Jump to content

Recommended Posts

Posted

pa kaže ti da je i dalje instalirana. ako si siguran da je deinstalirana onda resetuj TV pa vidi da li će registrovati da je deinstalirana.

Posted
23 minutes ago, Klotzen said:

pa kaže ti da je i dalje instalirana. ako si siguran da je deinstalirana onda resetuj TV pa vidi da li će registrovati da je deinstalirana.

to kaze za telefon 

Posted (edited)

Preporuka za ovaj genijalan AI tool.
U pitanju je tool koji generise interaktivni app mockup (to moze da bude i SaaS dashboard, ali i sam neki sajt/shop itd...).
Moze da se generise na osnovu chat-a, bukvalno mu pises sta da radi. A moze projekat da se digne i na osnovu dizajna iz Figma-e. Bukvalno kliknes na frame koji je dizajn tog page-a, iskoristi se builder.io plugin, odabere se opcija za lovable i on jako dobro izanaliira ceo dizajn, prepozna komplnente i element. 
Generise ne smo code (html,css, js, react komponente) nego daje i projektu strukturu za taj app). Prepoznaje dizajn i kako da pravi layout (flex/grid) pogotovo ako se koristi auto-layout u samoj Figma-i.

Nakon podignutog projekta, prompt-uje se da se dodatno izgradi interaktivni mockup prototype.
Zaista je impresivno koliko moze da pomogne i ubrza neke procese, za sam Proof of the Concept prilikom izgradnje novih feature-a, ili testiranja vrednosti samog feature-a... prezentacija ostalim stejkholderima (both internal and external)... za testiranja sa korisnicima, za brze iteracije i izmene na osnovu feedback-a.
Ukoliko trazite tool koji ce da zameni neke radnike u IT-u, to je ovo. Bukvalno imam case na poslu, gde posao koji bi zavrsili 2 dizajnera i 2 dev-a, mogu da odrade jedan dizajner i jedan dev.
I da dizajner izgubi mnogo manje vremena da prodje sve faze u design process-u, pogotovo testiranje, i ideation nakon feedback, i inicjalnih verzija...

https://lovable.dev/

Edited by BattleBender