Kronostime Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Kako Pako stoji sa baricama i blatom posle ovih kisa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Verovatno ne stoji..ugazi u svaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Kupala sam ga pre 2-3 nedelje, posle 2 dana je izgledao ovako i bio skroz srecan 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 K`o Englez na Exitu trece vece. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Realno, ne voli kisu, ali voli da se valja u blatu i da legne u najgoru mogucu baru kad ga setam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 6 hours ago, Drug Crni said: Dakle,ovo je otprilike vikend u kojem ćemo se uveriti koliko je Sila jaka u @McLeod Mek je otpisao: - Đokovića protiv Alkaraza - Majami u seriji protiv Denvera - Intera protiv Sitija u finalu LŠ Od Karlosa ostali samo dugmići... valjda će Jokić bolje proći 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 8 hours ago, Drug Crni said: Dakle,ovo je otprilike vikend u kojem ćemo se uveriti koliko je Sila jaka u @McLeod Mek je otpisao: - Đokovića protiv Alkaraza - Majami u seriji protiv Denvera - Intera protiv Sitija u finalu LŠ Dodaj i Zvezda osvaja ABA ligu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Ha ha ha..koji si ti meni kralj Dobro..ovako se bar neću nadati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 Nego,jeste videli snimak kako je ajkula pojela turistu kupača u Hurgadi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 (edited) 44 minutes ago, McLeod said: Dodaj i Zvezda osvaja ABA ligu. Bolje da ovo nisam video. Spoiler Edited June 9, 2023 by Don Dusko 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted June 9, 2023 Share Posted June 9, 2023 4 hours ago, alcesta said: Od Karlosa ostali samo dugmići... valjda će Jokić bolje proći Ali dobre su vam ove fore iz Maratonaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 10, 2023 Share Posted June 10, 2023 Više ni ne razmišljam o Maratoncima kad ovo kažem, primilo se nekako u jeziku Sećam se kad sam ih gledala u bioskopu Studenjaka, tamo negde pre nove ere... ljudi sedeli po stepenicama, jedan drugom na glavi. Dijalog se skoro nije ni čuo jer je cela sala uglas izgovarala replike mislim da je tako nešto najveće priznanje koje jedan film može da doživi, veće od bilo koje konvencionalne nagrade. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Dakle, da rezimiramo, Mekova kletva se izgleda koncentrisala na jadnog Alkaraza pa su ostali prošli neoštećeni Jokićeva ćerkica je preslatka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Samo da prijavim da je juce jez svratio, dosta dugo ga nije bilo 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 8 minutes ago, alcesta said: Dakle, da rezimiramo, Mekova kletva se izgleda koncentrisala na jadnog Alkaraza pa su ostali prošli neoštećeni Jokićeva ćerkica je preslatka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 2 hours ago, alcesta said: Dakle, da rezimiramo, Mekova kletva se izgleda koncentrisala na jadnog Alkaraza pa su ostali prošli neoštećeni Polako..imao je i dodatak na listu.. Da Zvezda dobija Partizan u finalu ABA lige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 A kad je finale? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted June 13, 2023 Share Posted June 13, 2023 Serija počinje večeras 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 20, 2023 Share Posted June 20, 2023 Piva klapa ispo` volta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 @Boxy, stavi malo vode u neku cinijicu za "posetioca" - ce lipse zedan na ovu zegu. Gre`ota je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Nema ih vec dosta dugo, nadam se da ce tako i da ostane, sta ima da setaju po ovoj vrucini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Ja sam jedno leto našla ježa ispred ulaza u zgradu oko ponoći, šta je radio u centru grada sa betonom svud okolo nije mi jasno. Dobro ga nisam još nagazila otvorenom sandalom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Pa nisu oni bas mali, kako da ga nagazis? Makar ovi sto dolaze kod mene, sve neki kapitalci 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Pa bio je mrak a on tačno ispred vrata, mislila sam prvo da je neki kamen u svakom slučaju urbani neki jež, dozvolio i da ga pomazim po njuškici, a one okice 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 12, 2023 Share Posted July 12, 2023 Jeste, preslatke su zivotinjice, samo ja imam problem posto Pako ne deli to misljenje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts