dzakala Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 Sada kada se povredio Martin interesuje me sledece, zasto Dusko ne vidi Kuza za neku ozbiljniju rolu od 2min na pocetku utakmice? Da se razumemo, i ta 2 min su losa, ali Kuz je ove sezone imao neke jako dobre minute i utakmice kod kouc Vlade, tako da ipak nije toliko los da ga svrstavamo u ravan sa Raduljicom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikeAir Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 3 minutes ago, dzakala said: Sada kada se povredio Martin interesuje me sledece, zasto Dusko ne vidi Kuza za neku ozbiljniju rolu od 2min na pocetku utakmice? Da se razumemo, i ta 2 min su losa, ali Kuz je ove sezone imao neke jako dobre minute i utakmice kod kouc Vlade, tako da ipak nije toliko los da ga svrstavamo u ravan sa Raduljicom. O cemu ti pricas? 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 Problem sa odsustvom Martina je taj sto gubimo defanzivni kapacitet bez kojeg nije moguce napraviti ozbiljan rezultat u EL. To posle Kampaca treba da bude fokus. Nije realno da dovodimo krilo kada imamo Lazica, Dobrica i Lazarevica. Martin je svakako zavrsio sezonu i njemu moramo naci zamenu. Neko da kobtrolise skok i zakljuca reket. U napada sta uradi. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TEOljub TEOfilović Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 Očekujte mnogo veću minutažu Kuzmića protiv Olimpijakosa. Moraće neko da se bije sa Mustafom Folom (218cm)ispod koša. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzakala Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 5 minutes ago, NikeAir said: O cemu ti pricas? Utakmica sa Fenerom recimo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uti Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 5 minutes ago, NikeAir said: Kuz je kod Vlade odigrao jednu utakmicu protiv Fenera I to odlicno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikeAir Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 3 minutes ago, dzakala said: Utakmica sa Fenerom recimo Napisao si jako dobre minute i utakmice...Od 12 utakmica koliko nas je Vlada Jovanovic vodio Kuzmic je dobio sansu samo na utakmici sa Fenerom gde nije skupio ni 19 minuta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 (edited) Kuz je kod Radonje, kod Vlade i kod Duška isti Kuz... ako mu lopta baš padne na glavu njegova je, nema skoka iz pokreta, tačnije izašao je iz skoka totalno...sve što uhvati je na zagradjivanje, sreću i visinu. Koristimo ga kao one trick pony za podbacivanje da bi imali prvi napad jer će Nedara da zaboravi specijal za pola minuta. U napadu, ako i uspe da prihvati pas koji ne ide od parketa i koji nema kontra svetlo u pozadini...biće njegova dok mu je bez faula ne izbiju iz ruku. U branjenju pika je i dalje faktor ali ga pod obručem školuju brži centri...a još nije igrao protiv sporijeg. Sreća pa Duško može na španskom veoma jasno da obrazloži Kampacu zašto će morati da zaboravi na signature ''no look'' pasove ka Kuzu. Sindrom Lojda kada je u prvoj tekmi vukao kontru i nesebično na pola terena bacio pas Laziću koji je bio u punom trku... Umalo da nam ubije kapitena... Edited December 17, 2022 by Wingwalker 14 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 Pominje se Dusan Ristic, nadam se da nije tacno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 (edited) 14 minutes ago, Benito said: Pominje se Dusan Ristic, nadam se da nije tacno. iz ugla da smo zbog povrede izgubili najbitnijeg odbrambenog visokog, Rile bi nam sada leg'o kao so u kafu. imali bi najsporiji centarski par u univerzumu sa pancericama flex 150. Kuz za podbacivanje...Rile za fejk blokove...i onda nam fale još 5 centara sa ostalim karakteristikama. Edited December 17, 2022 by Wingwalker 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 Dobijamo Oly na svezinu Kampaca 😌 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 6 minutes ago, Wingwalker said: iz ugla da smo zbog povrede izgubili najbitnijeg odbrambenog visokog, Rile bi nam sada leg'o kao so u kafu. 6 minutes ago, Wingwalker said: iz ugla da smo zbog povrede izgubili najbitnijeg odbrambenog visokog, Rile bi nam sada leg'o kao so u kafu. Rile je defanzivni krater, ima bukvalno najsporije noge evrope... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 Može Rile da istrčava iz blokova i šutira trice. Bolje bi mu išlo od Holanda. 2 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 (edited) Ovaj tim , ne treba zaboraviti, je selektiran kak teška skarabudževina. Duškoefekat je učinio, šta je učinio, ali da se ne zajebavamo doselekcija pod hitno! Kampaco mi liči na muziku koja svira na Titaniku, a potrebni su čamci za spasavanje. Edited December 17, 2022 by pavijan2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 Mislim da cu se slogirati ako potpisu ristica. 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 12 minutes ago, Losmi17 said: Mislim da cu se slogirati ako potpisu ristica. Ja razmisljam samo o Dorsiju kao pojacanju, pozicija centra me ne zanima...eventualno neki rebounder & rim protector without offensive skills. Tu se Ristic uklapa...bas nikako, tako da su nam nadanja ista. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 Rileee je top, sa srecom Rile! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 Sta mislite oko Ismaila Kamagatea? Meni okej zamena,mlad igrac,moze da se potpise na koju godinu vise,ne verujem da je skup,sada mu je rookie sezona? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 7 minutes ago, leki bg said: Ja razmisljam samo o Dorsiju kao pojacanju, pozicija centra me ne zanima...eventualno neki rebounder & rim protector without offensive skills. Tu se Ristic uklapa...bas nikako, tako da su nam nadanja ista. Dorsi ili Kampaco i taj centar koga opisujes. Ne, kap bi me strefila ako potpisu ristica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 Jel moguce da Tardzevski nije mogao da nadje bolji klub od ovih Japanaca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 56 minutes ago, Dropkick Murphys said: Može Rile da istrčava iz blokova i šutira trice. Bolje bi mu išlo od Holanda. ili od dobrića. rile zna i tricu, zna i leđno da pliva pod košem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milko Miller Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 3 minutes ago, Nini3112 said: Sta mislite oko Ismaila Kamagatea? Meni okej zamena,mlad igrac,moze da se potpise na koju godinu vise,ne verujem da je skup,sada mu je rookie sezona? Ne verujem da će ga Denver pustiti, bolje mu je za razvoj da igra u Francuskoj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nini3112 Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 1 minute ago, Milko Miller said: Ne verujem da će ga Denver pustiti, bolje mu je za razvoj da igra u Francuskoj. Kad vec igra EK moze i EL,ali slazem se,tamo ima svu slobodu ovde tesko,ali bi kod nas postao sigurno bolji igrac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hernangomez Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 (edited) Cim nisu ozvanicili Kampaca do sada nije to ni blizu zavrsenog, ko sto se prica. Ocekujem u Januaru nekog igraca ala Kriston i da zatvaramo. Edited December 17, 2022 by Benito 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero Posted December 17, 2022 Share Posted December 17, 2022 (edited) 7 minutes ago, Benito said: Cim nisu ozvanicili Kampaca do sada nije to ni blizu zavrsenog, ko sto se prica. Ocekujem u Januaru nekog igraca ala Kriston i da zatvaramo. Zbog Sinise, nisu budale da ga ozvanice kad smo dobili onakvu tuznu vest. Edit: ako ste gledali intervju, shvatili bi da je to done deal. Edited December 17, 2022 by Pero 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts