Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

A jel sad kad smo puni ko brod moramo da vratimo Terzi ona 2 miljona što nam je dao, dok smo još bili sirotinja?

 

3 hours ago, Chaos Is Me said:

Ne mislim ja da smo mi ekskluziva u Srbiji što se tiče sponzorstva kladionica, nisu naši izmislili ni kladionice ni sponzorstva, nego mi je smor što su tih nekoliko kladža glavne korporacije u zemlji.

 

Al nebitno, nije za ovu temu ionako.

 

Nisu oni glavni zato što se bave sa kladjenjem, več zato što kontroišu tržište (koje nije otvoreno) i rade šta hoče.

 

3 hours ago, medobrundo said:

 

...

 

Mozzart je ušao na tržišta Gane, Kolumbije, Nigerije.. eto prilike za Meridian da grandiozno uleti u Argentinu 😄

 

Znam da su več ušli u Peru. Možda i neke druge južnoameričke države. Tako da ovo sa Argentinom nije isključeno.

 

3 hours ago, MrTwister said:

...

Mislim da sam vidio nedje prije neku godinu, mozda je to i sad slucaj, svaka ekipa u litvanskoj kosarkaskoj ligi je za generalnog sponzora imala kladionicu. Tako da nije to nas neki ekskluzivitet vec do toga da od vecine tih "privatnih preduzeca" kladionice najbolje posluju i imaju najvise para da daju za razna sponzorstva i za sportske timove i dogadjaje. Vjerovatno ima nacin da se i sama drzava okoristi od toga tako sto ce se poostriti taj zakon o igrama na srecu, koliko svaka kladionica treba da kosta koju oces da otvoris a ne da svaki slobodan poslovni prostor ti zauzme neka od kladionica, kad vec odosmo u off-topic 😄 

 

Nije samo to što oni imaju para da daju. Več je logično da sponzorišu sport, jer je to produkt koji konzumiraju njihovi klienti (novi i postoječi). 

 

2 hours ago, leki bg said:

Dodatak na off topic: U Tirani ne postoji nijedna kladionica. Rama ih je, dok je bio gradonacelnik, udaljio iz grada. Grad je i dalje retko ruzan, ali nema kladionica.

...

 

Jako bi se iznenadio ako je Rama to uradio sa nekim plemenitim ciljem. Pre če biti da je nešto drugo u pozadini. Recimo neki novi operateri koji ulaze na tržište, a obečali lep procenat za njega, dok se ovi stari nisu isprsili kako treba pa su zato pogašeni ko sveče.

 

Evo Slovenija je objektivno kao organizovanija država od Albanije, pa se dve političke struje kolju oko ovog sektora več 20 godina. Trenutno tržište u Sloveniji nije otvoreno, a radi samo državna lutrija koja ima monopol. Ta jedna struja koja ima benefit od tog monopola naravno radi na tome da tako i ostane. Dok ovi drugi koji primaju pare od lobista koji lobiraju za strane kladionice, oni stalno pokušavaju da se usvoji novi zakon i da se tržište otvori.

Šta hoču da kažem je, da niko tu ne radi u interesu gradjana i države, več samo u svom interesu. 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

“Moram da kažem da se radi o budalama, budala kada bi znala da je budala, ne bi bila budala.” 🤣🤣🤣

 

“To je u medijima glavna vest, šta je rekao Aco Petrović ili što bi ga mi zvali Aco Srbine." 🤣🤣🤣

 

Don Cho - velika legenda!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, L' Imperatore said:

 

 

 

Jako bi se iznenadio ako je Rama to uradio sa nekim plemenitim ciljem. Pre če biti da je nešto drugo u pozadini. Recimo neki novi operateri koji ulaze na tržište, a obečali lep procenat za njega, dok se ovi stari nisu isprsili kako treba pa su zato pogašeni ko sveče.

 

 

Ne, to mu je bilo obecanje kao kandidata za gradonacelnika. Nema nijedne kladionice, ima brdo idiotskig mobile shops, hotelski casino, casina van Tirane, ali u gradu nema nijedna kladionica. Vise puta bio zbog posla -ne heroin 🙂 !

 

  • Like 1
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Gazdine eskapade na stranu - dolazak Duska, pa Vildoze i Kampaca me tera da razmisljam o tome ima li nekih mladih argentinaca kojima bi mogli biti prva evropska stanica? Nula predznanja imam o tamosnjoj ligi i mladjim kategorijama, al kontam da ovde ima kolega znalaca koji i to imaju u dzepu.

Link to comment
Share on other sites

15 minutes ago, LightWeight said:

Јел рекао нешто занимљиво?

Dosta toga kao i uvek. 
npr. "Cifre oko Kampaca su značajno manje od cifara koje su pominjane oko drugih igrača, a tek manje u odnosu na druge trenere u drugim klubovima"
Ima još dosta toga. 

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Quote

"Baš mi je drago što sam ovde i veoma sam vam zahvalan za podršku koju dajete klubu na svakoj utakmici i ne samo u utakmici, to se u modernom životu vidi da ovi momci imaju veliku podršku. Ovih 40 dana svi zajedno živimo jednu bajku, zahvaljujući ovim momcima. Nadam se da će nastaviti da rade, da veruju, da se bore u sledećoj godini kao i do sada i da će naša i vaša barka sa vašim željama da pristane u dobru luku. I da naša Zvezda sija još sjajnije, srećna vam Nova godina", izjavio je on.

 

"Nisam nešto za puno priče, više volim da radim... Šalim se", rekao je Ivanović i nasmejao sve. Ipak, sigurno i u toj njegovoj šali ima dosta istine, pogotovo tokom ove nedelje, kada se Crvena zvezda priprema za spektakl u hali "Aleksandar Nikolić" protiv Barselone u petak uveče.

:23:

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Ja sam totalno zbunjen, ili je Dusko glumac koji je legit da dobije Oskara ili su sva sranja koja se godinama vezuju za njegovo ime samo novinarske gluposti. 

Ja sam imao sliku da je neki psiho tezak, a svaki put kada ga slusam on me iznenadi pozitivno, i opet sve nesto cekam da se desi da potvrdi ono lose ali uzalud. 

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...