Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nevezano za euroviziju ali me dame time ^ komentar podsetio na ovaj                                                                    spanski-premijer-jpg.1724655                   

• Ha-ha 2
Posted

Sto se tice glasova publike, verovatno je bilo mnogo manje glasova nego prosle godine i onda su rezultati "vrljavi".

Po netu vidim koliko je generisano interesovanje za ovogodisnju Evroviziju - svi sajtovi koji se bave Evrovizijom imaju 5 do 10 PUTA manje saobracaja nego prosle godine. To se vidi i po pregledima na YouTube, svemu. Tako da je sigurno i jedno pet puta manje poruka poslato, ako ne i vise.

Cak i anegdotalno, znam dosta ljudi koji su prosle godine poslali 20 poruka, a ove nijednu.

Posted
16 hours ago, Jezebel said:

Nevezano za euroviziju ali me dame time ^ komentar podsetio na ovaj                                                                    spanski-premijer-jpg.1724655                   

Da ga ipak ubacimo j kontekst

https://eurovision-spain.com/pedro-sanchez-pide-la-expulsion-de-israel-en-eurovision/

Ako je verovati ovom portalu, i on traži ban za Izrael.

Ove godine je mnogo više buke bilo nego prošle u vezi Izraela i i bana, kupovine glasova etc 

Posted

Navodno Martin Osterdal odlazi sa mesta sefa ESC sledeceg proleca.

Nadam se da je tacno, svakako je uspeo da za samo cetiri godine unakazi ovo takmicenje.

Cak i kada se ne poredi sa 9 godina Sanda, koji je uveo sve promene koje su se pokazale kao pozitivne, omasovio takmicenje, podigao kvalitet takmicenja, Osterdal bukvalno Tramp Evrovizije, uspeo je da unisti instant ono sto je mukotrpno gradjeno.

Posted

Nesto gledam, Srbija je u od 2021, na poslednjih 5 ESC uvek davala u televote-u najvise poena "pravim" pobednicima istog (ne racunam tu Ukrajinu 2022 i Izrael 2025). Neverovatno je kako znamo sta prolazi na ESC, a cesto u domacem televote-u pobedi nesto sto nije za ESC. Mada sto neko kaze razliciti glasaci...

• Like 1