Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

Ma oterati trenera odmah večeras. Nije samo on problem, pisao ja ranije da tim nije loš, međutim i tim izgleda je izgleda loš. Mi ne napredujemo nego smo sve gori i gori, ovde bre pola tima treba promeniti. Teško nama. I Vildoza se na kraju uklopio u ovo sivilo. Glup faul, lopta u aut, promašio ceo obruč...šta onda očekivati. Ostaje neka nada, ali ne miriše ovo na dobro.

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, threepwood said:

Je li ovo dovoljno za otkaz gospodinu Vladou? Nisam valjda za dzabe navijao za Zadar?

Nista se time nece promeniti.

Zna se ko treba da leti iz kluba, ali njega nema ko da istera govnjivom motkom jer je privitizovao klub.

Link to comment
Share on other sites

Nemojte da ste tako negativni, sta bi tek bilo da nam na tribinama nisu bili Pit Bull da rezi na njih i tandem centara da ih mrko gleda prilikom izvodjenja slobodnih bacanja? Jer, hej, opste je poznato da svaka ekipa mora da ima 15 igraca, da sto vise potrosi da bi se protivnik zbunio jer ne zna ko ce nam biti u 12. Samo je problem kad i trener to ne zna pa lupi prvih 12 koja mu padnu na pamet. "Joj, Holland, kako sam njega zaboravio".

 

Inace, poseban pozdrav za kolegu @1945 - em sve ide kako treba i kako je on i najavio, em nas je Zadar bez 50% tima (Bozica) razbio u sred BG.

  • Like 2
  • Ha-ha 1
Link to comment
Share on other sites

Jovanović - ''Ilić nije ulazio jer je morao da pokaže više energije kao mlad igrač i da bude koncentrisaniji, ne samo on nego svi ostali. Al ti mladi igrači pre svega moraju imati više energije. Marković je imao neki problem, zato nije igrao posle prve četvrtine''.

  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

Ма шта вам је људи, само тројку више да смо дали добили би. 

 

Са онаквим процентима из игре и са бацања да изгубиш, очигледно је виша сила утицала да изгубимо. Опуштено

 

Coach Dovla's at the wheel

Edited by Урош19
  • Love 1
Link to comment
Share on other sites

Vlada govori o nonsalantnom nastupu a mi u prva 5 minuta sutali iskljucivo za tri poena. Sve na stranu (slazem se sa vecinom ovde da je izgubio kompas koji doduse nije ni posedovao), deluje mi vec prilicno utuceno i nervozno, mislim da bi mu otkaz bio u nekom smislu i olaksavajuca stvar. Mislim ipak da nijedan dobar trener ovako disfunkcionalnu ekipu sa ocekivanjem da osvoji ABA ligu ne bi preuzeo.

Partizan mi izgleda sa svim svojim manama kao svemirski brod naspram nas.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...