Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobro Miki, kao da ne znaš kako ta ekipa igra bez ove dvojice i to prilično dugo. Reggie, Mann, Kennard, to su fantastični igrači zadatka koji i te kako znaju da uskoče i u "big shoes" kad situacija od njih zahteva. A zahteva jako često sa Kavajevim povredama i LM. I da, ove sekunde bih menjala Nurkića za Zupca u Portlandu.

Posted
Just now, Miki28 said:

Reggie Jackson, Mann, Batum, Zubac, Marcus Morris, John Wall, Luke Kennard. Strah i trepet za ligu. Sa njima bi Lebron titulu uzeo

Koga LAL ima sem Brona i Lonija Vokera? Podrska ne vredi onu stvar. Kenard koji kod njih najcesce nije u rotaciji Kada su svi na okupu bi u LAL u ovom trenutku Bio najbolji treci igrac.

Posted
1 minute ago, DameTime said:

Dobro Miki, kao da ne znaš kako ta ekipa igra bez ove dvojice i to prilično dugo. Reggie, Mann, Kennard, to su fantastični igrači zadatka koji i te kako znaju da uskoče i u "big shoes" kad situacija od njih zahteva. A zahteva jako često sa Kavajevim povredama i LM. I da, ove sekunde bih menjala Nurkića za Zupca u Portlandu.

Just now, Dracarys said:

Koga LAL ima sem Brona i Lonija Vokera? Podrska ne vredi onu stvar. Kenard koji kod njih najcesce nije u rotaciji Kada su svi na okupu bi u LAL u ovom trenutku Bio najbolji treci igrac.

Pa to je pitanje za trenera. Ima i u Lejkersima dobrih igraca ali nazalost ne umiju da ih koriste na pravi macin i izvuku najbolje od njih. 

• Like 1
Posted
8 minutes ago, DameTime said:

Naprotiv, trener Klipersa izvlači najbolje iz ekipe s obzirom na to da uglavnom igraju bez dva (individualno) najbolja igrača.

Pa i u Lejkersima cesto zadnjih godina igraju bez jednog od dva a nerijetko i bez obojice najboljih pa nista. 

Gledam Hama kako dopusta Sarlotu seriju 21-5, od toga 16-0 i sta radi? Nista. Ostavlja na terenu skretnicara, njemacku prevaru iako su im u 3 minuta njihivi igraci dali sve re poene jer su ova dvojica cuvala vazduh.

Posted
2 minutes ago, Miki28 said:

Pa i u Lejkersima cesto zadnjih godina igraju bez jednog od dva a nerijetko i bez obojice najboljih pa nista. 

Gledam Hama kako dopusta Sarlotu seriju 21-5, od toga 16-0 i sta radi? Nista. Ostavlja na terenu skretnicara, njemacku prevaru iako su im u 3 minuta njihivi igraci dali sve re poene jer su ova dvojica cuvala vazduh.

Moraju li Lejkersi u svaki upis? 😛 Ja sam pričala o Klipersima, pošto mi se učinilo da si ironično pisao o njihovim igračima. 

• Like 1
Posted
6 minutes ago, DameTime said:

Moraju li Lejkersi u svaki upis? 😛 Ja sam pričala o Klipersima, pošto mi se učinilo da si ironično pisao o njihovim igračima. 

Pa to sj NBA igraci i u dobrom sistemu kad trener zna da ih iskoristi o da i pokazuju svoju najbolju stranu. Primjer Majamija koji lansira neke Aba 2 igrace. 

• Like 1
Posted
37 minutes ago, Miki28 said:

Vise mu se svidjaju striptiz klubovi u Hjustonu...

Mada, ako su pametni ovi iz Hjustona, nece ga primiti natrag. Sta ce im Harden sada kada su u rebuild-u? 

Da im gusi potencijale daveci loptu?

• Like 4
Posted
19 minutes ago, Horium said:

Vise mu se svidjaju striptiz klubovi u Hjustonu...

Mada, ako su pametni ovi iz Hjustona, nece ga primiti natrag. Sta ce im Harden sada kada su u rebuild-u? 

Da im gusi potencijale daveci loptu?

Vjerujem da je u pitanju taktika, da izvuce max od File jer ove godine je dao popust tako da ce htjeti sledece ljeto da uzme sve sto moze. 

• Like 1
Posted
25 minutes ago, Miki28 said:

Vjerujem da je u pitanju taktika, da izvuce max od File jer ove godine je dao popust tako da ce htjeti sledece ljeto da uzme sve sto moze. 

Moguce. Ali realno ni Fila ne bi trebalo da se peca.

Posted
1 minute ago, Gaga said:

Lepo Niksi igraju,Branson pun pogodak,a kukali su na njegov ugovor

nije problem ugovor, to je njegova realna cena.

problem je što te brunson ili npr randle drže u tom mediocre limbu

ali hajde da vidimo šta mogu knicksi da naprave sa pikovima i par tradeable igrača do deadlinea

dobro igraju, samo što to neće biti dovoljno da se prođe prvo kolo

• Like 1
Posted

Nema leba od Knicksa. Brunson im je malo popravio iq ali kad su ti lideri Randle i Barrett ne možeš tu mnogo da se nadaš. Jadni Mitch Lob skuplja skokove u napadu a ostali se ispucavaju.

• Like 1
Posted

Utakmica je baš loša i revijalna, i jedna i druga ekipa deluju kao donji dom lige. Mislim da Luka dodaje gas u drugom i ostaviće Lakerse u prašini. Nekarakteristično pasivan je do sad. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...