se neki fanovi nadaju. Ako ostane na ovome trebali bi da prođemo u finale mada smo u jako teškom 1/2 tako da dok ne vidim nastupe ostalih nisam siguran da 100% prolazimo. Meni lično je najbolja Hrvatska, odlična pesma na koju će sigurno biti ponosni makar ispala u 1/2. Ako ih Zorja istrenira da zvuče bolje plus neke manje izmene u nastupu da ga učine atraktivnijim oni mogu komotno u top 10.
Recommended Posts