kokodakalo Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 17 hours ago, jaka blazic said: kako se zvase onaj bilder sa foruma sto je kacio slike? Slavisa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 (edited) 3 hours ago, Green23 said: Kako nas troluje zalizani Može prevod jer ne kapiram nikako iako se upirem iz petnih žila? Edited February 22, 2023 by Knipex 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 Just now, Knipex said: Može prevod jer ne kapiram nikako iako se upirem iz petnih žila? Vildozina situacija sa devojkom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 Kakve veze Miško ima sa Vildozom? Zar nije on u Oktagonu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 5 minutes ago, Knipex said: Može prevod jer ne kapiram nikako iako se upirem iz petnih žila? Ako ja dobro kapiram, Miško se zeza na račun Vildozinog emotivnog statusa. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 Nema veze sa Vildozom, osim ako nas ne zajebava bosanski selektor. Možda vam bude jasnije: https://www.klix.ba/sport/kosarka/menadzer-raznatovic-zestoko-odgovorio-selektoru-beciragicu-zbog-atica-javnost-treba-znati-cinjenice/230222118 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 26 minutes ago, Don Dusko said: Vildozina situacija sa devojkom. Nema veze sa tim, prozivka sa selektorom BIH zbog Atica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post srlepajce Posted February 22, 2023 Popular Post Share Posted February 22, 2023 🥰 Kazu bice sad u Bg hronici 20 31 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 18 hours ago, Decembarski said: Ja sam teško podneo kad mi se udala svastika. Nisam mogao da pogodim gol na terminu malom fudbalu cele nedelje. Nema seksa bez svastike 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 37 minutes ago, srlepajce said: 🥰 Kazu bice sad u Bg hronici Aba league cares 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gojko Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 35 minutes ago, srlepajce said: 🥰 Kazu bice sad u Bg hronici Hvala brate na ovom. Prebacim na RTS kad upravo počinje a mi svi u kući laki na suzu Moj Luka ga obožava. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 5 35 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drperce Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 Koliko smo mi gospodski klub, pred vazan mec ti ispunis san jednom decaku 😍 Dok razni striperi koji izigravaju novinare, anonimusi sa tvitera i celnici suparnickog kluba iz petnih zila pokusavaju sa nekakvim aferama, drukanjima i zalopojkama mi nastavčjamo da dominiramo i na i van terena. Bravo Zvezdo! 34 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 šta nam rade 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 Quote Da li možda žališ što niste zaigrali zajedno? Poznato je da imaš sjajan odnos sa Kalinićem, malo je nedostajalo da se ipak sve poklopi da budete saigrači? - Čuo sam se sa njim kad sam bio pred potpisom. I on se iznervirao malo, bio je u fazonu, "što se nije ranije izdešavalo sve to, da znam u kom pravcu da razmišljam", ali tad je već sve krenulo sa Barselonom i nije bilo realno da ja sad njega ubeđujem, "nemoj da ideš u Barselonu". On je svoje odradio prošle godine, ispunio je sva očekivanja zbog kojih se vratio, i zasluženo je otišao da ispuni svoj san i zaigra za jedan od najjačih klubova u Evropi. Žao mi je, naravno, sigurno je da bi on dosta lepo "legao" na ovu ekipu, ali dobro. https://sportal.blic.rs/kosarka/evroliga/nemanja-nedovic-intervju-za-sportal-o-crvenoj-zvezdi-reprezentaciji-kraju-karijere/2023022209250571184?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=sportal.rs-page-post&fbclid=IwAR22i950J2LC0BJFY7-qiuyy1PmDrpbe1XsxPVh19TUMKw697vcf6Pg9C94 8 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 Da li možda žališ što niste zaigrali zajedno? - Čuo sam se sa njim kad sam bio pred potpisom. I on se iznervirao malo, bio je u fazonu, "što se nije ranije izdešavalo sve to, da znam u kom pravcu da razmišljam", ali tad je već sve krenulo sa Barselonom i nije bilo realno da ja sad njega ubeđujem, [/url]Uhhh...ovo je sad nemoguće potisnuti. Kakav wet dream. Bili bi veća ciganija od Skupljača perja. 21 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 da je ostao kalinic, ne bi dosao facu, tako da sam ja sasvim okej sa razvojem. .. aka cela stvar napreduje vrlo lepo. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 4 minutes ago, Wingwalker said: Uhhh...ovo je sad nemoguće potisnuti. Kakav wet dream. Bili bi veća ciganija od Skupljača perja. Uh ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 da je ostao kalinic, ne bi dosao facu, tako da sam ja sasvim okej sa razvojem. .. aka cela stvar napreduje vrlo lepo.Eh, sad...ne kvari žurku.Kalina bi ostao verovatno samo zbog Radonje i uz najavu Nedare.Nisam ni projektovao Fakunda i Duška u tu fantaziju ali...Vildoza, Nedara, Kalina, Polonara mesto Bentila i jedan kasvetni centar uz Petruševa...Dom za vešanje dodje ko politikin zabavnik na ove štihove.Uz Mitra, Dobrića i Lazu bili bi najbelija ciganska ekipa u ovom milenijumu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 moze kalinic ili durant umesto dobrica. nidzo ostaje hilandar djenerali 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 a mozda su i ovi momci ovako "kliknuli" zato sto nije bilo silbovanja koliko god mislio da je trebao ovaj pre ovoga ne mogu nikoga od njih da krivim momci su ok, krivac moze biti samo onaj koji ih je doveo ova slika Bentila i Holanda sa Duskom mi je bas nesto draga 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 meni je stravara sto su igraci koji nisu standardno u rotaciji tako veseli to nesto govori 29 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 I Holand i Bentil podelili su ovu fotku na story 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted February 22, 2023 Share Posted February 22, 2023 6 minutes ago, uini said: meni je stravara sto su igraci koji nisu standardno u rotaciji tako veseli to nesto govori Da su plate redovne.😃 4 31 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted February 23, 2023 Share Posted February 23, 2023 Koliko nekome je danas rođendan... @BojanaCZV Nek je srećan i berićetan, sve najlepše! ❤️🤍 17 11 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts