DijametralnoSuprotan Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 2 minutes ago, drakon1 said: Koliko smo ovakvih utakmica u zadnjih nekoliko sezona videli? Gomilu i pun mi je k...c vise. Stalno igramo na strani u grcu i s gacama napunjenim do vrha. Zao mi je reci, ali ono sto su komsije sinoc odigrali u 1. poluvremenu u Atini je rapsodija za ovo. Masimo bacanja i razbacujemo se pod kosem i kriminalnim sutem za tri. Nikad se ne pogodi ono sto treba, nikad se ne posloze kockice nego je uvek neki zastoj u mozgu, igri, kretnji, bacanjima... Rant Mode Off. 12 kolo nece biti za one sa slabim zivcima, tako da cu to preskociti def. Provlacice se carsijom ona dobra stara skoro zaboravljena: "Hoce stoka da nas nabije" Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 1 minute ago, Losmi17 said: -7 nije strasno? Tragicno je jer monako nije odigrao nista. Sad kad su se zagrejali motori, pada opasno rutiniranje. Ovo su preslikana gostovanja kao kad je radonjic bio trener, deluje da si blizu, ne uksze ziceri i bacanja dok protivnik ne zna gde je. I samo odjednom protivnik dodje sebi i bude 10-15 razlike. U ovakvim tekmama mi imamo samo onda sansu ako je protivnik dorgiran i ne dodje sebi do kraja utakmice. Sve zavisi od njih. Nije odbrana toliko losa, ali ovakva prezentacija ekipe u napadu je... meh. Po meni najbolji pokazatelj da igraci ne veruju u sebe ni u pobedu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 Tačno se vidi da je Vildoza odradio nekoliko treninga sa ekipom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 1 minute ago, DijametralnoSuprotan said: 12 kolo nece biti za one sa slabim zivcima, tako da cu to preskociti def. Provlacice se carsijom ona dobra stara skoro zaboravljena: "Hoce stoka da nas nabije" Tad je derbi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 (edited) 2 minutes ago, Don Radonja said: Tad je derbi? Aha i to kod njih. Edited November 4, 2022 by DijametralnoSuprotan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 4 minutes ago, Losmi17 said: -7 nije strasno? Tragicno je jer monako nije odigrao nista. Sad kad su se zagrejali motori, pada opasno rutiniranje. 2 minutes ago, NikadProtivKaline said: za mene je ovo gde se kao radujemo odlicnoj igri i samo -7 na poluvremenu opasno bas porazavajuce 7 raylike su dve ubačene trice & dva odbranjena napada. lakše reći nego uraditi ali nije gotovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 (edited) Omašili smo otvorenih trojki dosta i mi i oni. Oni bolji za Motijunasa i naša očajna bacanja. Dobra odbrana uz nekih par propusta. Nedović na kraju baš wtf potez Edited November 4, 2022 by Milos 3.14 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 4 minutes ago, Losmi17 said: -7 nije strasno? Tragicno je jer monako nije odigrao nista. Sad kad su se zagrejali motori, pada opasno rutiniranje. Ovo su preslikana gostovanja kao kad je radonjic bio trener, deluje da si blizu, ne uksze ziceri i bacanja dok protivnik ne zna gde je. I samo odjednom protivnik dodje sebi i bude 10-15 razlike. Upravo, to je najbolnije. Te vecito pune gace. Uvek nesto fali i nikad se ne poslozi cak kad se i protivnik sam servirao. Bas tako. Umesto da ih napunimo dok oni nista ne pogadjaju, mi masimo bacanja, polaganja, kontre i otvorene trojke. Izgleda da ocekujemo da ce oni da nam se nude do sudnjeg dana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 1 minute ago, drakon1 said: U ovakvim tekmama mi imamo samo onda sansu ako je protivnik dorgiran i ne dodje sebi do kraja utakmice. Sve zavisi od njih. Nije odbrana toliko losa, ali ovakva prezentacija ekipe u napadu je... meh. Po meni najbolji pokazatelj da igraci ne veruju u sebe ni u pobedu. U ovakvim tekmama imamo sansu samo ako izudaramo grogiranog rivala dok ne zna gde je. Sto u praksi znaci da su penali na 90%, 3 zicera su u kosu, i 2 trojke nisu iscurele. Zasto ti jednostavni sutevi nikad ne ulaze, stvar je psihologije po meni. Svakako nema pomaka u sirem smislu, ovo gledamo godinama vec 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 (edited) Krajem meseca je u ABI derbi Edited November 4, 2022 by bodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 1 minute ago, uini said: 7 raylike su dve ubačene trice & dva odbranjena napada. lakše reći nego uraditi ali nije gotovo nije gotovo ali niko tu od nasih ne izgleda kao da veruje da mozemo da pobedimo sve je to negde na potezu oko eto dali smo sve od sebe, ali ne moze se protiv miliona 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 Slicno kao protiv Efesa i Baskonije, protivnik slabo igra, ali zahvaljujuci nasim glupostima ima mnogo bolji rezultat nego sto je zasluzio. Sad ce da odu na 17 u trecoj, pa cemo sredinom cetvrte prici na 9, a na kraju izgubiti 19. Sto bi se reklo, standardica. Btw, i dalje ni traga od krace rotacije i regulisanih uloga. Izgleda da cemo celu sezonu ovako, drugarski, da se svako malo zabavi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 1 minute ago, uini said: 7 raylike su dve ubačene trice & dva odbranjena napada. lakše reći nego uraditi ali nije gotovo Uopste nije poenta u tome, i 9 razlike su 3 trojke za minut. Poenta je u pristupu, punim gacama, i protivniku koji ce tek da se razigra. Deluje da mozes da vodis 6, 7 razlike a u egalu si. I samo odjednom gubis 7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 Dantea udario kiosk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 Nudi se Monako i dalje... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 Skače Petrusev bogami Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 Regulisite ta bacanja majku mu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 Op op Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 Onaj "pas" Nedovica u zadnjem napadu u prvom poluvremenu govori sve o "ozbiljnosti" koja Vlada u ekipi. Naravno da je James posle toga poentirao u zadnjoj sekundi za +7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 ajmo luca!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 Bentil igra kao zmaj!Sto ne pljujemo sva pojacanja vidite da je to recept za uspeh! :P :P :P :P :P :P :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 Bentil odličan, za mene, a verujem i mnoge najveće iznenađenje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 Cuvaju Vildozu fenomenalno, mogao bi Vlada da ubaci Nedu da mu malo pomogne Kako je dobar Lloyd igrac Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 Vildoza sve vidi. Dzejms jebeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted November 4, 2022 Share Posted November 4, 2022 Bentil je car...nije mu teško da se demarkira čim plej krene u dribling. Dobrić tu gde stane, tu možeš da ga zaliješ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts