Guru Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 Od 156 igrača koji u EL igraju 15 i više minuta po meču, gledajući poene per 40 Marković je poslednji, Lazić pretposlednji, pa onda ide Pajola, pa Lazarević. Nedović je pak drugi u poenima per 40 iza Markusa Hauarda, a ispred Muse, Vezenkova, Motlija... Vildoza je 14. u poenima, mada i 5. u izgubljenim loptama (Teodosić suvereno prvi). 6 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 1 minute ago, Laki21 said: Produžili Lazu? Ne znam, ja mislim da je Bogi napisao na tw a on je proveren Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 (edited) Za kup tko će biti 4. stranac u ekipi? Da li Đoni ili pak Bentil pod uslovom da Martin ostane zdrav do istog. Đoni je imao korektan meč jučer a Bentil bledo izdanje. Edited February 10, 2023 by bodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 Misko demantovao za Simonovica nekom portalu 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 Ne oglasava se kum svaki dan i bez razloga. Jos na srpskom. 🤔 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 12 minutes ago, LightWeight said: Misko demantovao za Simonovica nekom portalu 🤣 Jok,gluposti,nemam nikakvu informaciju samo znam da je to glupost,nije se Misko oglasio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snjofko Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 Posle kazu kup besmisleno takmicenje koje treba ukinuti. Da nema kupa, igrali bi jos jedno kolo bez Kampaca. 3 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 42 minutes ago, Redstar0356 said: Ne znam, ja mislim da je Bogi napisao na tw a on je proveren Svi se vode na kuma. Ovdje smo bar iskusni što se tiče prelaznog roka, znamo kako to ide. Mislim da je pitanje dana kada će na nekom portalu osvanuti vijest tipa Bomba na Malom Kalemegdanu, oglasio se kum žoržo! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 5 minutes ago, Snjofko said: Posle kazu kup besmisleno takmicenje koje treba ukinuti. Da nema kupa, igrali bi jos jedno kolo bez Kampaca. Da vidimo kako se Facundo snalazi u ritmu 3 utakmice u 4 dana 😁. Ne bi trebalo da je problem s obzirom da je bio u NBA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
necke Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 7 minutes ago, Sector said: Svi se vode na kuma. Ovdje smo bar iskusni što se tiče prelaznog roka, znamo kako to ide. Mislim da je pitanje dana kada će na nekom portalu osvanuti vijest tipa Bomba na Malom Kalemegdanu, oglasio se kum žoržo! Pouzdaniji izvor od vecine novinara u Srbiji. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 A sta ako Fakundo dozivi secu i ispadne iz rostera za kup? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 17 minutes ago, Don Dusko said: A sta ako Fakundo dozivi secu i ispadne iz rostera za kup? Facundo može igrati i blindfolded Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 50 minutes ago, bodo said: Da vidimo kako se Facundo snalazi u ritmu 3 utakmice u 4 dana 😁. Ne bi trebalo da je problem s obzirom da je bio u NBA. 3 utakmice u 3 dana za nas. Polufinale se igra u petak, a timovi koji se ukrstaju u polufinalu igraju jedni u sredu jedni u cetvrtak. Nama ce potrosnja protiv Borca biti minimalna, ali genijalna organizacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 Zar nisu prošlih godina termini bili četvrtak-nedelja, odakle sad sreda-subota? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 Pomerili su iz nekog razloga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 (edited) 22 minutes ago, Del Piero said: 3 utakmice u 3 dana za nas. Polufinale se igra u petak, a timovi koji se ukrstaju u polufinalu igraju jedni u sredu jedni u cetvrtak. Nama ce potrosnja protiv Borca biti minimalna, ali genijalna organizacija. Nisam vidio kad mi igramo. Ali sta nije bilo do sada PF subotom a finale nedjeljom a četvrt finala četvrtkom i petkom. Mislim opet dođemo na isto. Edited February 10, 2023 by bodo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 Kampaco puca od snage i želje. Nema brige što se toga tiče. Samo da zaigra i da se upali mašina. Još Kampaco i centar i pali se mašina>još Dulo i Salo i pali se mašina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 Zalgiris Baskonia, za koga tu " navijati"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
srlepajce Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 Za Baskoniju 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 Jeste saznali cigani šta je @kum žoržo najavio? 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 (edited) 16 minutes ago, BojanaCZV said: Zalgiris Baskonia, za koga tu " navijati"? Baskoniu. Jer njih bismo mogli lakše preskočiti. Em nisu u formi em dolaze nam 5 kola prije kraja. Mada smo tamo izgubili visokom razlikom u zlatno doba VJ. Mada kad smo kod forme ni Žalgiris ne briljira. Edited February 10, 2023 by bodo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 Jeste saznali cigani šta je [mention=595]kum žoržo[/mention] najavio? [emoji1787]Zar je bitno...obzirom da je domaći a nije Simonović. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LightWeight Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 3 minutes ago, Wingwalker said: 14 minutes ago, LightWeight said: Jeste saznali cigani šta je [mention=595]kum žoržo[/mention] najavio? Zar je bitno...obzirom da je domaći a nije Simonović. Nije ni Bobi, ostaje u Hjustonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Small Owl Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 (edited) Realno, jes' mentolska fora. Izbrisano. Edited February 10, 2023 by Marokanac Mentolska fora 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poseidon Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 2 minutes ago, Marokanac said: "BOMBA: Štimac za top 8"! Mozzartsport. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts