Милица Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Ja mislila zamena za "kancerogeno" palmino ulje koje sadrzi nutela😜 Stevija je koliko se secam neka biljka, a ovo mi zvuci kao neki derivat nafte Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 kad smo kod eritritola, moj brat studira u tokiu i nije imao pojma da japanci cokolade , bombone , dzemove i ostale slatkise spremaju upravo sa njim.kad je otisao prvi put i kupio cokoladu, smucila mu se dok mu kolege nisu rekle da 90% slatkisa je bez secera . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted December 23, 2020 Author Share Posted December 23, 2020 24 minutes ago, gggggggg said: ja sam stavio samo lesnike, neki holandski kakao, i eritritol. Bukvalno sam htela da pitam sta sem ta tri sastojka. Nema sanse da ne valja, lesnici su zakon. 24 minutes ago, Milica said: ravnopravno sa njom domaci dzem od sljiva s aromom ruma (pravila ja sama) Auuu ja sam stavljala cokoladu za kuvanje, lepo je ali rum i sljive zvuci predobro 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Rum je dobar skoro sa svim slatkim 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 9 minutes ago, vanjabarsa said: kad smo kod eritritola, moj brat studira u tokiu i nije imao pojma da japanci cokolade , bombone , dzemove i ostale slatkise spremaju upravo sa njim.kad je otisao prvi put i kupio cokoladu, smucila mu se dok mu kolege nisu rekle da 90% slatkisa je bez secera . Jadni mali Japanci u stvari mom drugu je bilo jos gore nego njima. Kaze, kad je bio mali pa im dodju gosti i donesu cokolade njemu i sestri, morali su da ih ostave na sto ispred tate tako da kad gosti odu on ih uzme i demonstrativno baci u kantu za smece, a on i sestra u plac 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 17 minutes ago, zoe Bg said: Auuu ja sam stavljala cokoladu za kuvanje, lepo je ali rum i sljive zvuci predobro Nije kasno ni sada da "obogatis" taj sa cokoladom kad otvoris teglicu samo dodaj par kapi arome ruma i promesaj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted December 23, 2020 Author Share Posted December 23, 2020 1 minute ago, Milica said: Nije kasno ni sada da "obogatis" taj sa cokoladom kad otvoris teglicu samo dodaj par kapi arome ruma i promesaj mislila sam da ide na kraju kuvanja, tad se cokolada dodaje. Probacu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Zoe,prijavi kad primis vakcinu. Da ne dolazim ona dva meseca na PDF. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 Rekla sam arome ruma, ne ruma 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 33 minutes ago, Milica said: Jadni mali Japanci u stvari mom drugu je bilo jos gore nego njima. Kaze, kad je bio mali pa im dodju gosti i donesu cokolade njemu i sestri, morali su da ih ostave na sto ispred tate tako da kad gosti odu on ih uzme i demonstrativno baci u kantu za smece, a on i sestra u plac Tako sigurno i Djokoviceva deca prolaze 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 23, 2020 Share Posted December 23, 2020 7 minutes ago, Milica said: Rekla sam arome ruma, ne ruma Bitno je sta je zoe procitala 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 https://i.imgur.com/hVM8oum.mp4 🔨 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 12 hours ago, Boxy said: Kako smo od tako lepe teme kao sto su palacinke stigli do heljde Vidis sta su ti pravi Nolo fenovi 😄 palacinke sa heljdom i kurkumom, home-made healthy nutela i ostale zajebancije. Nikad mi to nije bilo jasno, jesti/praviti healthy losu kopiju necega... to da valja, to bi tako bilo i izmisljeno a ne cekalo neke jetzedjokovic. 11 hours ago, vanjabarsa said: kad smo kod eritritola, moj brat studira u tokiu i nije imao pojma da japanci cokolade , bombone , dzemove i ostale slatkise spremaju upravo sa njim.kad je otisao prvi put i kupio cokoladu, smucila mu se dok mu kolege nisu rekle da 90% slatkisa je bez secera . Katastrofa... nije dzabe izmisljena poslovica “never nuke a country twice” 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 Gledao sam vec par epizoda ovih Awkward Puppets,ali ovu nisam. Dobri su. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 sasvim slucajno od prijatelja iz srbije (cije dete operisano u becu od karcinoma nadbubrezne zlezde ) sam dobila informaciju da im je hirurg , jedan od najboljih u evropi, kad su pricali o higijensko dijetetskom rezimu postoperativno preporucio samo cokoladu " najlepse zelje " iz srbije i da on ima saznanja da je to cokolada sa najmanje negativnih aditiva u evropi.nikakve nutele, milke , toblerone ..... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 Zanimljivo..^ Inace,volim da ukombinujem zelenis..volim spanac,blitvu,a svako jelo (kod kojeg moze da prodje) gledam da zacinim svezim persunom.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 (edited) posle ovolike price o klopi sinoc ja bila entuzijasticna i trazeci neki recept na internetu naletim na ovaj za pravljenje originalnog francuskog bageta,´. ja reko': hajde da probam. elem, treba vise od 4 sata da se naprave! hvala lepo! odmah sam odustala. nemam toliko vremena za bacanje, pa makar se radilo i o francuskim bagetima! Edited December 24, 2020 by wwww 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted December 24, 2020 Share Posted December 24, 2020 13 minutes ago, wwww said: hvala lepo! odmah sam odustala. nemam toliko vremena za bacanje, To ti kazem Jelo cije spremanje daleko premasuje njegovu vrednost kod mene nece ugledati svetlo dana..moze prvi put,jednom.. Nego..bas na tvoju "preporuku" iz perioda prvog korona talasa (taj je bio zajednicki svima ) spremih govedinu Stroganoff. Uh,to je bilo super na prvu..i dalje je. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 I ja se slažem da je čokolada dobra stvar 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted December 25, 2020 Author Share Posted December 25, 2020 Srecan Bozic Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 Srecan Bozic onima koji slave 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 minus 53 https://twitter.com/i/status/1342491061571108864 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 (edited) Kakav je to božić bez pravog poklona forumašima Spoiler Edited December 25, 2020 by We lose every week 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 (edited) ovo je vise poklon za tenisere/ke da racunaju broj prodatih bombona , cokolada, kacketa ....... Edited December 25, 2020 by vanjabarsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted December 25, 2020 Share Posted December 25, 2020 corona i bozic , tuzno izgledaju ulice .... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts