L' Imperatore Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 3 minutes ago, jaka blazic said: otkaz momentalno posle tekme momentalno ispasce hvala jordano ali sta ljudi ubacuju moderna kosarka, vesna umesto sto je dovela 5 centara trebala je 5 sutera Pa imamo i 5 šuter. Problem je samo što ne ubacuju. A i ne pravi se tim na način " daj svega po 5", kao što je to Čović ove godine uradio. Manje više svima je to bilo jasno pred početkom sezone, samo njemu izgleda nije 1
Rajon Rondo Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 Sto bi rekao Alempije: "Trebao nam je ovaj samar"
Karakondzula! Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 Ajmo polivaaaaaaaaaajjjjj !!!! Laza, Dzoni, Dovla u inat nevernim Tomama.
Crni Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 Ne gledam, potpuno sam opusten, hvala Covicu na tom osecaju. 1
Devil In My Pants Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 Just now, Pero said: Da je Dobric neki Dawson i da nije iz Knina, vec iz Sinsinatija, on bi trenutno igrao za neki Slask Wroclaw ili tako nesto slicno. Kao i svi domaci
DijametralnoSuprotan Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 (edited) 3 minutes ago, Wingwalker said: teško...ide nam i 1-6 u EL, a na sledećoj tekmi u Pioniru će biti samo ko biti mora. gotovo je ovo... Rano je. Inatice se gazda Cova. Ja sam prognozirao posle 12 kola EL otkaz, videcemo. Edited November 7, 2022 by DijametralnoSuprotan
Miki28 Teoljub Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 1 minute ago, Crni said: Ne gledam, potpuno sam opusten, hvala Covicu na tom osecaju. Hvala sto si nam to saopstio. Nismo mogli bez te informacije Just now, Don Radonja said: Hvala sudijama. Zasto? 1
Pero Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 Just now, Devil In My Pants said: Kao i svi domaci Jeste, al on je barem pokazivao neki napadacki potencijal. Najvise bih voleo da preokrene sezonu al tesko.
Issey Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 (edited) 3 minutes ago, DijametralnoSuprotan said: Rano je. Inatice se gazda Cova. Ja sam prognozirao prosle 12 kola EL otkaz, videcemo. Neće, all in da ostaje makar imali 1-18 u EL i nekoliko poraza u ABA. Ovaj tip je pravljen da ga Želimir ponizi do daske, i da se izvuku državne pare... Edited November 7, 2022 by Issey 2
Pero Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 Jebeni Karlo Zganec nas nije ovako silovao dok je bio prvi centar Cedevite. 1
Miki28 Teoljub Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 E jbg, on poceo sa ovom petorkom. Totalno nerezonski.
Casaubon Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 4 minutes ago, Crni said: Ne gledam, potpuno sam opusten, hvala Covicu na tom osecaju. Nemoj Vladu da izostavis. Od njegovih bravura mi se ogadi kosarka kao sport, a ne samo sezona.
Pero Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 NIKADA mi ovo necemo preokrenuti sa Dobricem i Lazicem u petorci.
Wingwalker Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 Just now, srlepajce said: Čoki im verovatno ovde poručio da će svi peške kući...ups, pardon
DijametralnoSuprotan Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 1 minute ago, Issey said: Ovaj tip je pravljen da ga Želimir ponizi do daske, i da se izvuku državne pare... Nisam siguran da je toliko nisko pao Covic ali ne menja cinjenicu da ce biti vrlo,vrlo neprijatno i blamantno u derbiju. 1
srlepajce Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 Just now, Wingwalker said: Čoki im verovatno ovde poručio da će svi peške kući...ups, pardon A Pefi?
Kosjan Willavić Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 Sad sam se ponadao, sad cu jos i da popizdim kad izgubimo 😄
L' Imperatore Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 2 minutes ago, srlepajce said: Sramota. Koliko god da Vlada nezna, il whatever, neki red i hierarhija mora da se zna. Tako da je ovakvo ponašanje sramotno i zaslužuje kaznu. 1
Wingwalker Posted November 7, 2022 Posted November 7, 2022 (edited) 3 minutes ago, srlepajce said: A Pefi? Pefi kontemplira, puls mu na četres...skinuo te fore na Uralu. Edited November 7, 2022 by Wingwalker
Recommended Posts