Jump to content

SuperModeratori


MetalHead

Recommended Posts

Da konacno formalizujemo nesto sto postoji i u pravilniku a i manje-vise smo vec praktikovali, ali je usporeno bilo usled promena u moderaciji.

 

Od sada cemo imati 3 SuperModeratora. To ce biti @A sad @Don Juan i @uvrnuto

 

Iako svi moderatori pomazu jedni drugima jos od kada je forum postavljen, deljenjem misljenja o situacijama koje nisu samo na njihovim maticnim PDF-ovima, ovo sada znaci da ce SuperModeratori imati i prakticne ingerencije nad drugim PDFovima osim svog maticnog, sto nam je do sada nedostajalo. Takodje, tu su da razrese eventualne situacije unutar moderacije ili kada treba da se presece neka "neresena" odluka. 

 

Isecak iz Pravilnika o ulozi SuperModeratora:   

On 8/3/2022 at 11:15 PM, MetalHead said:

3.12. Supermoderatori su poseban nivo moderatora koji imaju ingerencije na više tematskih celina na forumu (na primer više sportskih podforuma ili kombinaciju sportskih i ostalih podforuma). Oni su zaduženi da “prelome” odluku ukoliko moderatori sa matičnog podforuma ne mogu dovoljno brzo samostalno da donesu istu. Takođe, zaduženi su da budu mediator u slučaju neslaganja unutar moderacije, kako bi se ista razrešila i otklonila. 

 

 

Inace, ovde https://vox92.net/forum/index.php?/staff/ mozete videti pregled cele organizacije foruma i ko ima koju ulogu.

  • Like 11
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...