Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
1 minute ago, Pero said:

Ovo znaci da smo Silbovali Adamsa? 

Ne. Ovo znaci da nece doci dvojka. A Adams moze biti silbovan svejedno, zavisi od ucinka. 

Inace, ko je bese prizvao balans petica i jedinica? Sad imamo 25 kombinacija za pick and roll 😄

Edited by Sam B
  • Ha-ha 2
Posted
Just now, Devil In My Pants said:

Konacno jedan pametan potez i na vreme. Naravno da ce biti silbovan Adams.

U pocetku ce se valjda pokusati da se vidi kako ce se snaci na dvojci.Pa ako tu pokaze da ne moze onda ce biti Silbovan.

Posted
Just now, Devil In My Pants said:

Konacno jedan pametan potez i na vreme. Naravno da ce biti silbovan Adams.

schilbovacemo dzonija, da ga radonja uzme dok se wolters ne oporavi, to je sve deo radonjicevog plana jos iz juna.

• Like 4
  • Love 1
  • Ha-ha 21
Posted (edited)

Nedovic, Vildoza, Martin su igracine ali imaju nesto zajednicko sto mi se ne svidja, a to su povrede.

Edited by Pero
Posted
Just now, uini said:

----

enivejz, vildoza je ozbiljan pleja za evropu, jedino sto nije prakticno igrao godinu dana zvanican basket 

spacer.png

• Like 2
  • Love 1
  • Ha-ha 35
Posted
2 minutes ago, uini said:

----

enivejz, vildoza je ozbiljan pleja za evropu, jedino sto nije prakticno igrao godinu dana zvanican basket 

Eh da je jedini 😄

• Like 1
Posted
5 minutes ago, uini said:

schilbovacemo dzonija, da ga radonja uzme dok se wolters ne oporavi, to je sve deo radonjicevog plana jos iz juna.

pozdravih ga juče u tvoje ime. kaže večeras da igraš plus poene i da ga staviš u fantazi tim

Posted
Just now, Dropkick Murphys said:

pozdravih ga juče u tvoje ime. kaže večeras da igraš plus poene i da ga staviš u fantazi tim

sto je najjace, imam adamsa i bentila, puntera da ne pominjem.

Posted
7 minutes ago, Don Radonja said:

U pocetku ce se valjda pokusati da se vidi kako ce se snaci na dvojci.Pa ako tu pokaze da ne moze onda ce biti Silbovan.

Bek, ne znam. Tesko, posebno jer se vraca Nedovic. Bolje mu da ode negde da se privikne na Evropu.

Posted

Znaci najverovatnije ce ovako da izgleda roster: 

1: Vildoza, Nedović, Adams, Jovic, Ivanovic, Markovic, Topic

2: Holand, Lazic

3: Dobric

4: Bentil, Ilic

5: Martin, Petrusev, Mitrovic, Kuzmic, Raduljica, Štimac

• Like 3
  • Thanks 1
  • Ha-ha 11
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...