Kronostime Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 2 hours ago, BojanaCZV said: Slazem se, forum je zakazao, nije te podsetio 🙃 Elem, ja trubim bar nekoliko dana pre rodjusa, jao kome ce uskoro rodjendan, divan dan, cisto da izbegnemo moguce neprijatne okolnosti 😄 Od kad se to zove trubljenje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 16 minutes ago, Laki21 said: Ne bih da dižem paniku, ali... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 Najjace sto sam video da mu je neko slao M.I. "Nije zivot jedna zena" i istu pokusao da prevede na spanski 😄 2 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 (edited) Beogradske sponzorise su kao pijavice,koje ti se neprimetno zakace za kozu i sisaju, li sisaju. Samo sto ove reaguju na novcanik, umesto hemoglobina, a nas mladi i neiskusni El Cirkuzante, nije uspeo da ih se otrese🤣 Sreca njegova sto nije igrao u Rusiji, ozenio bi se do kraja sezone😎 Edited February 21, 2023 by Gudura 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 Pa zar bas sad Luca kad se vraca Facu i kad treba da vatamo zalet za EL?🤦♂️ Samo problemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 Mene je na stotine tih silikonskih guzana sa naduvanim balonima jurilo, ne zbog debelog novčanika nego zbog seksi izgleda. Možda sam samo sa dvadesetak bio i to naravno na kratko i ne znam što se većina sportista loži na njih. Mora se imati i malo pameti, što bi u Leskovcu rekli - džaba glava ko u kapetana kad pamet ko u ćurana. E moj Vildoza. 3 34 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 1 minute ago, Volter said: Mene je na stotine tih silikonskih guzana sa naduvanim balonima jurilo, ne zbog debelog novčanika nego zbog seksi izgleda. Možda sam samo sa dvadesetak bio i to naravno na kratko i ne znam što se većina sportista loži na njih. Mora se imati i malo pameti, što bi u Leskovcu rekli - džaba glava ko u kapetana kad pamet ko u ćurana. E moj Vildoza. Hvalite me usta moja😀👍 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaka blazic Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 seksi volter 😆 samo sa dvadesetak... kako se zvase onaj bilder sa foruma sto je kacio slike? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 18 minutes ago, Miki28 said: Pa zar bas sad Luca kad se vraca Facu i kad treba da vatamo zalet za EL?🤦♂️ Samo problemi A koji tacno problemi, vi ljudi ko da nikad niste imali zensko i raskidali, mirili se itd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 3 minutes ago, Benito said: A koji tacno problemi, vi ljudi ko da nikad niste imali zensko i raskidali, mirili se itd... ono što je sigurno je da će vildoza zabosti jedan 3some u clutchu i poneki give n go : i 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 (edited) 7 minutes ago, Benito said: A koji tacno problemi, vi ljudi ko da nikad niste imali zensko i raskidali, mirili se itd... Stabilna odnosno nestabilna situacija u ličnom i privatnom životu itekako utiče na posao. Edited February 21, 2023 by Laki21 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 (edited) 3 minutes ago, Laki21 said: Stabilna situacija u ličnom i privatnom životu itekako utiče na posao. Ma dajte ljudi, problem sto je raskinuo sa devojkom? Nema on 16 godina. Edited February 21, 2023 by Benito 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 2 minutes ago, Benito said: Ma dajte ljudi, problem sto je raskinuo sa devojkom? Nema on 16 godina. Nema to veze sa godinama. Vec je pitanje kakav si karakter i koliko ce dozvoliti da to utice na tebe. Lako je napisati ovo sto si ti gore napisao. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 (edited) 3 minutes ago, Don Dusko said: Nema to veze sa godinama. Vec je pitanje kakav si karakter i koliko ce dozvoliti da to utice na tebe. Lako je napisati ovo sto si ti gore napisao. Ja stvarno ne znam sta je sa vama i cime se vi bavite, ko garantuje da ostali igraci nemaju probleme u vezi, braku ili generalno neki problem u zivotu? On je profesionalac a raskid sa devojkom je verovatno i najbanalnija stvar koja moze da mu se desi. Ljudi daleko bilo izgube dete pa izadju na teren i odrade svoj posao. Manite se corava posla. Edit: Lazi je prosle godine u sred plej-ofa preminuo otac pa je stisnuo zube i odigrao muski do kraja. Edited February 21, 2023 by Benito Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 Opet ti kazem sve zavisi od karaktera i kako ce neko da reaguje na te privatne probleme. Ja nista nisam rekao za Vildozu i njegovo raskidanje sa devojkom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 5 minutes ago, Don Dusko said: Opet ti kazem sve zavisi od karaktera i kako ce neko da reaguje na te privatne probleme. Ja nista nisam rekao za Vildozu i njegovo raskidanje sa devojkom. Ne kazem da ne moze uticati na njega na privatnom planu ali na terenu nece sigurno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 50 minutes ago, jaka blazic said: seksi volter 😆 samo sa dvadesetak... kako se zvase onaj bilder sa foruma sto je kacio slike? Jao, to je bese onaj sa b92, brat je pre 6-7 godina ladno okacio svoju toples sliku na forum hahahahahahaha 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 Raskid ozbiljne veze ili razvod braka je, po mom misljenju najozbiljniji problem u zivotu jednog coveka, osim ovakve tragedije (daleko bilo) koju si pomenuo par postova iznad. Cesto ni smrt nekog starijeg clana porodice nije u rangu sa tim. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 Ali mondo koji pravi vest od ovoga 🤣 Kakve novinare imamo iznenadilo bi me da ne pitaju i Duska na pressu 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 Duško i Vildoza 2 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 Nebojsa saziva konferenciju, optuzuje Ostoju za bocne udare i bonuse sponzorusama aludirajuci na njegove tajne veze iz "proverenih izvora" masuci papirima (" saznali smo da je jedan bivsi zanatlija u prisnoj konekciji sa clanom drugog esnafa, kovackog" ). Navodi da ce Zvezda kao klub porodicnih vrednosti svom plejmejkeru naci i lepsu i bolju od prosle i da joj ne padne na pamet da slucajno potrazuje deo bonusa za osvajanje ovog kupa jer je raskid vec bio u toku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 Zamišljam situaciju protiv Albe- gubimo 2 razlike, Vildoza uzima trojku za pobedu, u trenutku izbačaja lopte pomisli "o ne, pa raskinuo sam sa devojkom" i promaši šut. Neka on pati van terena i kući, a na treningu i utakmicama nema kad da o tome misli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 1 minute ago, Pero_Cameron said: Neka on pati van terena i kući, a na treningu i utakmicama nema kad da o tome misli. sad kad si mu rekao, nece misliti. 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 (edited) Vidi se da fali utakmica. Navikli se, pa aj sada na ljubavni zivot Vildoze. Nije vise interesantan Nedovic. Evo malo i Filipa 🙂 Edited February 21, 2023 by VISOKOLETAC 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted February 21, 2023 Share Posted February 21, 2023 31 minutes ago, uini said: sad kad si mu rekao, nece misliti. Sve što hoću da kažem je da u toku utakmice sigurno ne misli o raskidu sa devojkom i da je to razlog njegovih lošijih igara kako drugi kažu, a nisu loše. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts