Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

58 minutes ago, Pero said:

Objasni.

 

Sta da ti objasnim prijatelju ? Da pocinjes sezonu sa amaterom i skupim pretrpanim rosterom koji nije birao tadasnji trener nego Covic ? Potom dovodis olupine poput Raduljice ,najon toga dovedes normalnog trenera iskusnog i sada posle izjave Covica da ce jedini problem biti solventnost dovodis igraca za 1,8 mil ? Pa ko je ti lud ? Jesmo imali ovolike pare na pocetku ? Odakle sad u medjuvremenu ? Necu da se placa strani igrac toliko ljudi za te pare bi dosao Gudura i Kalina ,cigani nasi ,braca koji su grizli i krvarili kolena zanas dres a top su kvalitet jos uvek ! Hocu da nam Ristic bude bek ap centar a ne Radiljica ! Zbog cega smo Brauna dovodili ? Deda zasto je otisao ? Treba li jos ?

  • Ha-ha 4
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Milos 3.14 said:

Sa Kampacom spolja imamo dovoljno bekova i plejmejkera

Faku, Pefi, Džoni

Vildoza

Nedović

Na tri nije sjajno , ali može da se šljaka sa tim

Dobrić , Lazić, Lazarević

Na 4 smo ofanzivno jaki i solidni defanzivno 

Petrušev, Bentil 

Problem ostaje na 5

Luka i valjalo bi kad bi došao dobar defanzivno orijentisan centar neki Dunston like tip.

Druga varijanta je defanzivno orijentisana 4 koja ume da bocne trojku, a Petrušev da ide na 5.

To bi bila ekipa koja može da upadne u top osam i tamo da se pošiba sa svima.

 

P.S. Nemojte da ludujete sa Gogom, to je neverovatniji ishod od ovog dolaska Kampaca.

Normalno, ne znam sta svi zapinju za trojku, pogotovu sto ce Dusko sigurno igrati neke minute sa tri niska kao i do sada, sa Nedovicem i argetincima.

Trenutno goruce mesto jeste 5.

Ne znam ali mi trenutni Kuzmicev govor tela ne govori da moze nesto ozbiljnije da odigra i popuni neke minute, bajkera ne bih ni racunao, ostaje samo Luka, ok je Luka moze i Petrusev ali to je bas mrsavo.

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Quote

Argentinac je na samom početku dobio pitanje o tome šta je slušao za vreme boravka u Denveru i Dalasu.

"Slušao sam srpsku muziku dok sam bio u NBA, ali se ne sećam tačno izvođača. Nisam je baš razumeo, ali mi se svidela. Ritam je dobar."

 

Mogu misliti sta mu je Luka pustao :lol_2:

  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Guru said:

To što imamo napadačke probleme je pre svega posledica toga što smo do sada imali ukupno 2 ball handlera opasna po koš, a pritom je vrlo često samo jedan od njih dvojice na parketu, pa kada njega odvoje od lopte deny odbranom ili ga nateraju da se oslobodi iste agresivnim iskakanjem na piku, prinuđeni smo da gledamo Iso Kobra momente i slične užasne improvizacije. Zbog toga se i insistira na tome da se Bentilu spušta lopta na levi blok, plus one akcije u kojima Holand i Dobrić istrčavaju iz izlaznih kretnji, što em je užasno sporo i neefikasno, em su protivnici to već uveliko iskautirali. Dolaskom Kampaca mi dobijamo ultra kreativnog pleja koji pritom predstavlja i određenu opasnost po koš, tako da će se minuti koje igramo sa jednim ball handlerom u petorci svesti na minimum, a samim tim će i Bentil, Dobrić i Holand (ako ostane) imati adekvatnije uloge i dobijati više spot up šuteva - u čemu i jesu najbolji.

 

Zbog toga je centar u ovom trenutku mnogo potrebniji od nekog krila "sa poenima u rukama", jer bez Martina mi nemamo pokretljivog p&r defanzivca koji može da iskače, preuzima i štiti obruč, a videli smo i u derbiju da je jedino on uspevao da parira Lesoru snagom i fizikalnošću. Kuzmić i posebno Raduljica očigledno uopšte nisu upotrebljivi, Petrušev se definitivno pronašao na četvorci i u poslednje vreme igra bolje od Bentila, a Mitrović je jednostavno premekan i vrlo često inferioran u duelu sa EL zverkama, tako da on nije za više od 15-20 minuta u zavisnosti od mečapa.

 

@bold

 

Ovo ISO Kobra (za USA tržište ISO Cobra) da se uvrsti kao legitiman izraz u košarci. On bi se odnosio na vrstu odbrane kada se lošem ballhandleru dupušta prostor za igru 1 na 1. Patent by Guru. Sledeći derbi, viče Duško ISO COBRA! Laza igra deny na Punteru, Petrušev i Bentil na liniji dodavanja ka Lessortu i LeDayu, originalni Kobra zonira i gleda gde da udvoji... i šta će Anđuša nego da krene na Facua.

 

Malo ozbiljnije... Slažem se sa postom, nešto slično sam pisao i kada sam čuo da je Campazzo gotova stvar. Ako uzmemo da je fizički solidno spreman, ostaje nam kao mali problem taj početni period ualska u takmičarski ritam. Verujem da naš trener zna kako i koliko da ga dozira, sigurno nije neko ko će podleći željama višemilionske Ciganije pa ga gurnuti pre vremena i sa velikom minutažom. No, pošto je veliki strateg N. Čović, koji planira sve bar 10 godina unapred, mnogo pre nas znao da Facu dolazi, okrenuo je Bodirogu da nam nameste tu administartivnu zabranu registrovanja igrača za EL po principu - šta je sigurno, sigurno je. Znate g. Čoviću, mislio sam da Facu igra sad u Pireju... Jbg Duško, ne može, imamo administartivnu zabranu.

 

Prilično ozbiljno... Što se tiče vremena privikavanja na novi tim, ono je uvek direktno proporcionalno inteligenciji igrača. Zato cenim da će se Facu vrlo brzo uklopiti. A ionako je 50% njegovih pasova čista improvizacija, šta sad tu da mu Duško crta neke akcije. Ne sme se skupljati sa Facua, ne sme sa Vildoze, ne sme sa Nedare... Biće jako interesantno kako će se pripremati skauting kada su sva trojica na parketu.

 

Baš onako ozbiljno... Meni se čini da je Martin neko ko bi najviše profitirao dolaskom Campazza, koji uvek prvo gleda centra na parketu. Raduljicu i Kuza je ionako problematično ubacivati u igru u EL, a raditi to u petorci sa Facuom je greh. Zato je prioritet centar, ali centar sa određenim karakteristikama - atletika, snaga, bar prosečan BBIQ na EL nivou. Ode Kostas u Fener, a bio je kao nacrtan za tendem sa Facuom. Dok ne dođe petica, Petrušev deluje da bi mogao da pokupi te no-look pass lopte koje izbacuje "omaleni Gaučos", može i na alley-oop, samo je bitno da se Filip dobro kreće bez lopte. Utrčavanja Lazića, Dobrića, Hollanda ili bilo kog drugog će biti ispoštovana, pa dobijamo još jednu dimenziju više kada je napad u pitanju. Bolja distribucija lopte, brža tranziciona igra, veće šanse da igrač ostane sam na šutu, suvi kvalitet i iskustvo Campazza, energija i karakter pobednika - su još neke stvari koje onako na oko dobijamo kao ekipa njegovim dolaskom. A kad Duško pripremi (ili već ima primpremljene) neke akcije koja su sada realnije da prođu, valjda ćemo se podići sa dna EL kada je ORTG u pitanju. Za odbranu ne brinem jer Facu nije liability, ali možemo da patimo zbog odsustva Martina jer zamenu za njegov doprinos u odbrani nemamo.

 

Bilo koje priče o Top8 su mi i dalje nerealne, jer imamo dva kratera na pozicijama 3 i 5. Ako bi to popunili kako treba, ili bar da ubodemo sa centrom, onda može da se ćaska na tu temu, uz kaficu.

 

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...