Jump to content

KK Partizan 2022/23 - UŽIVO

Recommended Posts

Posted

Naravno, Smajli i dalje ne može da skonta da nema Lesora. 

Protiv Cedevite faul u napadu u prvom posedu, sada faul nad Izunduom na 9 metara od koša.

Posted
1 minute ago, realno *w said:

Naravno, Smajli i dalje ne može da skonta da nema Lesora. 

Protiv Cedevite faul u napadu u prvom posedu, sada faul nad Izunduom na 9 metara od koša.

A stvarno je nekad neverovatan, ko da mu je u funkciji samo pola mozga. Podseća me na onu priču Murinja sa Balotelijem, dobio žuti u prvom, ovaj 15 minuta u svlačionici mu posvetio da ne ulazi u bilo kakav kontakt; rezultat batica dobio drugi žuti u 46.

Tako i ovaj naš, imam utisak da mu Želimir crta pre meča da ne pravi glupe faulove, ovaj izađe na teren i napravi faul u prvom posedu na 10 metara od koša

I onda ona tupava faca, šta sam sad uradio

Posted
Just now, Instinkt said:

A stvarno je nekad neverovatan, ko da mu je u funkciji samo pola mozga. Podseća me na onu priču Murinja sa Balotelijem, dobio žuti u prvom, ovaj 15 minuta u svlačionici mu posvetio da ne ulazi u bilo kakav kontakt; rezultat batica dobio drugi žuti u 46.

Tako i ovaj naš, imam utisak da mu Želimir crta pre meča da ne pravi glupe faulove, ovaj izađe na teren i napravi faul u prvom posedu na 10 metara od koša

Evo i druge. Poptuno neverovatan lik.

Iznenadiće on s vremena na vreme, ali ne daj Bobe da ikad dođemo u situaciju da u nekom meču za trofej, zavisimo od njega.

Prodao bi nas, ne bi trepnuo.

• Like 2
Posted
1 minute ago, uvrnuto said:

Tristan samo pokušava neke banane da lepi, a od odbrane ni o

Tragična odbrana. Od prve sekunde tog poseda se namešta tako da otvara taj ulaz i onda naravno 2+1 pošto od banane nema ništa ako ima kontakta.

Posted
1 minute ago, uvrnuto said:

Tristan samo pokušava neke banane da lepi, a od odbrane ni o

Na njega se, ni naredne sezone, ne moze ozbiljnije racunati. Bas je daleko od ozbiljne kosarke.

Posted
3 minutes ago, realno *w said:

Tragična odbrana. Od prve sekunde tog poseda se namešta tako da otvara taj ulaz i onda naravno 2+1 pošto od banane nema ništa ako ima kontakta.

Evo isto sad

Posted (edited)

Ne mogu da ga gledam. Mur šutira, a on lagan, igrač protrčava pored njega, boli ga uvo da gradi

Edited by uvrnuto
  • Like 1
Posted

Ovo deluje sad već bolje, kao kontrolisana igra uz minimulanu potrošnju.

Ali naravno, treba igrati do kraja, već smo jednom prosuli 20 razlike protiv njih.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...