Miki28 Teoljub Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 55 minutes ago, Stefi88 said: Online nece biti u prodaji, vazice samo sezonke i grupa ce dobiti karte sigurno... Mislim da cemo u Ljubljani odigrati zaostali mec u sledeci ponedeljak, kada smo mi trebali biti domacini Cedeviti. I to bas pred derbi u EL. Znamo svi iz cije to kuhinje dolazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 8 minutes ago, Miki28 said: I to bas pred derbi u EL. Znamo svi iz cije to kuhinje dolazi Stevo Karapandža 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 1 hour ago, Stefi88 said: Mislim da ce se u tom terminu odigrati ona odlozena sa Cedevitom u Ljubljani a da ce se opet traziti novi termin za utakmicu kada smo mi domacini... Na sajtu ABA lige i dalje stoji da se 23.1. utakmica igra u Beogradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Nisam bio u prilici da komentarisem posle utakmice Buducnost-C Zvezda, ucim se i dalje kriterijuma na ovom forumu, taman pomislim da sam razumeo a ono cvrc... Elem, nisam gledao utakmicu iz razloga sto sam bio ubedjen da ce biti nekih seljoberskih incidenata. Sem krace tuce na tribini, sve je proteklo sportski. Tako da ostaje samo ova nasa publika da se upristoji i eto nama ponovo normalnog takmicenja. Nasa...mislim na Delije. Drugi utisak je sa kakvom rutinom smo mi dobili u Podgorici, nesto najbolje jos od one pobede Milana Tomica, s tim sto je tada bila odlicna timska kosarka ekipe. Ovo prekjuce je bila jednostavna rutina. Sto kazu da se igralo 10 dana mi bi drzali 10 do 20 razlike bez muke. Odusevljen sam bio kada sam naknadno odgledao snimak Domacini bukvalno nikakvu sansu za pobedu nisu imali iako su im ova zadnja pojacanja pun pogodak. Jos je to bas daleko od vecitih. I oni i Cedevita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Mogli smo umesto redovne utakmice sa Cedevitom kod kuće da odigramo onu zaostalu, iz prvog dela sezone, ali da zamenimo domaćinstvo i odigramo je u Beogradu. 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 (edited) I isključimo struju u 4/4 Konkretno kamere Edited January 17, 2023 by Pero_Cameron . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 (edited) 23 minutes ago, pavijan2 said: Na sajtu ABA lige i dalje stoji da se 23.1. utakmica igra u Beogradu. Ceka se da vidi potrosnja protiv Zalgirisa a onda pri sletanju u Beograd stize info da se igra u Ljubljani. Edited January 17, 2023 by Miki28 typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Quote Bertomeu: “Giving longterm licences to Partizan and Crvena Zvezda was in my plans” https://www.eurohoops.net/en/euroleague/1449976/bertomeu-giving-longterm-licences-to-partizan-and-crvena-zvezda-was-in-my-plans/#.Y8aGTlbit9Q.twitter E jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 1 minute ago, Kankkunen said: E jbg. Ma da bre, planirao covek i na Jupiter da ode, ali ne daju mu dusmani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 2 minutes ago, John Terry said: Ma da bre, planirao covek i na Jupiter da ode, ali ne daju mu dusmani. Bilo je nekih šaputanja na tu temu, možda je to i dalje aktuelno ... videćemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 1 minute ago, Kankkunen said: Bilo je nekih šaputanja na tu temu, možda je to i dalje aktuelno ... videćemo. Ima smisla ako prošire EL na 24 ekipe, u 2 grupe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 2 minutes ago, Kankkunen said: Bilo je nekih šaputanja na tu temu, možda je to i dalje aktuelno ... videćemo. Malo sam i šaljivo napisao. Podsetilo me na ovdašnjeg šefa proizvodnje vode u niškom vodovodu, kako je krenuo da priča hvalospeve o sebi kad su ga smenili, kako je hteo ovo pa ono, kako je hteo sve da uradi ali mu nisu dali dušmani. A istina je bila da lik nije ništa uradio korisno za 6 godina na funkciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Urbonas je uradio intervju sa Glickmanom, trebalo bi da izadje danas ili sutra. Rekao je da su pomenuli Campazza i po tome kako je zvucao i sta je rekao Urbonas ne bih rekao da ce da se tu desi nesto (mada je to sad vec izvesno). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Jedan naš igrač mi je još pre 10 dana rekao da u klubu nisu optimisti da će se ta odluka promeniti i da su još tad računali da će Kampaco igrati EL tek od marta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 5 minutes ago, Del Piero said: Urbonas je uradio intervju sa Glickmanom, trebalo bi da izadje danas ili sutra. Rekao je da su pomenuli Campazza i po tome kako je zvucao i sta je rekao Urbonas ne bih rekao da ce da se tu desi nesto (mada je to sad vec izvesno). Teško da je taj postavio pravo pitanje, biće kao sa Džejmsom i Montejunasom da izostavi neke činjenice ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 7 minutes ago, Dropkick Murphys said: Jedan naš igrač mi je još pre 10 dana rekao da u klubu nisu optimisti da će se ta odluka promeniti i da su još tad računali da će Kampaco igrati EL tek od marta. Od marta ce opet da nam provere papire, ako se budemo vrzmali oko linije plejofa. Tako da ni to za mart ne treba uzimati kao gotovu stvar. 🙄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Every cloud has a silver lining. Campazzo ce biti potpuno svež za najvažniji deo sezone. I željan basketa. 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 31 minutes ago, Dropkick Murphys said: Jedan naš igrač mi je još pre 10 dana rekao da u klubu nisu optimisti da će se ta odluka promeniti i da su još tad računali da će Kampaco igrati EL tek od marta. pozdravi nidzu! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Do oslobađanja Campazza imamo: Kod kuće: KKP i Alba U gostima: Žalgiris, Virtus, Armani i Maccabi Ako zadržimo ovaj nivo igre možda i ostanemo u top8 zoni ili na pobjedu od iste do tad ali biće napeto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 (edited) EuroLeague in 2026, Final Four Future & #FreeFacu Situation | BN Talks with Marshall Glickman Why Glickman didn’t lift the ban for Crvena Zvezda (4:38) Edited January 17, 2023 by suptil 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 7 minutes ago, Sector said: Do oslobađanja Campazza imamo: Kod kuće: KKP i Alba U gostima: Žalgiris, Virtus, Armani i Maccabi Ako zadržimo ovaj nivo igre možda i ostanemo u top8 zoni ili na pobjedu od iste do tad ali biće napeto. Dobili bismo svih 6 sa njim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 5 minutes ago, Pero_Cameron said: Dobili bismo svih 6 sa njim. Dobicemo svih 6 bez njega. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 5 minutes ago, Pero_Cameron said: Dobili bismo svih 6 sa njim. Ne mozemo to znati. Svakako nam bi bili vece sanse ali opet nijedna pobeda nije sigurna tj netreba se unapred upisivati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 Glikman izgleda kao oni ljudi na gajbici ispred prodavnice. 4 3 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted January 17, 2023 Share Posted January 17, 2023 3 minutes ago, BojanaCZV said: Glikman izgleda kao oni ljudi na gajbici ispred prodavnice. Ali original stvarno😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts