Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

4 minutes ago, medobrundo said:

zašto utakmica sutra nije opet u pola 6, nego u terminu nakon kojeg je nemoguće stići normalno na fudbal? ukoliko smo mogli da biramo između ta dva vremena, čija li je to genijalna odluka?

Pa biće prenos u hali kao i protiv Makabija

Link to comment
Share on other sites

Quote

Duško Ivanović: Ne razmišljamo da li će Teodosić igrati, Nikolina povreda nam teško pala

"Virtus je ekipa koja želi da kontroliše ritam, koja igra dosta taktički. Može da igra brzo, traži slabosti u odbrani protivnika i moramo na to da se prilagodimo", ističe trener crveno-belih pred duel sa vicešampionom Italije

Posle velike pobede u Večitom derbiju, košarkaši Crvene zvezde u petak (18.00) dočekuju Virtus iz Bolonje u 11. kolu Evrolige. Crveno-beli su po dolasku Duška Ivanovića vezali pet pobeda, a iskusni stručnjak je izneo utiske pred šesti meč na Malom Kalemegdanu.

"Moramo da budemo svesni da nastavimo da igramo na način na koji smo igrali do sada. Da poštujemo protivnika i u svakom momentu damo naš maksimum i pokušamo da igramo na način na koji hoćemo, a ne koji protivnik hoće da nametne", ističe Ivanović.

Svestan je šta Crvenu zvezdu očekuje protiv čete Serđa Skariola, koja posle 10 rundi ima identičan učinak (4-6).

"Virtus je ekipa koja želi da kontroliše ritam, koja igra dosta taktički. Može da igra brzo, traži slabosti u odbrani protivnika i moramo na to da se prilagodimo".

 

I dalje je pod znakom pitanja nastup Miloša Teodosića, kojem je izrečena suspenzija Evrolige na dve utakmice, ali je klub uložio žalbu i čeka se zvanično razrešenje situacije.

"Mislim da će igrati. Treba da se donese odluka, a da li će se doneti do naše utakmice... Ne razmišljamo o tome da li će da igra ili neće".

Crvena zvezda je u prvoj četvrtini derbija sa Partizanom Mozzart Betom ostala bez Nikole Ivanovića. Crnogorski plejmejker je posle nezgodnog pada povredio tri rebra i očekuje ga pauza od jednog do dva meseca.

"Teška povreda za Nikolu, ali i za nas. Dosad je bio jedan od glavnih igrača. Ulazio je sa klupe i pravio razliku, menjao ritam... Ovi momci moraju da daju daleko više", rekao je Ivanović i prokomentarisao zdravstveni bilten ostatka ekipe: "Moraće da budu spremni".

Hoće li posle povrede bitnog igrača Zvezda reagovati?

"Mi smo tim koji na svaki način pokušava da bude sve bolji u svakom pogledu".

Za kraj je prokomentarisao i važnost navijača, koji će u petak posle susreta sa Virtusom u dvorani Aleksandar Nikolić moći da isprate i utakmicu Srbije i Švajcarske na Svetskom prvenstvu u Kataru

"Navijači su super. Daju ovim momcima dodatnu snagu, jer je ritam takmičenja zaista težak. Pred ovom publikom daju više, nego maksimum".

 

Na osnovu odgovora na pitanje o pojacanju deluje da ce ga biti sigurno

Edited by srlepajce
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Quote

Pošto se mečevi igraju jedan za drugim, hoće li biti ostvarena dupla pobeda. Prvo Zvezdina, a onda i reprezentcacije Srbije. "Pitajte to Piksija", nasmejao se Ivanović i potvrdio da u timu vlada odlično raspoloženje posle dobrih rezultata i serije pobeda.

https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1719678/Dusko-Ivanovic-o-Crvenoj-zvezdi-pojacanjima-i-Srbiji.html

  • Like 4
  • Ha-ha 7
Link to comment
Share on other sites

47 minutes ago, Čvarkov said:

Više je moglo od Radonje da se izvuče vezano za pojačanja :lol_2:

Jeste, ali Ivanović je elokventniji, pa i šarmantniji komunikator.

Radonja je zvučao kao da direktora Mosada pitaš kakve se akcije planiraju u budućnosti.

  • Like 3
  • Ha-ha 10
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...