Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Sokmeniki said:

Ivanovic u zadnje 4 utakmice sa FMP: 21, 13, 12, 18 poena

Danas za poluvrijeme 15 and counting...

zna Čoki zašto ga je zadržao...

Posted
Just now, NikadProtivKaline said:

tejlor rocesti

U prvom mandatu. Meni se nekako više sviđa Argentinac. Iako je komparacija ok. Bio je i Williams, isto u prvom mandatu.

Posted (edited)

Lazic najveca minutaza u prvom poluvremenu i index -4. Zlu se ne nazire kraj.

Pocinjem da verujem da i on ima neku fioku sa skakljivim fasciklama, i progutan kljuc🙄

Edited by Gudura
Posted

Misljenja sam da bi sa Petrusevim na 5 zaista imali bas imali komplementarnu centarsku liniju, i da je ovo guranje njega na 4 bas jeres.

Ne znam sa koliko % snage i koncentracije igramo, ali ova odbrana je katastrofalna. Imam utisak da sve sto smo odbranili je posledica toga sto je fmp birao losa resnja u napada

Posted (edited)
7 minutes ago, Predragdjape said:

Williams je imao Marjanovica uz sebe I plesao po terenu sa njim, ali po meni je Rocesti bio bolji. Elegancija. Kad smo vec kod offa. 😁 

Vilijams je imao genijalan mozak, delio je on majstorske asistenicje i Luki i ostalim saigračima, iza leđa, bez gledanja, savršeno čitao igru. Šteta što je lenj inače bi bez problema igrao i NBA.

Edited by Volter
Posted (edited)

Vildozu ipak treba dozirati jer dečkonja želi sve i želi sad...

željan i košarke i dokazivanja kao alfa mužjak...

ali nek se malo strpi dok se ne vrati Nedović

pa kad krenu da praskaju u tandemu tamo od srpske nove...:capone_2:

Edited by Wingwalker
Posted
10 minutes ago, ǝɔɐɟ ǝdɐʇ said:

Brana se popravlja. Jedan šut, jedna asistencija i jedna izgubljena. Pune se polako kolone. 

I opet najjaca minutaza na terenu. Bar da igra neku odbranu, neki eye test da potvrdi ako ne statistika ali nista. Duplo golo. Ne znam sta Vlada Jo izigrva s njim iz utakmice u utakmicu. 

• Like 1
Posted

Utisak je da smo najzad pronašli centra kojem Luka može da se nalupa banana

Čestitke Jankoviću, nikada nije lako postići nešto što drugima ne polazi za rukom

• Like 2
  • Ha-ha 5
Posted
2 minutes ago, DijametralnoSuprotan said:

I opet najjaca minutaza na terenu. Bar da igra neku odbranu, neki eye test da potvrdi ako ne statistika ali nista. Duplo golo. Ne znam sta Vlada Jo izigrva s njim iz utakmice u utakmicu. 

nema Vlada ništa s'tim...:whistling:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...