Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, BojanaCZV said:

Slazem se, forum je zakazao, nije te podsetio 🙃

Elem, ja trubim bar nekoliko dana pre rodjusa, jao kome ce uskoro rodjendan, divan dan, cisto da izbegnemo moguce neprijatne okolnosti 😄

Od kad se to zove trubljenje?

Yyw9Kg5.gif

:classic_biggrin:

Posted (edited)

Beogradske sponzorise su kao pijavice,koje ti se neprimetno zakace za kozu i sisaju, li sisaju. Samo sto ove reaguju na novcanik, umesto hemoglobina, a nas mladi i neiskusni El Cirkuzante, nije uspeo da ih se otrese🤣

Sreca njegova sto nije igrao u Rusiji, ozenio bi se do kraja sezone😎

Edited by Gudura
  • Like 2
  • Ha-ha 2
Posted

Mene je na stotine tih silikonskih guzana sa naduvanim balonima jurilo, ne zbog debelog novčanika nego zbog seksi izgleda. Možda sam samo sa dvadesetak bio i to naravno na kratko i ne znam što se većina sportista loži na njih. Mora se imati i malo pameti, što bi u Leskovcu rekli - džaba glava ko u kapetana kad pamet ko u ćurana. E moj Vildoza.

• Like 3
  • Ha-ha 34
Posted
1 minute ago, Volter said:

Mene je na stotine tih silikonskih guzana sa naduvanim balonima jurilo, ne zbog debelog novčanika nego zbog seksi izgleda. Možda sam samo sa dvadesetak bio i to naravno na kratko i ne znam što se većina sportista loži na njih. Mora se imati i malo pameti, što bi u Leskovcu rekli - džaba glava ko u kapetana kad pamet ko u ćurana. E moj Vildoza.

Hvalite me usta moja😀👍

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
18 minutes ago, Miki28 said:

Pa zar bas sad Luca kad se vraca Facu i kad treba da vatamo zalet za EL?🤦‍♂️ 

Samo problemi

A koji tacno problemi, vi ljudi ko da nikad niste imali zensko i raskidali, mirili se itd...

Posted
3 minutes ago, Benito said:

A koji tacno problemi, vi ljudi ko da nikad niste imali zensko i raskidali, mirili se itd...

ono što je sigurno je da će vildoza zabosti jedan 3some u clutchu i poneki give n go  : i

• Like 2
  • Ha-ha 6
Posted (edited)
7 minutes ago, Benito said:

Stabilna odnosno nestabilna situacija u ličnom i privatnom životu itekako utiče na posao.

Edited by Laki21
  • Like 3
Posted (edited)
3 minutes ago, Laki21 said:

Stabilna situacija u ličnom i privatnom životu itekako utiče na posao.

Ma dajte ljudi, problem sto je raskinuo sa devojkom?

Nema on 16 godina.

Edited by Benito
  • Like 2
Posted
2 minutes ago, Benito said:

Ma dajte ljudi, problem sto je raskinuo sa devojkom?

Nema on 16 godina.

Nema to veze sa godinama. Vec je pitanje kakav si karakter i koliko ce dozvoliti da to utice na tebe.

Lako je napisati ovo sto si ti gore napisao.

• Like 2
Posted (edited)
3 minutes ago, Don Dusko said:

Nema to veze sa godinama. Vec je pitanje kakav si karakter i koliko ce dozvoliti da to utice na tebe.

Lako je napisati ovo sto si ti gore napisao.

Ja stvarno ne znam sta je sa vama i cime se vi bavite, ko garantuje da ostali igraci nemaju probleme u vezi, braku ili generalno neki problem u zivotu?

On je profesionalac a raskid sa devojkom je verovatno i najbanalnija stvar koja moze da mu se desi. Ljudi daleko bilo izgube dete pa izadju na teren i odrade svoj posao. Manite se corava posla.

Edit: Lazi je prosle godine u sred plej-ofa preminuo otac pa je stisnuo zube i odigrao muski do kraja.

Edited by Benito
Posted
5 minutes ago, Don Dusko said:

Opet ti kazem sve zavisi od karaktera i kako ce neko da reaguje na te privatne probleme.

Ja nista nisam rekao za Vildozu i njegovo raskidanje sa devojkom.

Ne kazem da ne moze uticati na njega na privatnom planu ali na terenu nece sigurno.

Posted
50 minutes ago, jaka blazic said:

seksi volter 😆

samo sa dvadesetak... 

kako se zvase onaj bilder sa foruma sto je kacio slike? 

Jao, to je bese onaj sa b92, brat je pre 6-7 godina ladno okacio svoju toples sliku na forum hahahahahahaha

• Ha-ha 2
Posted

Raskid ozbiljne veze ili razvod braka je, po mom misljenju najozbiljniji problem u zivotu jednog coveka, osim ovakve tragedije (daleko bilo) koju si pomenuo par postova iznad. 

Cesto ni smrt nekog starijeg clana porodice nije u rangu sa tim.

• Like 3
Posted

Nebojsa saziva konferenciju, optuzuje Ostoju za bocne udare i bonuse sponzorusama aludirajuci na njegove tajne veze iz "proverenih izvora" masuci papirima (" saznali smo da je jedan bivsi zanatlija u prisnoj konekciji sa clanom drugog esnafa, kovackog" ). Navodi da ce Zvezda kao klub porodicnih vrednosti svom plejmejkeru naci i lepsu i bolju od prosle i da joj ne padne na pamet da slucajno potrazuje deo bonusa za osvajanje ovog kupa jer je raskid vec bio u toku.

• Ha-ha 1
Posted

Zamišljam situaciju protiv Albe- gubimo 2 razlike, Vildoza uzima trojku za pobedu, u trenutku izbačaja lopte pomisli "o ne, pa raskinuo sam sa devojkom" i promaši šut.

Neka on pati van terena i kući, a na treningu i utakmicama nema kad da o tome misli.

• Like 1
Posted (edited)

Vidi se da fali utakmica. Navikli se, pa aj sada na ljubavni zivot Vildoze. Nije vise interesantan Nedovic. Evo malo i Filipa 🙂

Edited by VISOKOLETAC
  • Like 2
  • Thanks 1
Posted
31 minutes ago, uini said:

sad kad si mu rekao, nece misliti.

Sve što hoću da kažem je da u toku utakmice sigurno ne misli o raskidu sa devojkom i da je to razlog njegovih lošijih igara kako drugi kažu, a nisu loše. 

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...