gggggggg Posted January 30 Share Posted January 30 nisam igrao mesec dana a kao da je sest meseci. nista ne mogu da pohvatam osim da je techies u svakom pro gameu. ni na ove nove ekipe se jos nisam navikao a i ove kvalifikacije mi se ne cine zanimljivom. nisam bas optimista za ovu sezonu, nemam pojma kako ce se odvijati i sta je uopste uslov za ti. ako je ti uopste bitan pored onog arapskog turnira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 30 Share Posted January 30 ovaj game 4 ig vs ar ce ici zauvek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 30 Share Posted January 30 konacno nakon 108 minuta, gotovo je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted January 30 Author Share Posted January 30 Kakav Game 4 Thundra OG ahaaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 31 Share Posted January 31 jesi video game 4 ar ig. pogledaj bar highlightse, mada to ne moze ni izbliza pokazati svu 'lepotu' dote. uvek je lepo kada og a posebno 7mad i notail izduvaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted January 31 Author Share Posted January 31 9 hours ago, gggggggg said: jesi video game 4 ar ig. pogledaj bar highlightse, mada to ne moze ni izbliza pokazati svu 'lepotu' dote. uvek je lepo kada og a posebno 7mad i notail izduvaju. Nisam gledao, sad cu da upalim dok radim, pa ce da ide na jednom ekranu da bacam pogled kad ima nesto zanimljivo. Thundra je od pocetka godine izgubila sve serije od OGa i sad na najvazinijim kvalifikacijama ih dobije, Pure je ipak pravi carry, greota je sto je morao da igra 3 u BBu, zbog Nightfalla. Meni je ipak higlight Topias Void mid protiv Secreta. Notail je gospodin covek, povukao se casno kad je video da je busan kurton, ne svadja se na Tviteru, i dalje je malo prisutan u community-ju, ali ne preterano, dok fuckingmad izmislja neke neprijatelje, drka se, gura se da igra a ne zna, (osim ako ih nije neko ispalio u zadnjem momentu). Jos se covek ozenio prosle godine, umesto da sedi kuci i pravi decu on grinda, za godinu dana ima zeni neko drugi da baca ulti dok je on na turniru, ako se kvalifikuje haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted February 5 Author Share Posted February 5 Yatoro vs Ame upravo. Prvi game uzeo Yatoro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted February 13 Author Share Posted February 13 Mali se bas lozi na Amea. A ovaj ko da je proguto motku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted February 14 Author Share Posted February 14 Liquid konacno dobio GG nakon tipa 10 serija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted February 26 Author Share Posted February 26 Kolko je dobro sto PGL vise nista ne organizuje ove godine. ESL solidna organizacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted March 1 Author Share Posted March 1 ....... 6 rapira i 50 minuta kasnije konacno je gotovo. : ] Kum i drugar su odigrali posle jos jednu sa mnom da me ispostuju jer sam ih cekao 50 minuta da zavrse i usput gledao partiju. Ja ne mogu ovu metu od 80 minuta partije, znaci postalo je jako stresno kad se izgubi takav gejm. Presao sam preko dana na Turbo, ali i tu mi se partije otegnu po 40 minuta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted March 8 Author Share Posted March 8 Woah. Gledo sam ovo, u prenosu nisu ni prikazali ovo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted March 13 Author Share Posted March 13 Jedna pred spavanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted March 15 Author Share Posted March 15 Cari Turba. Jedan los fajt i propadosmo ko muda kroz procepane gace. Posle sto partije traju 80 minuta kad niko ne sme da pushuje bazu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted March 15 Share Posted March 15 ja jos nisam odigrao ni jedan turbo mec. nocas sam poludeo. svaki game po bar dva ruiniera u ekipi. ne znam koji je kurac ali ljudi su poludeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted March 18 Author Share Posted March 18 On 3/15/2024 at 4:34 PM, gggggggg said: ja jos nisam odigrao ni jedan turbo mec. nocas sam poludeo. svaki game po bar dva ruiniera u ekipi. ne znam koji je kurac ali ljudi su poludeli Nikad generalno nisi igrao Turbo, ili od ove nove mape? Ja sam Turbo igrao povremeno, samo da se podsetim memorije u prstima nekih heroja i tako to, ali od kako su izasli New Frontiers i kako su se partije oduzile presao sam 80% meceva na Turbo. Uglavnom igram u toku dana, blokiram sat vremena u kalendaru kad nije guzva na poslu, ali pocelo je da mi se desava da se partija toliko oduzi da moram da prekinem da bih isao na sastanak i u jednom momentu padnem u low prioriti, gde sam morao da napravim 3 pobede na SD modu, kakve su tek glave tamo sunce ti poljubim. E tad sam presao na Turbo, jer su i tu partije cesto pre 30 minuta. E sad, problem sa Turbom je sto stvari nisu izbalansirane za takve tajminge, i onda neke kompozicije koje se tesko ostvaruju na standardnim partijama ovde jako eksploatisu. Na primer, WD je bio apsolutno nesnosan na Turbu, jer ce stici na vreme da se nabudzi i vrlo malo sta mu mozes, pogotovo kad se polakomis da mozes da ispusujes bazu do kraja. Evo od letos moja zajebancija sa kumom, kladili se ko moze da ima winning streak sa WDom. Spoiler Na kraju sam posle ove poslednje partije od 51 minut i batalio da ga pikam, nego sam uzeo samo da ga banujem, smucio mi se vise, znaci nisam vise mogao ocima da ga gledam, a svakako sam imao pobedu vise od njega. Moj kum inace drzi igraonicu i onda ima vise vremena da igra, kaze mi da je prestao da igra ranked, jer je poceo da prenosi nervozu na druge. Sad kad igram sa njim, samo ponedeljak-cetvrtak, u momentima kad ja imam kasno uvece da radim, pa pustim nesto da mi se procesira i onda unranked neke kombo zajebancije, necu da trosim vreme da mi se neko dere zbog warde ili slicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted March 18 Share Posted March 18 nisam uopste nikada igrao. ne vidim poentu, igram za mmr i da napusim nekoga ili da budem napusen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted March 19 Author Share Posted March 19 Legitiman stav. Nadam se da cu se i ja jednog dana vratiti na mmr ladder, ali ne dok mi poslednji turbo izgleda ovako: Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted March 27 Author Share Posted March 27 wow Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted March 29 Share Posted March 29 saksa streamuje poslednjih nedelja, bas dobar, chill stream. uz naravno maximalan skill level. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted April 18 Author Share Posted April 18 Dobicu jebeni nervni slom od Turba, sta smo uspeli da izgubimo. Pri tom niko nije ni bacio partiju samo nas Void ukanalio na kraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted April 19 Author Share Posted April 19 Evo ga patch, palim odmah bez da citam patch notes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted April 19 Author Share Posted April 19 Pa ovo nije patch sa izmenama u igri, samo su dodali Crownfall. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted April 25 Author Share Posted April 25 Kakav "Ban the Gyro" momenat i kakva serija BB vs. OG. 😄 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted May 5 Share Posted May 5 fata 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts