realno *w Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Tristan "kupuje" minute za štednju Ledeja, ali dosta problematično za sada. Prebrza 2 faula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 tristan ko bajro župić startovo na meliju 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Cepamo odbranu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Just now, realno *w said: Tristan "kupuje" minute za štednju Ledeja, ali dosta problematično za sada. Prebrza 2 faula. nije problemtično, uzeo skokove, pokrio svako preuzimanje (pokosio melija) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Ovakav koš možemo samo mi da primimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 3 minutes ago, uini said: nije problemtično, uzeo skokove, pokrio svako preuzimanje (pokosio melija) Prvi faul su mu strogo svirali, drugi se okliznuo, to mu ne zameram... Jedino je protiv Vojtmana ispao prelako i naivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Panter bas fokusiran Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Meli će biti ogroman problem na postu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Koliko ne podnosim Melija... PTSD mi proradi kad ga vidim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Sudija sviraj kraj! 11 minutes ago, uini said: ti bolje znaš od rođendanca? 10 minutes ago, DameTime said: Trust the process Trust Želimir Verujem ja njemu, ne verujem sebi. Samo ne znam je li u pitanju ovogodišnje vino ili je u pitanju mnogo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Napadamo obruč, to mi se uvijek dopada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Solidna cetvrtina, mada su i oni promasili dosta otvorenih suteva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Nismo mi toliko dobri u odbrani koliko su oni promašili otvorenih šuteva 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Krece mma. Tako su Oly oducili od kosarke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Zurimo bespotrebno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Nisam baš siguran u ovaj faul u napadu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Egzum nepotrebno izabrao teži pas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Dobro branimo šut za 3 Exum pogubljen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted March 9, 2023 Author Share Posted March 9, 2023 Exum mora da se prilagodi, odbrana je na njega fokusirana Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Loš dan Dantea. Mora da se otvori jedan od dva rezervna padobrana, Avram nije loše počeo, ajmo Jam Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Plejmejkeri potpuno odsečeni i to je baš ozbiljan problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Smajli ne da loptu nikome, čak ni Yamu 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Defanzivnni skok, defanzivni skok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 Ja ne verujem da Smajli ne može da skonta da treba da primi loptu, koliko je on pogubljen lik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts