zoe Bg Posted February 9, 2021 Author Share Posted February 9, 2021 20 minutes ago, Darth Steva said: Nista NLO, a? To nije standard nisam bas dugo jela, ne spominji 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Generalno ne pravim pitanje, samo izbegavam ljuto i kapričozu jer mi je dosadila odavno. Mada sam zadnjih par godina prešla na vegetarijanu kad sam morala da izbegavam suhomesnato, inače sam quattro stagioni najčešće naručivala, a volim i quattro formaggi, mada kod nas retko stave prave sireve. U Padovi je pizza shop bio na ćošku mog bloka i imali su preko 50 vrsta pice, plus opciju da sam biraš kombinaciju. Kakva je to muka bila odabrati 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 ... https://i.imgur.com/QTN4YYA.mp4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 1 hour ago, Darth Steva said: Nista NLO, a? Ovo me je nateralo da guglam, i jelte bacilo me na internet stranicu jedne poznate beogradske picerije, da je ne reklamiramo ovde za dž. jelte ( jer ako hoće da ih se reklamira nek daju neku picu gratis, jelte), zainteresujem se tu, bacim pogled na meni i naletim na ovo... 2 hours ago, We lose every week said: Ah...zašto se zaustavljati na ananasu, što ne probati staviti nutelu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Ja ne bih stavljala ananas na picu, takve kombinacije su mi više za kinesku hranu pa i to samo uz odgovarajući sos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted February 9, 2021 Author Share Posted February 9, 2021 13 minutes ago, We lose every week said: Ovo me je nateralo da guglam, i jelte bacilo me na internet stranicu jedne poznate beogradske picerije, da je ne reklamiramo ovde za dž. jelte ( jer ako hoće da ih se reklamira nek daju neku picu gratis, jelte), zainteresujem se tu, bacim pogled na meni i naletim na ovo... Nutela je slatka "pizza", deluje zanimljivo ali imaju boljih slatkisa, doduse dusmani ukinuli coko tartufe, to je bilo sjajno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Uz palačinke, Nutela mi je najbolja na prženicama Ali ne bi mi nikad palo na pamet da je naručujem u piceriji, meni je pica slana i punktum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 1 hour ago, alcesta said: Uz palačinke, Nutela mi je najbolja na prženicama Kako ide u tom slucaju, prvo stavljas kajmak pa nutelu ili nutelu pa kajmak? 2 hours ago, zoe Bg said: To nije standard nisam bas dugo jela, ne spominji Tebe je onda ova pandemija bas pogodila? Kad pomislim da sam nekada jeo 3/4 NLO-a sad mi bude muka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted February 9, 2021 Author Share Posted February 9, 2021 2 minutes ago, Darth Steva said: Tebe je onda ova pandemija bas pogodila? Kad pomislim da sam nekada jeo 3/4 NLO-a sad mi bude muka Mislim da od septembra nisam bila ali nadoknadjujem na drugim mestima, skoro narucili veliku od 50cm specijalitet te picerije, zlo mi bilo posle. Ali jesam propala sto se tice kapaciteta za testo, ako sam na 2/3 nivoa, mnogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Kajmak i prženice svaki dan čujem nešto novo. Videla sam doduše da ih služe i s puterom, što je još gore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Prženice jedino u kombinaciji sa ajvarom ili pinđurom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 19 minutes ago, alcesta said: Kajmak i prženice svaki dan čujem nešto novo. Videla sam doduše da ih služe i s puterom, što je još gore Kako je to moguce... IMO, przenice sa bilo cime sto nije kajmak ne ide. Probaj, bice ti jasnije. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Sad htedoh da pitam, a sa čim inače idu prženice nego kajmak, krem sir, pavlaka, nešto tog tipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 (edited) Ne smem, ljudi, premasno mi je to na pohovano, još se čudim kako vi možete Sir je OK, ali kajmak baš previše. Edited February 9, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted February 9, 2021 Author Share Posted February 9, 2021 Nema netacnog odgovora kad je pitanje sta ide na przenice meni je krem sir omiljeni ali neki mlecni namaz, ajvar, dzem, nutela, sve to moze ne zajedno naravno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Plačem 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 🐼 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted February 10, 2021 Author Share Posted February 10, 2021 Najjaca bica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Mislim da imamo dobitnika Darvinove nagrade. Uvek sam sumnjao da su agresivne skrivene kamere fejkovi. Pogotovo na zapadu Mislim ono da iskačeš i prepadaš ljude, da se praviš da si zombi, pretiš im nožem ili pištoljem. Neko će te u najboljem slučaju tužiti i ubiti od odštete za pretprljeni strah a u najgorem će se desiti ovo....I to još u jebenom Tenesiju gde pola njih još uvek drži sliku Dejvi Kroketa na zidu. https://9gag.com/gag/abVZQ0X Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 Meni ovakve šale nisu uopšte smešne, a ovako nešto se kad-tad desi kad ljudi smišljaju takve gluposti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 mislim da sam pre koju godinu citala o slucaju kad je neki momak slicno smislio "salu" da kao upadne u bioskop s (igraskom) poluautomatskom puskom (ili necim slicnim), pa da ga je tom prilikom jedan od gledalaca upucao (cini mi se da se to desilo u Teksasu ili "u okolini", gde je nosenje oruzja dozvoljeno) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted February 11, 2021 Author Share Posted February 11, 2021 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 (edited) Ove godine karneval samo virtuelno.. Svaki dan od 11. do 16. februara u 17.00 moze da se prati preko strima. U nedelju je bilo otvaranje, evo videa od tog dana, ko ima zelju da podleda Edited February 11, 2021 by Milica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 (edited) On 2/10/2021 at 2:41 PM, zoe Bg said: Najjaca bica https://www.youtube.com/watch?v=6UvbhER4RmM Edited February 12, 2021 by Andrei 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts