alcesta Posted May 10, 2019 Share Posted May 10, 2019 Mene taj deo foruma uglavnom ne interesuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted May 13, 2019 Share Posted May 13, 2019 1 hour ago, McLeod said: posto ste nam obrisali temu za dobre ribe medju teniserkama Šta sam propustila? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted May 13, 2019 Author Share Posted May 13, 2019 Ko je obrisao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted May 13, 2019 Share Posted May 13, 2019 Noćas sam sanjao čudan san. Elem, nađem se ja sa nekim ljudima iz srednje koje nisam vidio duže vrijeme, pričamo šta ima i tako to, kad mi najednom kaže jedan od njih - hej, jesi čuo da je (nick jedne od forumašica, sad da ne otkrivam) trudna? Isti tren sam se probudio sav u hladnom znoju 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted May 13, 2019 Share Posted May 13, 2019 Ja je ne vidim a vi kako ocete 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted May 13, 2019 Author Share Posted May 13, 2019 Da nisi pomesao forume? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 13, 2019 Share Posted May 13, 2019 super da se i @jevrem69 pridruzio , bas smo se pitali gde si. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted May 13, 2019 Share Posted May 13, 2019 (edited) Dobio sam informaciju na vreme da se pisanija prebacuju na drugi forum, ali sam bio odsutan par dana tokom praznika ........... i eto me sada ovde ............. Edited May 13, 2019 by jevrem69 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted May 13, 2019 Share Posted May 13, 2019 I sad furas J kao Dzankovac Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted May 13, 2019 Share Posted May 13, 2019 16 minutes ago, Kido from Junkovac said: I sad furas J kao Dzankovac Dzevrem .............. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted May 15, 2019 Share Posted May 15, 2019 Borg ih dobio u ovim igrama gde se baca lopta, a posle ih je Gretzky razbio ko BOlt na 60 metara... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted May 16, 2019 Share Posted May 16, 2019 Pa kad je ice hockey rink dugacak 60m, samo sto ne sprinta klizuci nego trci Bio bi fazon da su pozvali nekog pitchera iz MLB za ovo sa loptama Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 22, 2019 Share Posted May 22, 2019 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted May 28, 2019 Share Posted May 28, 2019 1 minute ago, zoe Bg said: Npr. ja da ga banujem sto spamuje topik Jesi ti nekad nekog banovala osim Boze icke posle poraza Novaka od Stena u finalu USO, msm jel bilo potrebe za takvom reakcijom ili je sve zarsavalo opmenama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted May 28, 2019 Author Share Posted May 28, 2019 Just now, kalistenika u rutini said: Jesi ti nekad nekog banovala osim Boze icke posle poraza Novaka od Stena u finalu USO, msm jel bilo potrebe za takvom reakcijom ili je sve zarsavalo opmenama? Jedina sam banovala McL-a tako da sam sampion Gde nisam, bilo je raznih zalutalih kojima sam pokazala put 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted May 28, 2019 Share Posted May 28, 2019 (edited) @zoe Bg Znaci nisi samo fikus kako je Mek napisao jednom prilikom neposredno nakon smo se preselili ovde, a sad znam i zasto je to napiso. Edited May 28, 2019 by kalistenika u rutini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted May 28, 2019 Author Share Posted May 28, 2019 3 minutes ago, kalistenika u rutini said: @zoe Bg Znaci nisi samo fikus kako je Mek napisao jednom prilikom neposredno nakon smo se preselili ovde, a sad znam i zasto je to napiso. Fikus je moj stari nadimak, tamo iz 2011. negde, bila prica kako je Lavrnja stvarno mod a ja eto dekoracija poput fikusa Sad zavrsavamo na ovu temu, dosta smo trolovali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 28, 2019 Share Posted May 28, 2019 Ja sam jednom popila ban na dan, znam da je i zoe bila tu, samo je pitanje ko me je zaista banovao :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 28, 2019 Share Posted May 28, 2019 Zoe je odradila Es Wird Bekannt Gegeben to sam siguran, a ko je povukao oroz, to ne možemo znati.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted May 28, 2019 Share Posted May 28, 2019 2 minutes ago, Boxy said: Ja sam jednom popila ban na dan, znam da je i zoe bila tu, samo je pitanje ko me je zaista banovao 😄 Ne znam za to al dam se kladit da je to bilo zbog brade 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted May 28, 2019 Author Share Posted May 28, 2019 12 minutes ago, Boxy said: Ja sam jednom popila ban na dan, znam da je i zoe bila tu, samo je pitanje ko me je zaista banovao 😄 Mislim da sam ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 28, 2019 Share Posted May 28, 2019 35 minutes ago, zoe Bg said: Mislim da sam ja I ja mislim da si ti bila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted May 29, 2019 Share Posted May 29, 2019 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts