Jump to content

TENNIS WARS: Episode X - RETURN OF DJOKOVIC (A.Open '23)

Recommended Posts

Posted
Just now, Drug Crni said:

Ne vredi..i da danas nekako pobedi,nema sta da trazi dalje bez igre..iskljucujem se.

Znaci, ako nema sanse da osvoji AO, nema ni smisla gledati Novaka...

• Like 3
Posted

Tesko za gledati, povreda je definitivno ozbiljna i pitanje je koliko Novak moze u takvom stanju da zavrsi mec, bez obzira na protivnika.

• Like 1
Posted (edited)

Pa samim igranjem on je preuzeo rizik. Sad da li se isplati ne znam. Po meni ne.

Gurace on koliko moze. Ali kod svake promene pravca postoji strah da se pogorsa.

Btw @Snjofko zasto non stop kacis smajli koji se smeje?

Edited by Don Dusko
  • Ha-ha 1
Posted
Just now, Don Dusko said:

Pa samim igranjem on je preuzeo rizik. Sad da li se isplati ne znam. Po meni ne.

Gurace on koliko moze. Ali kod svake promene pravca postoji strah da se pogorsa.

Iskreno, bolje da preda nego da se vuče ovako po terenu. 

• Ha-ha 1
Posted
3 minutes ago, Instinkt said:

Samo da konstatujem da Grigor nije previše bistar tip. Đoković mu uzeo set bez noge

Stari dobri Grisa. Ukucas na pretrazivacu sta znaci glup igrac dobijes Grigor Dimitrov. Posle ovg nek se batali sporta uopste, nije ovo za njega.

• Like 1
Posted
10 minutes ago, Miki28 said:

Stari dobri Grisa. Ukucas na pretrazivacu sta znaci glup igrac dobijes Grigor Dimitrov. Posle ovg nek se batali sporta uopste, nije ovo za njega.

Stvarno treba da ga bude sramota ako ne pobedi, ili bar navede Đokovića na predaju. Inače, ovakvo prenemaganje i ponašanje Novaka na terenu je degutantno. Onaj poen za kraj taj brejka kad je pao 🤦‍♂️

• Tuzno 1
Posted (edited)
4 minutes ago, Instinkt said:

Stvarno treba da ga bude sramota ako ne pobedi, ili bar navede Đokovića na predaju. Inače, ovakvo prenemaganje i ponašanje Novaka na terenu je degutantno. Onaj poen za kraj taj brejka kad je pao 🤦‍♂️

Lika drzi servis protiv igraca sa 1 nogom. Prosto nevjerovatno da lik ne zna sta treba da radi.

Edited by Miki28
typo
Posted
7 minutes ago, Snjofko said:

Nije Novak igrac sa jednom negom nego se malo usinuo pa guglao simptome i sad umislja da je povredjen. GAPovac klasican.

Ne lupetaj.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...