Pletilja Posted October 29, 2023 Posted October 29, 2023 Nema teme koja me ne boli ovih dana, osecam se kao bokser sateran u cosak i jedini izlaz da, koliko toliko, ostanem normalna (i ziva) je da pobegnem u svet zivotinja. Ne znam da li su ptice "zivotinje" , nekako su mi previse etericne za tu kategoriju ali evo, ovo me je jutros nasmejalo, zagrejalo smrznuto srce: 3 2
Smrtokapa Posted October 29, 2023 Posted October 29, 2023 https://en.wikipedia.org/wiki/Muhamed_(horse)?wprov=sfla1 1
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted October 29, 2023 Author Posted October 29, 2023 Ceo nalog je inace o tim mini kozicama ❤️ 1
Pletilja Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 (edited) Svasta, nadrndana macka....pa ko ne bi bio nadrndan kad po ovakvoj hladnoci mora po rucak koji nece da saradjuje? Edited November 2, 2023 by Pletilja 3
Selina Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 6 hours ago, Pletilja said: Svasta, nadrndana macka....pa ko ne bi bio nadrndan kad po ovakvoj hladnoci mora po rucak koji nece da saradjuje? Ne znam sto mi na pamet pade ova lirika❤️ Jes malo morbidno, ali je s ljubavlju. Имао сам верну љубу - кад ме покри ова тама, остала је јадна сама - није сама... мач у руци, па повика: Где сте, вуци? Тако стиже до твог двора, пуче пушка одозгора, проби срце јадне жене - ево пехар крви њене! Красно ј' вино, пуна ј' чаша, - наздрави ми, Феруз-паша! 1
Recommended Posts