didžej hel Posted May 25, 2023 Author Posted May 25, 2023 sjajan sign out of p&t tekst osvedocenog melo-hejtera & velikog pisca sporta, metju mirande What Carmelo meant, what Carmelo means.To me, natch. 1 1
freethrow Posted June 14, 2023 Posted June 14, 2023 Sjajan šut, korosover, shamgodd, manje više sve. Užasno underrated. 4
didžej hel Posted June 14, 2023 Author Posted June 14, 2023 cvjetičanin mi je bio omiljeni igrač dok sam bio klinja i nisam pratio basket ali su cibosi deljali po evropi - pošto je svako malo davao koševe sa cca pola terena 3
DameTime Posted July 2, 2023 Posted July 2, 2023 Na današnji dan smo bili prvaci Evrope 💙 2.7.1995. 2 1
pantelia Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 https://www.index.hr/sport/clanak/i-20-godina-nakon-karijere-proglasili-su-ga-najomrazenijim-u-povijesti-evo-zasto/2480033.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d 2
freethrow Posted July 30, 2023 Posted July 30, 2023 (edited) Utakmica koju sam sticajem okolnosti verovatno gledao preko 30x a možda i više. Ne posebno bitna, regularna sezona, Boston je već matora, Bird je prošao svoj prajm zbog povreda i nije ni senka trostrukog MVPja, ali još uvek ima rešenje za up and coming MJa. Naziru se konture ubitačne čikaške mašinerije. Reggie Lewis je jaaako dobro čuvao Džordana uvek, koliko je bilo moguće. Na hajlajtsima se to ne vidi. Koga ne mrzi, neka iskopa i celu utakmicu, ima 2 produžetka i najzabavnije je kako matori i već tromi Bird na čisto iskustvo i znanje maltretira mladog Horasa Granta. Quintessential 90s basketball, Marv Albert i Majk Fratelo sa mikrofonima, JVC kaseta VHS, sivoplavi omot. I am fucking old. Edited July 30, 2023 by freethrow 6 3
Recommended Posts