Miki28 Teoljub Posted March 5, 2023 Author Share Posted March 5, 2023 Dennis Schroder ne treba da vidi vise ni minjta na utakmici, decko je dijabola i vise mi je preko one stvari. GS ce pojacati u 3/4, Klay je vec u sutu a sad ce mu se i Steph pridruziti a ja da gledam 20 sekundi tapkanja Dzonija Ivanovica ne mogi vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Lebron tvituje kako sanja Đordana i kako ga budi prostata, sve je otišlo u kurac. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Zasto bi sanjao coveka koji je odigrao 4 finala manje 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 6 minutes ago, Miki28 said: Dennis Schroder ne treba da vidi vise ni minjta na utakmici, decko je dijabola i vise mi je preko one stvari. GS ce pojacati u 3/4, Klay je vec u sutu a sad ce mu se i Steph pridruziti a ja da gledam 20 sekundi tapkanja Dzonija Ivanovica ne mogi vise. Kada Sreder ne bi igrao, Kari bi dao 20 poena u drugom poluvremenu. Jeste suterska stetocina, ali je mnogo dobar u odbrani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 (edited) 18 minutes ago, freethrow said: Ja ne videh, možda grešim, zaista. A pokretni blokovi da, to je uvek bilo. Jbg. Imao sam utisak da je svirano par olakih faulova pod košem. Ma sprdam se malo, ko nam je kriv kad smo osakaceni kao Srbi prelazeci Albaniju do Solunskog fronta. Salty sam i besan jer cemo plejof videti na TV-u. Sve 5, krenuo mi je RL malo bolje, ali nba/fantazi zivot (za sta stvarno zivim) je 3 godine u kanalu, planiram da otvorim EDIT : Nadovezujem se na nedovrseni post posto mi je uleteo live chat na poslu i prekinuo me na kratko, planiram da otvorim neku support grupu za navijace Lakersa kao Charlie Harper u 2.5muskarca sa Son Penom gde cemo pusiti tompuse, 420, piti alkohol i podrzavati jedni druge u ovom raspadu! Edited March 5, 2023 by delgado 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 5, 2023 Author Share Posted March 5, 2023 1 minute ago, Dracarys said: Kada Sreder ne bi igrao, Kari bi dao 20 poena u drugom poluvremenu. Jeste suterska stetocina, ali je mnogo dobar u odbrani. Me znam koliko si gledao ali Sroder je cuvao Klaya na startu kad je dao 9 poena pa onda Stepha u 2/4 kad je Steph dao 8 poena. To sto on zuji i djeluje da igra neku odbranu ne znaci da je i igra jer je igra ocajno. O napadu da ne govirim Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabke Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Drejmond suter...😂 Jednostavno mi presmijesno... Dobra utakmica za sada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Donte je suvo zlato. Bacanje Luniju u kontru je ekvivalent pokušaju preticanja u kanjonu Morače na uzbrdici u Fiatu Tempri na plin. 2 minutes ago, cabke said: Drejmond suter...😂 Jednostavno mi presmijesno... Nevezano samo za Dreja, počinje opasno da me smara ta ultraspecijalizacija igrača.. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Bolji posao je odradio 2nd unit Warriorsa u prvom poluvremenu i ako sada ne odrade dobar posao biće to 10 plus za Lejkerse posle treće četvrtine. Čim stane lopta u napadu GSW deluje baš ružno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 5, 2023 Author Share Posted March 5, 2023 Kakav sut uzima Sroder i prekida seriju Lejkersa. Uhhh Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Treba nam Kuminga. I Wiggins, najbolji igrač prošle (šampionske) sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 I nama fali Bamba 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Luni -26 za 15 minuta u igri. Uticajno, nema sta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Loš basket na terminu. Faulovi na Dreju se ne sude, to je neki prank Espna? Vidi se da je Kevon igrao beka na koledžu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 5, 2023 Author Share Posted March 5, 2023 4 minutes ago, Sombor Shuffle said: Luni -26 za 15 minuta u igri. Uticajno, nema sta. Uticajno, 6 poena vezanih. Svaki minut koji Sroder provede na terenu je kriminal prema kosarci Strucnjak ma klupi izvede Vandoa. Neznalica na nivou Vlade Jo Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Sad će Kerru Miloje da igra centra. Ili Lamb od 178cm... Hahaha Luni je legenda jebena. E nek se i Ajs Nigrutin upisao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 4 minutes ago, freethrow said: E nek se i Ajs Nigrutin upisao ? Najaci si. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Kakva tri pasa za redom Pula, bukvalno da se pokazuje deci kako ne treba. Drejmond je doktor košarke i naravno Klej. AD dobar, Rivs super igrač. Criple fight za sada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Super je Ostin 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted March 5, 2023 Author Share Posted March 5, 2023 Ubaci AD dok ne odu kola nizbrdo jbt. Steph se zapalio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 1 hour ago, João Palhinha said: pa nije plakao covek, sportski je podneo poraz i cestitao mavsima tada. Mnogo kenja za lika čija ekipa nije skupila 100 pobeda za 5 sezona dok mu nisu doveli superstara i par prvih 1-5 pikova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
displejnejm Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 39 minutes ago, Dracarys said: Zasto bi sanjao coveka koji je odigrao 4 finala manje Zato što taj sa 4 finala manje ima 2 titule više od samozvanog kralja. Npr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Hoće sad neko da smiri ovog batinaša? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Just now, displejnejm said: Zato što taj sa 4 finala manje ima 2 titule više od samozvanog kralja. Npr. Spoiler :D 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Lolcina, kakva licna u napadu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts