Dracarys Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Kelti trenutno mlate Filu Ide ovo u g7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Kakva setnja kroz reket Filadelfije. Embiidov effort u odbrani u rangu Bobija Marjanovica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Dobra noć Tejtum tek treba da postigne koš iz igre,a Boston vodi 16 razlike, pa ti vidi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Kad ulazi trojka sve je dobro. Kelti imaju najbolju i daleko najdublju ekipu, ovaj meč je odličan pokazatelj - najbolji igrač ima 1 poen, dok je ekipa na 42 uz odličnu igru ostalih. Za šampionsku ekipu fali malo više igračke inteligencije, malo prečesto glavni igrači biraju pogrešna rješenja. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Ovo što maloprije napisah potpuno potvrđuju Tatum i Brown, ubjedljivo najgori na terenu pogotovo u izboru loših rješenja i preteških šuteva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stex Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 kakav je smecar tatum ovo nisu istine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Inace Joe Mazzula je 88’ godiste. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Još jedno bedno poluvreme Tatuma, više nije ni smešno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Previse otvorenih suteva su fulali Sixersi u prvom. Tatum se s druge strane opet suterski sramoti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Tejtum je najbolji plejof igrao 2018. 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Ovakav raspad nekog ,,superstara,, u PO nisam skoro video. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 20 minutes ago, Placebo Lone star said: Inace Joe Mazzula je 88’ godiste. Moje godiste. Valda moji roditelji nece saznati. Sreca pa ne gledaju NBA. 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Ovo što igraju Tatum i Brown je sramota! Brogdon ubjedljivo najinteligentniji igrač i vjerovatno najsigurniji šuter u Bostonu, ako žele ovo da izvuku mora biti više u igri. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 10 minutes ago, RatzenStadt said: Moje godiste. Valda moji roditelji nece saznati. Sreca pa ne gledaju NBA. Ja u njegovim godinama prvi put poljubio devojku.❤️ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Ja gledam ove dve ekipe, ova dva trenera i razmisljam sta ce da im rade Spo i Jimmy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 (edited) Mazzula je u trenerskom vrtiću, dečkić koji vodi ekipu sa šampionskim ambicijama - da nije žalosno, bilo bi smiješno. Edited May 12, 2023 by Ječmendo Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Tatuma nek ni ne vraća do kraja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Auh, ustajem u 3, krmeljive oči, gazim na 5 igračaka usput kroz mrak na putu ka dnevnoj sobi, psujem sebi u bradu, palim tv i imam šta da vidim - Tatum 1 od 13 iz igre. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 12 minutes ago, Placebo Lone star said: Ja u njegovim godinama prvi put poljubio devojku.❤️ Ja jos nisam. Mozda i meni ta godina bude prelomna. Sanse da se to desi su niske, ali nikada nula 😄 Inace, krv mi prokljuca gledajuci ovaj odvratni Hardenov "trik" kada rukom odgura protivnika da si otvori prostor za skok sut pre nego sto naskoci u stranu, ili unazad. Ja bih napravio skandal da sam u ulozi odbrambenog igraca. Dajte bre Smarta na njega da preuvelica taj kontakt i odleti u publiku. Moraju sudije svirati. 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Auh, ustajem u 3, krmeljive oči, gazim na 5 igračaka usput kroz mrak na putu ka dnevnoj sobi, psujem sebi u bradu, palim tv i imam šta da vidim - Tatum 1 od 13 iz igre. Kvalitetan meltdown. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Boston kao kad sa nekim levatima igraš košarku pa bi svako da vodi loptu i završava 1 na 5 bez ikakvog poštovanja uloga u ekipi, čak se i Brogdon uklopio u takvu igru. Sreća ni Phila ne briljira u šutu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Ovo je horor sta Tatum radi veceras. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Ovo Tatumovo superstar nestajanje u eliminacionoj utakmici je najgore u istoriji. Žalosno! Ima još malo vremena za ''vađenje'' da ga ljudi ne pamte po ovoj tragediji od igre... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Ovaj Maculja ili kako se vec zove se usrao kao grlica. A Tejtum... lol. Mislim da vise od samog poraza i ispadanja, spoznaja da on nije pravi superstar i ta fransizna zvezda vodilja ima da razori bostonsku javnost. Ima da ga pojedu zivog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Kakav je ovo cirkus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted May 12, 2023 Share Posted May 12, 2023 Gledam na nekom streamu, ljudi su u chatu pinovali da je Tatum 1/14...legendarna partija. https://gyazo.com/d218975f7b74c96d502753bbf32a9f77 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts