Svastara - Page 4 - Tenis - VOX92 Jump to content

Recommended Posts

Posted

Noćas sam sanjao čudan san. Elem, nađem se ja sa nekim ljudima iz srednje koje nisam vidio duže vrijeme, pričamo šta ima i tako to, kad mi najednom kaže jedan od njih - hej, jesi čuo da je (nick jedne od forumašica, sad da ne otkrivam) trudna? :classic_laugh: Isti tren sam se probudio sav u hladnom znoju 😄 

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Dobio sam informaciju na vreme da se pisanija prebacuju na drugi forum, ali sam bio odsutan par dana tokom praznika ........... i eto me sada ovde .............

Edited by jevrem69
Posted

Pa kad je ice hockey rink dugacak 60m, samo sto ne sprinta klizuci nego trci 

Bio bi fazon da su pozvali nekog pitchera iz MLB za ovo sa loptama

Posted
Just now, kalistenika u rutini said:

Jesi ti nekad nekog banovala osim Boze icke :classic_biggrin: posle poraza Novaka od Stena u finalu USO, msm jel bilo potrebe za takvom reakcijom ili je sve zarsavalo opmenama? :classic_smile:

Jedina sam banovala McL-a tako da sam sampion :18: Gde nisam, bilo je raznih zalutalih kojima sam pokazala put :classic_biggrin:

• Like 1
Posted
3 minutes ago, kalistenika u rutini said:

@zoe Bg

Znaci nisi samo fikus kako je Mek napisao jednom prilikom neposredno nakon smo se preselili ovde, a sad znam i zasto je to napiso. :lol_2:

Fikus je moj stari nadimak, tamo iz 2011. negde, bila prica kako je Lavrnja stvarno mod a ja eto dekoracija poput fikusa :lol_2: 

Sad zavrsavamo na ovu temu, dosta smo trolovali. :lol_2:

• Like 1
Posted
12 minutes ago, Boxy said:

Ja sam jednom popila ban na dan, znam da je i zoe bila tu, samo je pitanje ko me je zaista banovao 😄

Mislim da sam ja :classic_biggrin: