Jump to content

KK ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2022/23-Све што смо желели, све што смо хтели..


Šarac

Recommended Posts

Lepotica od utakmice, svi igrali, svi se upisali, dobar šut, jaka odbrana, ovih 12 će furati do kraja i konačno smo od početka sezone igrali utakmicu u kompletnom sastavu. Sreća u nesreći što smo spali samo na Aba ligu i utakmice na sedam dana. Vidi se svežina i da se konačno u kompletnom sastavu dobro trenira. Veliko ❤ za atmosferu u ekipi. Danas je prštala na terenu i van njega. Bravo momci!  

Link to comment
Share on other sites

59 minutes ago, Čočo said:

Nisam obraćao pažnju ali me brine samo jedna stvar. Odnos prema našem klubu ove sezone. Jedan Zadar je imao duplo više izvedenih bacanja u sred Pionira. I ovo nije prvi put da ovako prolazimo.

Screenshot_20230428_222201_eu.livesport.FlashScore_com_ag_edit_677478343980476.jpg

Od cega smo 10 izveli u prvoj a nijedan u drugoj i trecoj cetvrtini.

Link to comment
Share on other sites

23 hours ago, UDresuKvinsiMilera said:

Pozivam sve Zvezdase i ljubitelje sporta da dodju sutra u 20h u Pioniru i podrze kosarkase CZV.Jednu ekipu sjajnih momaka,pravih sportista i sa liderom Brankom Lazicem.Ne liderom po kosarkaskim vrednostima nego ljudskim,jer takav je klub i ekipa pa se ipak to najvise vrednuje.Mozda neke trpimo kosarkaski ali kao ni u pravoj porodici clanovi se ne mogu tek tako odbacivati.Dodjite da zajedno uzivamo u sportu,lepoj atmosferi i lepim potezima.

Kad smo kod porodicnih vrednosti cestitke Ognjenu Dobricu i nek je sa srecom.

I bilo je lepo onima koji su dosli a ovi ostali nek dodju sledeci put.

Bilo je i navijanja od strane dva momka sa stakama jedan na B tribini, jedan u parteru😄

  • Like 2
  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

Je l' može neko da pošalje tekst Plavšića o ovoj našoj celoj sumiranoj EL sezoni (mislim da je to njegov zadnji tekst koji je objavio), jer sam ja tražio na sajtu SK ali ne mogu da ga nađem (a možda je izbrisao?)? Hvala unapred i izvinjavam se ako je već postavljano ovde.

Edited by Шутер из блока
Link to comment
Share on other sites

Mnogo je čudan lik Petrušev. Ne pridajem previše značaja izjavama sportista, naročito kada se dodvaravaju domaćim navijačima i daju generičke izjave o atmosferi, zajedništvu i ambicijama, ali on je neki drugi ekstrem. Nije to nužno lošije, sve dok na terenu i treningu radi šta je potrebno. Definitvno kroz karijeru neće biti stožer tima i atmosfere i neko ko drži svlačionicu, niti mora da ima tu ulogu. Dosta je usmeren ka sebi i svojim ambicijama (svi su) - ali i bez problema to istakne, umesto da uvija u neke floskule.

 

Čisto sumnjam da je njemu Zvezda prva opcija i verujem da ćemo se ubrzo rastati, nakon završetka sezone.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

montrezl nije narocito bitan u 76ers logici, tako da moze biti mesta iza reeda, sto znaci 20mins kada embiid ne igra.

 

petrusev je ocigledno usa guy, navikao je na te principe u koledzu i spreman je da sedi i ceka malu priliku za taj svoj pipe dream nba igraca.

 

princeton misli da on ima ono sto je potrebno za nba, ja jok.

 

opet, princeton mnogo bolje poznaje osnove basketa od mene, tako da verovatno ima smisla.

 

sta znam, ocigledno je da nije svima priritet da cepaju neku bitnu ulogu ako mogu da dobiju toliko a potencijalno [iako su sanse male] mnogo vise ako se poklopi par stavki u nba.

Edited by uini
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, Markoss said:

Sto se mene tice, nek nam Faku i Fica donesu Aba league trophy i Kalemegdan u junu, i srecan put u Madrid i Filu. 

јбг, ваљда је лакше (веће шансе) задржати неког таквог играча, него га довести први пут...ако имамо буџет, Кампацо је играч који "шта кошта да кошта"...буквално подићи то на још већи ниво који би му дао на важности коју никад нигдје није имао и да му се пружи прилика да се пита и за склапање остатка тима око њега, како он то види...

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

40 minutes ago, Markoss said:

Za mene je dobar starter pack da uz Duska, Nedovica i Vildozu, krene da se sklapa ostatak tima. To je daleko bolja osnova od one proslog leta, a svakako nam treba minimum 5 igraca. 

Slažem se. Samo u varijanti ako ostanemo bez Kampaca i Petruševa u toj varijanti trebaju nam četiri kvalitetna igrača na poziciji 1,3,4,5.

Link to comment
Share on other sites

33 minutes ago, Markoss said:

Za mene je dobar starter pack da uz Duska, Nedovica i Vildozu, krene da se sklapa ostatak tima. To je daleko bolja osnova od one proslog leta, a svakako nam treba minimum 5 igraca. 

надам се само да су сви нови играчи са ватром у оку и срцу (ко је погледао Рендолфа прије почетка утакмице против Партизана зна о чему причам- како изгледа исцијеђен лимун)...не можемо да имамо најскупљи тим, али можемо да покушамо да имамо најборбенији тим...зато ми је жао због одлска Лојда, док сам према Лоренцу био потпуно индиферентан, чак и при првом доласку као противник послије одласка из Звезде кад се обично емотивно дочекују бивши играчи...тај нам никад није припадао...

елем...

Кампацо, Марковић

Вилдоза

Недовић, појачање (радије Брајант Ефес лајк играч, него Дорси лајк играч)

Добрић, Лазић

појачање (Дек, Калинић лајк играч), Лазаревић

позиције 4 и 5, вјероватно потпуна реконструкција...Петрушев ако иде покушати Симоновића, Илић...не знам...стартовали су са истих позиција код Душка он и Лазаревић...Илићу очигледно не вјерује...Бентил...низак коефицијент за кошаркаша...Мартин интровертан и индиферентан...Кузмић, нажалост бивши играч...једина реалност је останак Митровића као треће опције на центру

иначе...да ли ико прати игре Давидовца...да ли бисте га узели умјесто Бентила глава за главу?

Link to comment
Share on other sites

Дај Калинића, Деду, Недовића, Митровића за следећу сезону, и Душко ће направити све како треба. Хоћу да имамо мудаше и звездаше, јер тад квалитет није нужно најбитнији за титулу

  • Like 3
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 3
  • WOW 1
Link to comment
Share on other sites

27 minutes ago, Pero_Cameron said:

Ne sumnjam da će Čović pokušati dovesti Jabuselea ako dobije nogobulj iz Reala. Uklapa se u kategoriju "komšije ga ne vole".

Pa da. Uklapa se i u kategoriju igrača Reala koji ne mogu da igraju utakmice u EL jedan period.

  • Like 3
  • Ha-ha 14
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...