Drug Crni Posted November 28, 2022 Author Share Posted November 28, 2022 Ja sam mislio da je forum zabagovao..sad sam se setio da svi prate kosarku Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Dobra utakmica za pucat si u sljepocnicu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Ovde je najmanja kvota trebala da bude na X. Ja ne vidim kako ovde može pasti gol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 7 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Dobra utakmica za pucat si u sljepocnicu Stvarno je tragedija da dve ekipe sa ovoliko talenta igraju na ovaj nacin. Zlocin. Nije to ni neki pritisak da sad X je dovoljan, oni uvek ovako igraju. Rigidnost sa klupe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 28, 2022 Author Share Posted November 28, 2022 Urugvaj mozda i ne moze mnogo bolje..ili bolje reci drugacije od ovoga,ali Portugal..al' jbg..Santos.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 2 minutes ago, Drug Crni said: Urugvaj mozda i ne moze mnogo bolje..ili bolje reci drugacije od ovoga,ali Portugal..al' jbg..Santos.. Ma mogu. Vesino i pogotovo Valverde nisu panjevi ako Betankur jeste. Nego igraju sa sweeperom kao da su Italija osamdesetih. Ovo lici na 5-5-0 gde Njunjez igra krilo, a Kavani u rupi, ovako nesto se ne vidja cesto. A besmisleno je, samo pune linije za dzabe i biju, nije ni da to kontrira Portugalu, jednostavno pune zone i jedni i drugi i biju se. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Šta kaže ovo govedo od komentatora? Neprimerena zastava, neprimereni gest? A ono šarena zastava lgbtq+ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Strasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 A i ovo sto CR poziva sa Kristijano. Kao da mu je ortak. I dade ga.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Kakav igrac, fenomenalno. Ovo je SP prvenstvo Mesija i Ronalda Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Jeste majstor nema sta. A u Junajtedu ne moze ovako xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Babuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Ipak kazu Bruno, ja mislim da je kacio Ronaldo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Nije je ni pipnuo 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Just now, Don Juan said: Nije je ni pipnuo 😁 Sta je smijesno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Just now, Miki28 said: Ipak kazu Bruno, ja mislim da je kacio Ronaldo Samo želatinom iz kose, ako se i to računa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 (edited) 1 minute ago, Miki28 said: Sta je smijesno? ? Smiri malo živce, niko se tebi ne obraća. To šta je smešno sačuvaj za kuću. Jasno? Edited November 28, 2022 by Don Juan 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Just now, Stiletto said: Samo želatinom iz kose, ako se i to računa. Ok, Porrtugal ide dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Urugvaj je mozda i vece razocarenje od nas. I ovaj je pacer, De Araskaeta ce da ti pomogne sigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Just now, McLeod said: Urugvaj je mozda i vece razocarenje od nas. Pa jako su srećni i došli na SP, tako da je ovo samo nastavak realno loše igre već duže. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 (edited) Nadao sam se pobedi Urugvaja da im se osvetimo za poraz Mose, Tirketa I kradju iz 1930. Edited November 28, 2022 by ras kass 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Koji je panj Vilijan Karvaljo sunce ti, postavljanje u napadu kao cunj, bez ikakvog osecaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 @Don Juan nemoj ti meni brisati post9ve kad ti kazem da nije mi jasno. nisi ti meni odje tata da se ti meni obracas sa tim tonom? Pitao sam te fino sta je smijesno? Nemoj mi se obracati sa autoritetom pa jos da mi potvrdis sa jasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 PelistEri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 28, 2022 Share Posted November 28, 2022 Just now, Miki28 said: @Don Juan nemoj ti meni brisati post9ve kad ti kazem da nije mi jasno. nisi ti meni odje tata da se ti meni obracas sa tim tonom? Pitao sam te fino sta je smijesno? Nemoj mi se obracati sa autoritetom pa jos da mi potvrdis sa jasno. Smiri se.I meni se cini da Ronaldo nije dirao uopste loptu.Jeste napravio pokret ali nije je pipnuo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts