Jump to content

Recommended Posts

Posted

Iznenadjenje veceri, Damir Javor.

Znaci ipak moze posteno da sudi.

Kapa dole Segiju i Luki.

O Fakuu ne znam sta ni da kazem, neverovatno koliko bismo bili zeznuti u EL s njim.

Sad sam jos sigurniji da ga nece registrovati pre marta.

• Like 3
Posted (edited)

Ne sećam se kad sam poslednji put gledao ovako mirno jednu našu utakmicu u Podgorici. I na uživo temi vidim bila zajebantska amtosfera. Kampaco 14 poena, 12 asistencija, 8 ukradenih lopti. Dobrić 18 poena, 4 od 5 za 2 i 2 od 2 za 3.

Edited by Volter
  • Like 2
Posted

Ispašće Čović dvostruki doktor, i mašinstva i košarke. Uopšte nije loša opcija imati Kampaca za ABA ligu svežeg, prevencija za bilo kakav kiks. Neda, Vildoza i Petrusev odmore za EL. Da je drugačije, stalno bi svi nešto bili umorni i otaljavali i ne bi bili zadovoljni koliko imaju loptu. 

• Like 3
  • Ha-ha 4
Posted

wolf-of-wall-street-leo.gif.181f6f0b02d99a33001eb7bca7ecec84.gif

Plesemo, bukvalno... 

Ovo nije bilo kakva pobeda od 20 razlike vec na mizernih 56 primljenih. Nije isto kao kad bi bilo 80:100.

I to sa pustanjem gasa pa onda dodavanjem. Kao macka kad se igra s misem.

• Like 5
Posted

3 udarne igle ri odigraju ispod proseka i dobiješ 20 razlike...Sa Kampacom na terenu deluje da svaki napad možemo da realizujemo i mi ovde sa foruma da se skupimo 😁

• Like 4
  • Ha-ha 1
Posted

Ja ću kao najveći utisak napisati nešto što me jako raduje: Ognjen Dobrić! 

32 min nakon duplog kola EL i 18 poena, generalno dobra partija i najbolje sekvence kad je najviše trebalo, bravo Ogi, bravo momci! 

• Like 34
  • Love 2
  • Thanks 1
Posted
On 11/7/2022 at 6:55 PM, Zvezdan said:

Jedva cekam da dodje jun, da se zavrsi sezona i ova agonija.

Zelim da ova sezona potraje zauvek ❤️

• Like 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...