DameTime Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 Dobro Miki, kao da ne znaš kako ta ekipa igra bez ove dvojice i to prilično dugo. Reggie, Mann, Kennard, to su fantastični igrači zadatka koji i te kako znaju da uskoče i u "big shoes" kad situacija od njih zahteva. A zahteva jako često sa Kavajevim povredama i LM. I da, ove sekunde bih menjala Nurkića za Zupca u Portlandu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 Just now, Miki28 said: Reggie Jackson, Mann, Batum, Zubac, Marcus Morris, John Wall, Luke Kennard. Strah i trepet za ligu. Sa njima bi Lebron titulu uzeo Koga LAL ima sem Brona i Lonija Vokera? Podrska ne vredi onu stvar. Kenard koji kod njih najcesce nije u rotaciji Kada su svi na okupu bi u LAL u ovom trenutku Bio najbolji treci igrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 25, 2022 Author Share Posted December 25, 2022 1 minute ago, DameTime said: Dobro Miki, kao da ne znaš kako ta ekipa igra bez ove dvojice i to prilično dugo. Reggie, Mann, Kennard, to su fantastični igrači zadatka koji i te kako znaju da uskoče i u "big shoes" kad situacija od njih zahteva. A zahteva jako često sa Kavajevim povredama i LM. I da, ove sekunde bih menjala Nurkića za Zupca u Portlandu. Just now, Dracarys said: Koga LAL ima sem Brona i Lonija Vokera? Podrska ne vredi onu stvar. Kenard koji kod njih najcesce nije u rotaciji Kada su svi na okupu bi u LAL u ovom trenutku Bio najbolji treci igrac. Pa to je pitanje za trenera. Ima i u Lejkersima dobrih igraca ali nazalost ne umiju da ih koriste na pravi macin i izvuku najbolje od njih. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 Naprotiv, trener Klipersa izvlači najbolje iz ekipe s obzirom na to da uglavnom igraju bez dva (individualno) najbolja igrača. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 25, 2022 Author Share Posted December 25, 2022 8 minutes ago, DameTime said: Naprotiv, trener Klipersa izvlači najbolje iz ekipe s obzirom na to da uglavnom igraju bez dva (individualno) najbolja igrača. Pa i u Lejkersima cesto zadnjih godina igraju bez jednog od dva a nerijetko i bez obojice najboljih pa nista. Gledam Hama kako dopusta Sarlotu seriju 21-5, od toga 16-0 i sta radi? Nista. Ostavlja na terenu skretnicara, njemacku prevaru iako su im u 3 minuta njihivi igraci dali sve re poene jer su ova dvojica cuvala vazduh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 2 minutes ago, Miki28 said: Pa i u Lejkersima cesto zadnjih godina igraju bez jednog od dva a nerijetko i bez obojice najboljih pa nista. Gledam Hama kako dopusta Sarlotu seriju 21-5, od toga 16-0 i sta radi? Nista. Ostavlja na terenu skretnicara, njemacku prevaru iako su im u 3 minuta njihivi igraci dali sve re poene jer su ova dvojica cuvala vazduh. Moraju li Lejkersi u svaki upis? 😛 Ja sam pričala o Klipersima, pošto mi se učinilo da si ironično pisao o njihovim igračima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 25, 2022 Author Share Posted December 25, 2022 6 minutes ago, DameTime said: Moraju li Lejkersi u svaki upis? 😛 Ja sam pričala o Klipersima, pošto mi se učinilo da si ironično pisao o njihovim igračima. Pa to sj NBA igraci i u dobrom sistemu kad trener zna da ih iskoristi o da i pokazuju svoju najbolju stranu. Primjer Majamija koji lansira neke Aba 2 igrace. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 25, 2022 Author Share Posted December 25, 2022 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 Brada preletač 🕊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 37 minutes ago, Miki28 said: Vise mu se svidjaju striptiz klubovi u Hjustonu... Mada, ako su pametni ovi iz Hjustona, nece ga primiti natrag. Sta ce im Harden sada kada su u rebuild-u? Da im gusi potencijale daveci loptu? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 25, 2022 Author Share Posted December 25, 2022 19 minutes ago, Horium said: Vise mu se svidjaju striptiz klubovi u Hjustonu... Mada, ako su pametni ovi iz Hjustona, nece ga primiti natrag. Sta ce im Harden sada kada su u rebuild-u? Da im gusi potencijale daveci loptu? Vjerujem da je u pitanju taktika, da izvuce max od File jer ove godine je dao popust tako da ce htjeti sledece ljeto da uzme sve sto moze. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 25 minutes ago, Miki28 said: Vjerujem da je u pitanju taktika, da izvuce max od File jer ove godine je dao popust tako da ce htjeti sledece ljeto da uzme sve sto moze. Moguce. Ali realno ni Fila ne bi trebalo da se peca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 (edited) Lepo Niksi igraju,Branson pun pogodak,a kukali su na njegov ugovor Edited December 25, 2022 by Gaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 😄 2 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 1 minute ago, Gaga said: Lepo Niksi igraju,Branson pun pogodak,a kukali su na njegov ugovor nije problem ugovor, to je njegova realna cena. problem je što te brunson ili npr randle drže u tom mediocre limbu ali hajde da vidimo šta mogu knicksi da naprave sa pikovima i par tradeable igrača do deadlinea dobro igraju, samo što to neće biti dovoljno da se prođe prvo kolo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 25, 2022 Author Share Posted December 25, 2022 Apsolutno zasluzeno za legendarnog Dirka. 7 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 Stize ovde jedan Lavine,vidim ja,nisam siguran da im to treba,al ajde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 25, 2022 Author Share Posted December 25, 2022 Drazli se Knicksi 3/4 ali Harden dodao gas u 4/4, zuri mu se da proslavi Bozic😀 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 Nema leba od Knicksa. Brunson im je malo popravio iq ali kad su ti lideri Randle i Barrett ne možeš tu mnogo da se nadaš. Jadni Mitch Lob skuplja skokove u napadu a ostali se ispucavaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 25, 2022 Author Share Posted December 25, 2022 @delgado jesi spreman za Luku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 25, 2022 Author Share Posted December 25, 2022 Darezljiv Luka, dao nam 10+ fore. Nece ni da sutira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 25, 2022 Author Share Posted December 25, 2022 Defanzivno najbolja utakmica bez AD mada Dalas masi i otvorene suteve. Lebron i Russ vuku u 1 pol ali znam da ce pasti u 2 pol a onda Luka lomi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 2 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 25, 2022 Share Posted December 25, 2022 Utakmica je baš loša i revijalna, i jedna i druga ekipa deluju kao donji dom lige. Mislim da Luka dodaje gas u drugom i ostaviće Lakerse u prašini. Nekarakteristično pasivan je do sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 25, 2022 Author Share Posted December 25, 2022 Standardna 3/4 Lejkersa i strucnjak na klupi Koji je to rob rotacija i minutaza. Nevjerovatno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts