Klotzen Posted September 21 Posted September 21 Ovo je pobednik, prosek pesma ali nastup je vrlo dobar. Pogledah na preskok ove od 2. do 5. mesta sve neke spore pesme koje bi na ESC poispadale u 1/2. Amer se na kraju povukao, onaj ruski promoter rata nije bio u konkurenciji za bodovanje (nisam ispratio zašto). Naš je isfalširao za medalju i završio 15. od 21. takmičarska nastupa.
Klotzen Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Izašle pesme za Montesong. Ove godine izgleda oni otvaraju sezonu ESC. 21. decembra će biti održano. Izašlo je 15 pesama od kojih na prvo slušanje sve vuku na još jednu NQ godinu. No kada sam preslušao 2-3 pesme koje sam zapamtio ima jedna koja bi možda mogla u finale : No morala bi i ona da odradi rewamp da to bude upečatljivije. Onaj drop posle ubrzanja mi nekako bode uši. Takođe čini mi se da nije baš neki pevač, ako mi se to čini na snimljenom materijalu ovo bi mogla biti katastrofa uživo. Jel neko zna ovu pevačicu ? Jel zna da peva ?
McLeod Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago I ja sam primetio tu pesmu. Ovo mi je kao recikliran Eko ini mag, ili Vaeb od prosle godine. Generalno bolje nego inace, ako se neko istakne uzivo, mozda konacno i prodju dalje.
Recommended Posts