Jump to content

NBA 2022/23 b2b ili problemi u raju?


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

15 minutes ago, gggggggg said:

 

eh rozier ima jos ugovor na milion godina. ja stvarno mislim da bi najpametnije bilo da posalju westbrooka kuci (kada se vrati schroeder) i da ne prave nikakav veliki trejd i da imaju 30 miliona u capu sledece leto. sa time mogu popuniti ekipu sa korisnijim igracima. 

ove sezone nekako izboriti playoff ili u najgorem slucaju play-in i to je to. contenderi skoro sigurno nece biti bez obzira koji trejd da odrade.

Pa u suštini će to i biti, samo što neće otpustiti kornjaču, preguraće ovu godinu i onda idu u neki poslednji Lebronov pokušaj za titulu, prostora u kapu će biti za dobre igrače.

Link to comment
Share on other sites

19 minutes ago, Horium said:

@Miki28Koji igraci bi najbolje legli Lejkersima a da zapravo mogu da ih dovedu u (realisticnom) trejdu?

 

Rozier? Hield? Da se nadaju da ce Bruklin da se raspadne i da ce Irving da dodje?

Ja bih prije Roziera mada pitanje je koliko je to uopste realno. Nisam se nesto udubljivao koji igraci bi bili realni.

Kyrie ce ostati u Netsima ove sezone pa vidjecemo na ljeto. 

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, uini said:

^to su samo brojevi i šutiranja trica. narodu treba lepote a ne treja

 

 

 

 

 

 

I see some sexy basketball there.

 

Odlična utakmica protiv Denvera noćas, baš odlična. Celo poluvreme su bili u prednosti 10ak poena i onda u 3/4 kreće takeover Simonsa, mislim da je pogodio 6 od 7 ili 8 trojki u toj četvrtini i to je prelomilo utakmicu. Dame je standardno pogađao svoje šuteve, ali gledao je mnogo više da dodaje. On, Simons i Grant su zajedno ubacili oko 80 poena. Ovaj tim ima potencijala da ofanzivno gledano bude kaznena ekspedicija, ali me raduje team effort kad je u pitanju odbrana jer taj element igre nas godinama čini mediokritetnom franšizom sa niskim dometom. Pored njih treba istaći Harta koji je nenormalan hustler, takvi igrači su falili ovoj ekipi poslednju sezonu ili dve, što bi komentator rekao: always running, contesting every shot. Nurkić je bio bolji nego u prethodnim utakmicama, ali samo zahvaljujući tome što je Jokić bio off čitavu utakmicu. Ne znam šta je bilo sa njim, okej dodavao je, uhvatio neke skokove, ali generalno u napadu nije bio angažovan i nije bio agresivan što je olakšalo posao. MPJ je pogodio par trojki i onda ga je Meloun zaboravio na klupi, a za Džamala se vidi da još uvek nije dostigao "radnu temperaturu", ali doći će on na svoje. Sve u svemu, lepa pobeda protiv još jednog contendera na Zapadu.

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...