Jump to content

NBA 2022/23 b2b ili problemi u raju?


Miki28 Teoljub

Recommended Posts

Odlično pripremljena utakmica Heata. Jasno je bilo da small ball ne funkcioniše, pa je petorka sa Love-om logična. Uz to su ušli mnogo borbenije u utakmicu, pomaže i što ulaze šutevi koji u prvom meču nijesu. Denver sada mora da se prilagođava, vidjećemo kako će ići...

Link to comment
Share on other sites

Na stranu ostale gluposti koje je napravio u ovoj cetvrini, ali Marej je svaki put na ivici 8 sekundi kad prevodi loptu. To radi kroz citav plejof, iako ne razumem koji benefit proizlazi iz toga. Razumeo bih da je komunikacija sa klupom oko naredne akcije, ali on to radi cak i kada ni na tren ne uputi pogled prema klupi. Izuzetno iritantno, uzgred i totalno glupo.

Link to comment
Share on other sites

Braun bi mogao impactom da zameni BB-a sledece godine ako ovaj ne ostane. Ima ono sto ima Austin Reaves (iako je trenutno naravno slabiji kosarkas), a to su drskost i muda. 

 

Kako gori hala u Koloradu, stvarno bruka atmosfera. 

Edited by greenenvy
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, Ječmendo said:

Odlična energija u odbrani Denvera, ovo je ono što ih razlikuje u odnosu na prethodne sezone. :Hail: Mali Braun prvi značajan doprinos još odavno, :thumbsup:  brzi preokret je logična posljedica. 

Da, igraju odličnu odbranu od prvog minuta danas, ali posebno su locked in otkad je Jokara na klupi. Za Mrka Hrišćanina se pitam čitav PO hoće li biti makar jedna utakmica gde će ubosti nešto u napadu (u odbrani je uvek na nivou), i evo sada tekme gde je sjajan u oba pravca. Džimiju definitivno ne prija sajz Denvera - i dalje slabo iz reketa da može nešto. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...