Jump to content

Recommended Posts

Posted
22 minutes ago, Decembarski said:

Meni laiku bi Ilić uvek bio u 12 pre bajkera ,Kuzme a Holand realno nije ni za trening.

Ko da ga je Mrkela iskautirao,takvog igrača smo zaboli

Koji lele Mrkelele preciznije..?

Imaš sad jednog i u OFK ...

Posted

Zvezda me podseca kao kada dobijes zabranu upravljanjem morornim vozilom zbog saobracajnog prekrsaja na nekoliko meseci a dok traje zabrana kupis neki skup novi automobil i ne mozes da ga vozis pa onda trazis krivca u policiji sto ti napisali kaznu i sto ne mozes da vozis svoj novi automobil.

• Like 1
Posted (edited)

Platio otkup i sam sebi 400k za ovaj mesec

legenda

izvor ekvivalentan onom našem što se preimenovao u Miška pre 2-3 dana

Edited by Урош19
Posted

Nije da nisam znao da ce se ovo desiti ali sada sam opasno razocaran,znaci dovedes coveka koji navodno prima veliki novac i igra protiv Borca Splita i MZT?

Svaka cast

• Like 2
Posted

Miško taksista nosi dokumentaciju.

Malo je zabagovao 8.dan na slavi u Ritopeku,čim uskisne kupus i otrezne ga sa rasolom ,eto njega sa dokumentima u Uleb.

Dakle nema razloga za nervozu.

Posted
5 minutes ago, Zvezdan said:

I zasto se klub ne oglasi i kaze u cemu je i sta je problem? Non stop neka nagadjanja i spekulacije, te ovi nas sabotiraju, te oni..

Oglasio se, kazu svi nas mrze, Real se usrao mocne Zvezde sabotiraju, domar zakljucao kancelarije EL sekretarica ne moze da udje da nam lupi pecat. Biraj izgovor koji ti se svidja, nije do nas majke mi.

• Like 3
Posted
4 minutes ago, uini said:

to sto ne moze za barcu je ocekivano; zasto mislite da je to deal breaker za dalhe?

Što je očekivano za Barsu a nije očekivano da će propustiti i Valensiju?

• Like 1
Posted
18 minutes ago, Zvezdan said:

I zasto se klub ne oglasi i kaze u cemu je i sta je problem? Non stop neka nagadjanja i spekulacije, te ovi nas sabotiraju, te oni..

Šta misliš zašto se klub ne oglašava?

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...