Perkos2 Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 20 minutes ago, Kooineeperk said: Nisam ispratio Covica danas 😄 buhahahaha! Odoh sada sebi da pokvarim dan... 😞 Ništa novo nisi mogao da čuješ, jeste izabrao novu metu i otvorio sezonu lova ali ono što je najbitnije naravno da je preskočio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Mosmisliti da navijas za neki Bajern, Asvel, tako nesto i nemas ovaj ful klupski paket. Strasno, da umres od dosade. 4 1 1 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Kakva je hepo kocka Mike James, možda se uskoro registruje i ovde na forumu, kad se na tviteru izmačuje sa svakom budalom koja navija za Zvezdu 4 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Just now, medobrundo said: Kakva je hepo kocka Mike James, možda se uskoro registruje i ovde na forumu, kad se na tviteru izmačuje sa svakom budalom koja navija za Zvezdu Hoce li odgovoriti Covketu na prozivku? :D Ako vec sa raznim budalama se svadja sto da ne i sa Covicem? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 25 minutes ago, Kooineeperk said: Nisam ispratio Covica danas 😄 buhahahaha! Odoh sada sebi da pokvarim dan... 😞 Ajd' pa javi kako je bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 5 minutes ago, berti said: A Čović sve ludji, forsaz na maksimalnu pomahnitalost... Prosto uziva u ovakvoj voznji ludila. On lud,a oko njega sve anđeli i divni ljudi. Da ne živimo u Srbiji pa da poverujem u to, a ovako verujem da je reakcija na akciju. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Kako bre ništa novo nije rekao, a nova dvorana ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 1 minute ago, Don Dusko said: Hoce li odgovoriti Covketu na prozivku? 😄 Ako vec sa raznim budalama se svadja sto da ne i sa Covicem? 😄 Ostavio je već 10 postova na tviteru. Uskoro pojačava grobarski duo bez kormilara na tati 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 7 minutes ago, berti said: Normalnog coveka bi poodavno strefila srčka, daleko bilo, posle svih stresova, konferencija, prozivanja, Strahinjica Bana, ratova, Bokana, Javora, Duloa, Ostojaha... A Čović sve ludji, forsaz na maksimalnu pomahnitalost... Prosto uziva u ovakvoj voznji ludila. Ja sam ponekad malodusan,da sam na njegovom mestu odustao bi odavno od Kampaca i od EL.Ili predao nekome da vodi klub.Ali kome??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 2 minutes ago, medobrundo said: Ostavio je već 10 postova na tviteru. Uskoro pojačava grobarski duo bez kormilara na tati Koji mu nick na twiteru? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Mislim da nikom nije bas ugodno da se prepucavamo s bilo kim na KZS. Ali, s druge strane, Savic forced our hand. AKO je srao okolo oko Topica i dugova, pa sve i da su oni cvece i da nemaju nikakav dug (a ne da duguju milionske sume u evrima), to je pogana rabota. I na takvo nesto i treba da se odgovori. Sve je ok da se mi koncentrisemo na nase greske, ali to cinkarenje mi je bas gadno sve i da je sve tacno sta su cinkarili. Malo dostojanstva prvenstveno prema samom sebi taj Savic nema. Po meni, ja bih ovaj put olabavio malo oko Covica. I da, sad idem po sendvic. 14 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Ne valja ni kad je neki tunjavko pa ga svi rade kako stignu, taki je poso ... prljav jbg. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 https://www.eurohoops.net/en/euroleague/1450513/neboja-covic-accused-partizan-for-instigating-the-zvezdas-euroleague-ban/ Eurohoops preneo sve Afterward, he wonders why there were chants against him about giving his head back to the horse (ed.note: a chant which is considered highly insulting is Serbia). 😄 cak i ovo 1 19 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Čović je majstor ovog blata, ogadi ti sebe, ogadi ti rivale, ogadi ti evroligu... i ti i dalje pratiš sve. Ne pada mi na pamet da gledam konferenciju za štampu, kao što mi ne pada na pamet da mislim da je Zoran Savić nevin u svemu ovome. Očigledno ničeg normalnog nema u ovoj zemlji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Koliko vidim Mike je krenuo da se "pere" Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Just now, srlepajce said: Koliko vidim Mike je krenuo da se "pere" Gde ima to da se pogleda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 24 minutes ago, propolis said: On lud,a oko njega sve anđeli i divni ljudi. Da ne živimo u Srbiji pa da poverujem u to, a ovako verujem da je reakcija na akciju. To sto je lud ne znaci da nije u pravu za mnogo toga. Cak i za ovo u vezi Savica je vrlo moguce. Velika lova je u pitanju a i velika mrznja izmedju dva kluba eskalira. Ranije je pojam za mrznju bio odnos Bjekovica i Tumbe prema Zvezdi. To je sa ove distance smejurija naspram mrznje u kosarci sada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 27 minutes ago, medobrundo said: Kakva je hepo kocka Mike James, možda se uskoro registruje i ovde na forumu, kad se na tviteru izmačuje sa svakom budalom koja navija za Zvezdu To mu je nivo. Lik izjavi da je Stef Kari jednosmeran igrač.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Hoćemo Čovića kod Urbonasa sa papirima i tabelama 12 1 21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 Just now, berti said: Cak i za ovo u vezi Savica je vrlo moguce. Nemoralno lobiranje od strane tog Zvezdaša. Nije ni čudo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 16 minutes ago, drakon1 said: Mislim da nikom nije bas ugodno da se prepucavamo s bilo kim na KZS. Ali, s druge strane, Savic forced our hand. AKO je srao okolo oko Topica i dugova, pa sve i da su oni cvece i da nemaju nikakav dug (a ne da duguju milionske sume u evrima), to je pogana rabota. I na takvo nesto i treba da se odgovori. Sve je ok da se mi koncentrisemo na nase greske, ali to cinkarenje mi je bas gadno sve i da je sve tacno sta su cinkarili. Malo dostojanstva prvenstveno prema samom sebi taj Savic nema. Po meni, ja bih ovaj put olabavio malo oko Covica. I da, sad idem po sendvic. Ako je...verovati na slepo Cokiju je kao verovati Ostoji da ima fakultet. Nasao je zrtvu po meni, sta i kako uopste nista nije rekao..dobio je spolja samar, ali je mmajstor lozenja svojih navijaca. Negde me je pogodio u srce danas na Hepiju kako mu je zao Zlobe kako su ga zeznuli bas oni za koje mu je on pricao... Sta god da zaseru treba im jedna kzs da sve vrate u normalu i pritom zakace nekom metu na celu...o iq navijaca ce se vec cuti na sl derbiju.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 predlog za transparent za sledeću utakmicu "We are not “there”. We are Red Star, we have a reputation." NČ 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 1 minute ago, medobrundo said: predlog za transparent za sledeću utakmicu "We are not “there”. We are Red Star, we have a reputation." NČ A licencu 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 [mention=241]drakon1[/mention] pa samim tim sto je pomenuo nemojte da se zacudite da ga zovu tako(da ne ponavljam njegove reci) jeste inderektan zov(ili ti mig) navijacima da ga tako zovu. I opet ti kazem bas zanimljivo vreme kad je dosao da prica o Zokiju tuzibabi. Jer je mogao to i posle derbija(jer kako on kaze nece se zaliti na odluku). Ovako je samo iskoristio da digne tenzije i mrznju do maksimuma. Ti mislis da ce nasi navijaci biti mirni po pitanju ovoga i plus sto je on zapalio fitilj? Šta misliš ko je sprečio da ne bude nikakvih incidenta, na utakmicama kojih smo se svi plašili? Mislim na Žalgiris , Real...Послато са M2101K9G помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted January 18, 2023 Share Posted January 18, 2023 7 minutes ago, John Terry said: To mu je nivo. Lik izjavi da je Stef Kari jednosmeran igrač.... Dobro su ga i ovi navukli 24-point win and a logo kiss 🤣 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts